![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Google продължава по придобиване blitzkrieg че Google е придобил Mountain View ближния GreenBorder за неразкрита сума. GreenBorder стартира през 2001 г. с "Desktop DMZ" софтуер за Windows, който предотвратява всякакви вируси, троянски и шпионски софтуер се инсталира по време на всяка сесия на браузъра. GreenBorder пази всички браузване дейност система независима от Windows и безплатно за заличаване система без компромис. GreenBorder работи като подпис, по-малко подход, който никога не се нуждае актуализиране и осигурява непрекъсната защита срещу проблеми с присъствието буквално посочен от зелена граница около уеб браузър. Закупуването може да посочи един обновен с фокус върху Google Desktop приложения. GreenBorder предоставя анти-вирус платформа, която комбинира с Google Desktop ще дава по-завладяващи изтеглите и силата на Google позиция като десктоп приложения конкурент на "Майкрософт". Какво искаш да guyz имат мнение за това? Памела. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Интересно ... Изглежда Google се купуват всеки и всичко в момента.
| |||
| |||
| Да, но това е, когато те се вярва, че те са толкова големи и толкова голямо, че да започнете да виждате много от нещата се объркат. Дано това не се случи с тях. |
|
| |||
| |||
| Те със сигурност имат средства да го направят. И все пак, аз наистина се ползват с всички тези ресурси в едно удобно място. |
|
| |||
| |||
| Това е наистина чудесна новина за нас, защото на Google е най-добрата услуга. |
|
| |||
| |||
| Това се отнася за мен, а не по добър начин. То е като Walmart стане само пазаруване избор за 2000 мили. Още от Google даде информация за Китай, имам чувствах притеснен за техния растеж. |
|
| |||
| |||
| Съгласен съм с вас Sagemother, че е точно така, че се чувствам. То почти се чувства като monoply вече. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Google Webmaster Tools за проверка - 123-рег. Поместено на сайта | plantkeyshop | Уеб дизайн, Хостинг & SEO | 3 | 12-ти Октомври, 2009 15:09 |
| "Пет Best Desktop персонализиране Инструменти" | KanoakaVirus | Общи Софтуер Чат | 1 | 13 Jan 2009 16:47 |
| Desktop Window срещу Google Desktop | ozzie | Общи Софтуер Чат | 2 | 9 ноември 2007 12:03 |
| Google Desktop | ozzie | Общи Софтуер Чат | 3 | 27-ми септември 2006 11:07 |
| Нишка Инструменти | |
| |