menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Web Design, hosting & SEO

Register

Dobrý zdrojov pre začiatočníkov?

Reply

Thread Tools
Old 21. októbra 2006, 15:19
Člen Skupina

Default Dobrý zdrojov pre začiatočníkov?

Niekto má nejaké návrhy na to, kde začať s web design? Keď som začal rokmi, nikdy som prešiel nič oficiálne dozvedel alebo niektorou z Dôvodom, prečo sme niektoré konštrukčné prvky, ako my.

Já bych hlavne chcel vedieť trochu viac o použiteľnosti a ako budovať dobré hľadali byť funkčné webové stránky. Takže, nejaké návrhy?
Old 21. októbra 2006, 18:57
Člen Skupina

Default Dobrý zdrojov pre začiatočníkov?

Môj návrh, pozrite manuál, kedykoľvek budete mať otázky a / alebo Google je ... Vážně je najlepší spôsob, ako sa naučiť sa prostredníctvom pokusov a omylov .... nájsť svoju vlastnú cestu a budete mať cestu z toho viac ako každá kniha vám.

Já jsem učil na seba všetky moje softvér.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Ladenie BSOD to s WinDbg pre začiatočníkov Časť 1: Získanie všetkých Bity Desertfish Operačné systémy Windows 1 22.září 2009 04:06
Linux Príručka pre začiatočníkov, medziproduktov a pokročilých používateľov. oobrokensilence Linux & Alternatívne OS 0 26. júla 2009 17:18
Linux a začiatočníkov sprievodca Cew27 Linux & Alternatívne OS 10 6. júl 2009 02:39
Aktualizované dôveryhodných bezpečnostné náradie a zdroje evilfantasy Spoločenstva Novinky a chat 3 15. augusta 2008 15:43
Nedostatok systémových prostriedkov? Miss technológií Operačné systémy Windows 6 4. októbra 2007 00:42
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.