mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > Web Design, Gazduire & SEO

Register

Bună resurse pentru începători?

Reply

Thread Tools
Old 21 octombrie 2006, 15:19
Grupul de stat

Default Bună resurse pentru începători?

Are cineva are orice fel de sugestii cu privire la cazul în care, pentru a începe cu web design? Deşi am început cu ani în urmă, n-am mai trecut prin nimic oficial sau orice învăţate de argumentarea de ce anumite elemente noi de design ca ceea ce facem.

Aş dori să ştiu în esenţă un pic mai mult pe utilitatea şi modul de a construi o bună căutaţi deşi funcţionale site. Deci, orice fel de sugestii?
Old 21 octombrie 2006, 18:57
Grupul de stat

Default Bună resurse pentru începători?

Sugestia mea, se referă la manual, ori de câte ori aveţi întrebări şi / sau Google este ... Serios, cel mai bun mod de a invata este prin studiu şi de eroare .... Găsiţi-vă propriul drum si vei primi un fel mai mult din el decât orice carte iti va da.

I-am învăţat pe toate auto de software-ul meu.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.