![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar tik man arba "Google" išvažiavo į juodo fono?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tai jiems.
"Google" naudotojai Jungtinė Karalystė praneš apie tai šiandien, kad mes "pasuko Lights Out" on Google.co.uk Homepage kaip skarda didinti informuotumą apie pasaulio energijos taupymo pastangos vadinamas Žemės valanda. Kaip ir kodėl mes tai nuolat - tai ne taupo energiją; šiuolaikinės rodo naudoti tokį patį kiekį elektros nepriklausomai nuo to, ką jie rodomi. Tačiau jūs gali ką nors padaryti, siekiant sumažinti energijos suvartojimą savo namų kompiuteryje, prisijungdamas Klimato Saugotojai Kompiuterija iniciatyvos. Mano sistema: Timas
|
|
| |||
| |||
| Ah, ha, ačiū. |
|
| |||
| |||
| Panašiai skambanti Googoth. http://www.googoth.com/ It's crap paieškos, bet atrodo cool. Blackle Google powered nors. http://www.blackle.com/ http://www.blackle.com/about/ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| manau google atrodo geriau dabar vaikinai
Jei statybininkai pastatė pastatus, kaip programuotojai rašo programas, tai pirmasis genys, kad atėjo kartu būtų sunaikinti civilizaciją. Kompiuteris kartą mušti mane šachmatai Bet tai buvo ne man rungtynės Kick Boxing. ![]() Mano sistema: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aye privertė mane galvoti Dave jo padaryti su visais savo šviesų įjungimo išjungimo valandą ar kažką
Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! Mano sistema: Mano
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I thought I'd buvo pagrobtas
| |||
| |||
| Manau, tai atrodo geriau per |
|
| |||
| |||
| Tai tikrai daugiau ramus į akis, vėlai naktį |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| būtų gerai, jei "Google patamsėjusia iki tiek, gal kai metalinio sidabro
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Black & White 2! Pagalba! | matt123456789 | PC & konsolės Žaidimai | 1 | Rugpjūtis 16, 2008 05:59 |
| Ekranas Goes Black | katiecoos | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 5 | Birželis 15, 2008 07:49 |
| Viskas buvo juoda | Black Magic | General Hardware Chat | 8 | Gegužė 18, 2008 07:40 |
| Juodasis penktadienis | pushtab812 | Off Topic Discussion | 8 | Gruodis 4, 2007 05:54 |
| Google pareikšti antivirusinės priemonės Google Desktop | Pamela22 | Web Design, Hosting & SEO | 6 | 3 birželis 2007 17:38 |
| Temos įrankiai | |
| |