![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| "Google" toliau nuo jo įsigijimo Blitzkrieg kad "Google" įsigijo Mountain View kaimynas GreenBorder už neatskleistą sumą. GreenBorder pradėjo 2001 m. su "Desktop" DMZ "programinė įranga" Windows ", kurie apsaugo bet kokius virusus, trojos arklių arba šnipinėjimo iš diegiama per bet kokia naršykle sesijos. GreenBorder išlaiko visas Browse veiklos sistema, nepriklausoma nuo "Windows" ir nemokamai atnaujinti sistemą be kompromiso. GreenBorder veikia kaip parašo mažiau požiūris, kad niekada, reikia atnaujinti ir numato tolesnę apsaugą nuo klausimus nedalyvaujant pažodžiui nurodyta žalios sienos aplink interneto naršyklę. Pirkti gali nurodyti naujai pažvelgti į "Google" darbalaukio programų. GreenBorder numatyta antivirusinę platforma, kuri kartu su "Google Desktop duotų daugiau įtikinamų parsisiųsti ir jėga" Google "pozicija kaip darbalaukio paraiškų konkurentas" Microsoft ". Ką Guyz turėti dėl šios nuomonės? Pamela. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Įdomu ... Atrodo, "Google" perka visi ir viską, kas tuo metu.
| |||
| |||
| Taip, bet tai, kai jie pradeda manyti, kad jie tokie dideli, ar toks didelis, kad Jūs pradėtumėte matyti daug ką daryti įvykus nelaimei. Tikimės, kad tai neturi įvykti su jais. |
|
| |||
| |||
| Jie tikrai turi lėšų tai padaryti. Tačiau man tikrai patinka, turintys visus šiuos išteklius vienoje patogioje vietoje. |
|
| |||
| |||
| Tai tikrai puiki naujiena mums, nes "Google" paslauga yra geriausia. |
|
| |||
| |||
| Tai liečia mane, o ne geras būdas. It's like Walmart vis tik pirkinių pasirinkimas 2.000 mylių. Nuo "Google" atsisakė informaciją Kinija, aš pajuto savo susirūpinimą kelia ekonomikos augimo. |
|
| |||
| |||
| Sutinku su jumis Sagemother, kad yra būtent taip, kad aš jaučiu. Beveik nesijaučia monoply anymore. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Google Webmaster Tools patikra - 123-reg Patalpinta Svetainės | plantkeyshop | Web Design, Hosting & SEO | 3 | 12 spalis 2009 15:09 |
| "Penkių Geriausi Desktop Customization Tools" | KanoakaVirus | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 1 | 13 sausis 2009 16:47 |
| Langų Desktop palyginti su "Google Desktop | Ozzie | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 2 | 9 lapkritis 2007 12:03 |
| Google Desktop | Ozzie | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 3 | 27 rugsėjis 2006 11:07 |
| Temos įrankiai | |
| |