rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Web Design, Hosting & SEO

Register

Dobre zasoby dla początkujących?

Reply

Narzędzia wątku
Old 21 października 2006, 15:19
Członek grupy

Default Dobre zasoby dla początkujących?

Czy ktoś ma jakieś sugestie gdzie zacząć z web design? Choć zacząłem rok temu, nigdy nie poszedł do niczego formalnie lub dowiedziała się którykolwiek z uzasadnienie, dlaczego pewne elementy projektowania jak robimy.

I would like to know zasadzie niewiele więcej na użyteczność i jak budować dobre aczkolwiek patrząc funkcjonalnej strony internetowej. Tak, jakieś sugestie?
Old 21 października 2006, 18:57
Członek grupy

Default Dobre zasoby dla początkujących?

Moja sugestia, odnoszą się do instrukcji, gdy masz jakieś pytania i / lub Google to ... Poważnie najlepszym sposobem na naukę jest prób i błędów .... znaleźć własną drogę, a otrzymasz w sposób bardziej, niż jakiekolwiek książki daje.

Ja siebie nauczane na wszystkich moich oprogramowania.
Reply

Register

Zakładki

Podobne wątki
Wątek Thread Starter Forum Odpowiedzi Ostatni Post
Odpluskwianie jest BSOD z WinDbg dla początkujących Część 1: Pobieranie wszystkich Bits Desertfish Windows Operating Systems 1 22 września 2009 04:06
Linux Przewodnik dla początkujących, Półprodukty i zaawansowanych użytkowników. oobrokensilence Linux & Alternative OS 0 26 lipca 2009 17:18
Linux, a przewodnik dla początkujących Cew27 Linux & Alternative OS 10 6 lipca 2009 02:39
Zaktualizowano Zaufane bezpieczeństwa narzędzi i zasobów evilfantasy Wspólnoty Nowości Czat 3 15 sierpień 2008 15:43
Brak zasobów systemu? Miss Technologii Windows Operating Systems 6 4 października 2007 00:42
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.