![]() |
|
| |||
| |||
| גוגל המשיכה על רכישת blitzkrieg שגוגל רכשה Mountain View השכן GreenBorder עבור undisclosed sum. GreenBorder הושק בשנת 2001 עם "שולחן עבודה DMZ" התוכנה ל-Windows שמונע כל וירוסים, תוכנות ריגול או trojans מלהיות מותקן הדפדפן במהלך כל מושב. GreenBorder שומר כל פעילות הגלישה מערכת עצמאית מ-Windows וחופשי למחיקה המערכת ללא פשרות. GreenBorder פועלת כמו חתימה-פחות גישה לעולם לא זקוקה לעדכון רציפה ומספקת הגנה מפני בעיות עם נוכחות ממש מצוין על ידי ירוק הגבול סביב דפדפן אינטרנט. הרכישה עשוי להצביע על חידוש להתמקד ב-Google Desktop יישומים. GreenBorder מספק פלטפורמה אנטי וירוס, כי בשילוב עם Google Desktop היה לספק יותר משכנעת להוריד וכוח של Google המיקום כמו יישומי שולחן עבודה מתחרה ל-Microsoft. מה אתה guyz יש דעה על זה? פאמלה. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מעניין ... נראה כי גוגל קונה את כולם ואת הכל ברגע.
| |||
| |||
| כן, אבל זה כאשר הם מתחילים להאמין שהם כל כך גדול או גדול, כי אז אתה מתחיל לראות הרבה דברים להשתבש. כולנו תקווה כי זה לא יקרה להם. |
|
| |||
| |||
| הם בהחלט צריכים את הכספים לשם כך. עם זאת, אני ממש נהנה שיש את כל המשאבים הללו אחת מקום נוח. |
|
| |||
| |||
| זה באמת נהדר חדשות לנו כי השירות של גוגל הוא הטוב ביותר. |
|
| |||
| |||
| זה נוגע לי, ולא בדרך טובה. זה כמו Walmart להפוך את הקניות רק הבחירה של 2,000 קילומטרים. מאז גוגל מיואש נוספים בסין, אני הרגשתי נוח על צמיחה. |
|
| |||
| |||
| אני מסכים איתך Sagemother זה בדיוק הדרך שבה אני מרגיש. זה כמעט מרגיש כמו monoply יותר. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Google Webmaster Tools אימות - 123-רג מתארח אתר | plantkeyshop | עיצוב אתרים, אירוח & SEO | 3 | 12 אוקטובר 2009 15:09 |
| 'חמישה כלים התאמה אישית של שולחן העבודה הטוב ביותר' | KanoakaVirus | כללי תוכנות צ 'אט | 1 | 13 ינואר 2009 16:47 |
| חלון מול שולחן העבודה של Google Desktop | ozzie | כללי תוכנות צ 'אט | 2 | 9th נובמבר 2007 12:03 |
| Google Desktop | ozzie | כללי תוכנות צ 'אט | 3 | 27 ספטמבר 2006 11:07 |
| שרשרת כלים | |
| |