mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Web Dizains, Hosting & SEO

Register

Labu resursu iesācējiem?

Reply

Thread Tools
Old 21 oktobris 2006, 15:19
Loceklis

Default Labu resursu iesācējiem?

Vai kāds got any suggestions, kur sākt ar web dizainu? Lai gan man sākās pirms gadiem, es nekad izgāja caur kaut formāli vai uzzināja kādu pamatojumu, kāpēc mēs izstrādājam konkrētus elementus kā mēs.

Es būtībā vēlas uzzināt nedaudz vairāk par izmantojamību un kā izveidot labu meklējat kaut gan funkcionālas mājas lapā. Tātad, kādi ieteikumi?
Old 21 oktobris 2006, 18:57
Loceklis

Default Labu resursu iesācējiem?

Mans ierosinājums, skatiet rokasgrāmatā, ja jums ir jautājumi, un / vai Google it ... Nopietni labākais veids kā mācīties, ir ar tiesu un kļūdu .... atrast savu ceļu, un jūs iegūsiet tā vairāk no tā nekā jebkura grāmata dos jums.

I am self mācītas visas manas programmatūru.
Reply

Register

Bookmarks

Similar Threads
Pavediens Thread Starter Forums Replies Last Post
Atkļūdošana BSOD's ar WinDbg 1 Beginners daļā: Getting visi Bits Desertfish Windows Operating Systems 1 22 septembris 2009 04:06
Linux Guide for Beginners, starpproduktu un pieredzējušiem lietotājiem. oobrokensilence Linux un alternatīvie OS 0 26 jūlijs 2009 17:18
Linux, Iesācēja ceļvedis Cew27 Linux un alternatīvie OS 10 6 jūlijs 2009 02:39
Atjaunots Trusted drošības rīkus un resursus, evilfantasy Community News & Čats 3 15 augusts 2008 15:43
Trūkst sistēmas resursus? Miss Technology Windows Operating Systems 6 4 oktobris 2007 00:42
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.