![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Хіба тільки мені або Google пішов чорний фон?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Це вони.
Google користувачі в Сполученому Королівстві буде сьогодні помітив, що ми "перетворив Lights Out" на Google.co.uk Головна сторінка як жест доброї волі для підвищення обізнаності про всесвітніх зусиль зі збереження енергії, яка називається Година Землі. Щодо того, чому ми не робимо це постійно - він не заощаджує енергію; сучасні дисплеї використовують ту ж суму влади незалежно від того, що вони виявляють. Однак, ви могти щось зробити, щоб зменшити споживання енергії вашим домашнім комп'ютером шляхом приєднання Climate Savers Computing Initiative. Моя система: Тім
|
|
| |||
| |||
| Ах-ха, спасибо. |
|
| |||
| |||
| Схоже Googoth. http://www.googoth.com/ Це лайно двигун пошуку, але виглядає чудово. Blackle Is Google Powered Хоча. http://www.blackle.com/ http://www.blackle.com/about/ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| думаю Google виглядає краще, тепер хлопці
Якщо будівельники побудували будівлю шляху програмісти писали програми, то перше, що прийшло дятел уздовж б знищити цивілізацію. Комп'ютер тільки один раз бити мене в шахи Але це був не рівня мені удар бокс. ![]() Моя система: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Та це змусило мене подумати, Дейв свого ставлення до кожного перемикання їх вогні Off на годину або щось
Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! Моя система: Мій
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я думав, що я був викрадений
| |||
| |||
| Я думаю, він виглядає краще теж |
|
| |||
| |||
| Це, безсумнівно, більш спокійний для очей, пізно вночі |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Було б добре, якщо Google потемніло, трохи, може бути, деякі сріблястий металік
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Чорне & White 2! Допомога! | matt123456789 | PC & консоль Gaming | 1 | 16 серпня 2008 05:59 |
| Екран стає чорним | katiecoos | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 5 | 15 червня 2008 07:49 |
| Все потемніло | Чорна магія | Генеральний обладнання чат | 8 | 18 травня 2008 07:40 |
| Чорна п'ятниця | pushtab812 | Off Topic Discussion | 8 | 4 грудня 2007 05:54 |
| Google залучення антивірусних інструментів для Google Desktop | Pamela22 | Веб дизайн, хостинг & SEO | 6 | 3 червня 2007 17:38 |
| Різьба Інструменти | |
| |