![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Хто-небудь є будь-які пропозиції про те, де почати роботу з веб-дизайну? Хоча я почав років тому, я ніколи не пройшла через усі дізналися, формально чи будь-якого з мотивів, чому ми розробляємо певні елементи, як ми робимо. Я б хотів основному дізнатися трохи більше про юзабіліті і як побудувати гарний, хоча функціональна веб-сайт. Таким чином, будь-які пропозиції? |
|
| |||
| |||
| Моя пропозиція, зверніться до керівництва, коли у вас є питання і / або Google це ... Серйозно найкращий спосіб дізнатися про це шляхом проб і помилок .... Знайти свій власний шлях, і ви отримаєте способом з більш, ніж будь-яка книга дасть вам. Я навчила себе на всі мої програми. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Налагодження BSOD з WinDbg для початківців Частина 1: Як усе біти | Desertfish | Операційні системи Windows | 1 | 22 вересня 2009 04:06 |
| Linux керівництво для початківців, проміжних і просунутих користувачів. | oobrokensilence | Linux & альтернативних ОС | 0 | 26 липня 2009 17:18 |
| Linux, Керівництво для початківців | Cew27 | Linux & альтернативних ОС | 10 | 6 липня 2009 02:39 |
| Оновлений Надійні засоби безпеки & ресурси | evilfantasy | Community News & чат | 3 | 15 серпня 2008 15:43 |
| Відсутність системних ресурсів? | Міс технології | Операційні системи Windows | 6 | 4 жовтня 2007 00:42 |
| Різьба Інструменти | |
| |