![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Google turpinājās tā iegādes blitzkrieg, ka Google ir ieguvusi Mountain View kaimiņš GreenBorder par nepieejamu summu. GreenBorder uzsāka 2001.gadā ar "Desktop DMZ" programmatūru for Windows, kas novērš jebkādus vīrusus, Trojas zirgi vai spiegprogrammatūra tiek uzstādītas laikā jebkura pārlūka sesijai. GreenBorder saglabā darbības sistēma ir neatkarīga no Windows un bezmaksas dzēšanai visiem pārlūkošanai bez sistēmas kompromisu. GreenBorder darbojas kā parakstu mazāk pieeja, kas nekad nav jāpapildina un nodrošina nepārtrauktu aizsardzību pret jautājumiem klātbūtni burtiski norāda zaļās robežas ap interneta pārlūkprogrammu. Pirkuma var norādīt atjaunot loku, Google uz darbvirsmas lietojumprogrammas. GreenBorder nodrošina anti-vīrusu platforma, kas apvienojumā ar Google Desktop varētu sniegt arvien izteiktāka lejupielādēt un izturību Google pozīciju Darbstaciju lietojumprogrammas konkurents Microsoft. What do you guyz ir viedoklis par šo? Pamela. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Interesanti ... šķiet, ka Google pērk visi un viss uz brīdi.
| |||
| |||
| Jā, bet tas ir tad, kad viņi sāk uzskatīt, ka tie ir tik liels vai tik liels, ka jūs sākat redzēt daudzas lietas iet nepareizi. Cerams, ka tas nav notikt uz tiem. |
|
| |||
| |||
| Tās noteikti ir līdzekļi to darīt. Tomēr, man patiešām patīk, kam ir visi šie resursi vienā ērtā vietā. |
|
| |||
| |||
| Tas patiešām ir labas ziņas mums, jo Google pakalpojums ir vislabāk. |
|
| |||
| |||
| Tas attiecas uz mani, un nav labs veids. It's like Walmart kļūst tikai iepirkšanās izvēle 2.000 miles. Kopš Google atteicās informāciju uz Ķīnu, es jutos satraukti par to izaugsmi. |
|
| |||
| |||
| Es jums piekrītu Sagemother, ka ir tieši tā, ka man justies. Gandrīz jūtas kā monoply vairs. |
![]() |
|
| Bookmarks |