![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Google pokračuje na jeho pořízení blitzkrieg, že Google získal Mountain View bližního GreenBorder pro nezveřejňované částky. GreenBorder zahájen v roce 2001 s "Desktop DMZ" software pro Windows, která zabraňuje jakékoli viry, trojské koně nebo spyware z jakýkoli prohlížeč nainstalován v průběhu zasedání. GreenBorder uchovává veškeré aktivity procházení nezávislá na systému Windows a zdarma pro vypuštění systému bez kompromisu. GreenBorder funguje jako podpis-méně přístup, který nikdy potřeby aktualizuje a poskytuje trvalou ochranu proti problémy s přítomností doslova označeno zelenou hranici kolem internetového prohlížeče. Nákup může být obnoveno zaměření na Google na desktopových aplikací. GreenBorder poskytuje anti-virus, který v kombinaci s platformou Google Desktop by přinést více přesvědčivé stáhnout a síla Google pozici jako desktopové aplikace konkurentem společnosti Microsoft. Co si guyz mít názor na to? Pamela. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zajímavé ... zdá, že Google je kupují všichni a všechno na okamžik.
| |||
| |||
| Ano, ale když začnou domnívat, že jsou tak velké a tak velké, že začnete vidět spoustu věcí pokazit. Doufejme, že toto se jim nestane. |
|
| |||
| |||
| Ty určitě mít prostředky, aby tak učinily. Přesto jsem s těšit všechny tyto zdroje do jednoho pohodlného místa. |
|
| |||
| |||
| To je opravdu skvělá zpráva pro nás, protože Google je nejlepší služby. |
|
| |||
| |||
| To se týká mě, a ne v dobré cestě. Je to jako Walmart stává jediným nákupním volbou pro 2000 mil. Od té doby vydal Google informace do Číny, jsem se cítil nesvůj o jejich růstu. |
|
| |||
| |||
| Souhlasím s Vámi, Sagemother, že je přesně ten způsob, že cítím. Je skoro cítí jako monoply ještě. |