![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Niekto má nejaké návrhy na to, kde začať s web design? Keď som začal rokmi, nikdy som prešiel nič oficiálne dozvedel alebo niektorou z Dôvodom, prečo sme niektoré konštrukčné prvky, ako my. Já bych hlavne chcel vedieť trochu viac o použiteľnosti a ako budovať dobré hľadali byť funkčné webové stránky. Takže, nejaké návrhy? |
|
| |||
| |||
| Môj návrh, pozrite manuál, kedykoľvek budete mať otázky a / alebo Google je ... Vážně je najlepší spôsob, ako sa naučiť sa prostredníctvom pokusov a omylov .... nájsť svoju vlastnú cestu a budete mať cestu z toho viac ako každá kniha vám. Já jsem učil na seba všetky moje softvér. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Ladenie BSOD to s WinDbg pre začiatočníkov Časť 1: Získanie všetkých Bity | Desertfish | Operačné systémy Windows | 1 | 22.září 2009 04:06 |
| Linux Príručka pre začiatočníkov, medziproduktov a pokročilých používateľov. | oobrokensilence | Linux & Alternatívne OS | 0 | 26. júla 2009 17:18 |
| Linux a začiatočníkov sprievodca | Cew27 | Linux & Alternatívne OS | 10 | 6. júl 2009 02:39 |
| Aktualizované dôveryhodných bezpečnostné náradie a zdroje | evilfantasy | Spoločenstva Novinky a chat | 3 | 15. augusta 2008 15:43 |
| Nedostatok systémových prostriedkov? | Miss technológií | Operačné systémy Windows | 6 | 4. októbra 2007 00:42 |
| Thread Tools | |
| |