![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Google a continuat sa achiziţie blitzkrieg că Google a achiziţionat Mountain View vecin GreenBorder pentru o suma secret. GreenBorder lansat în 2001 cu "Desktop DMZ" software-ul pentru Windows, care previne orice viruşi, troieni sau spyware de a fi instalat în orice browser sesiune. GreenBorder păstrează toate sistem de navigare activitate independentă şi liberă, de la Windows pentru ştergere, fără sistem de compromis. GreenBorder funcţionează ca o semnătură-abordare mai puţin faptul că nu are nevoie de actualizarea continuă şi oferă protecţie împotriva probleme cu o prezenţă literalmente indicat de o frontiera verde in jurul unui browser Web. De cumpărare pot indica o nouă concentra de Google de pe desktop aplicatii. GreenBorder oferă o platformă anti-virus, care, combinate cu Google Desktop-ar oferi o mai priveliste a descărca şi puterea Google poziţie ca un concurent pentru aplicaţii desktop Microsoft. Ce vrei sa guyz avea un aviz cu privire la acest lucru? Pamela. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Interesant ... Google se pare că toată lumea şi să cumpere tot în acest moment.
| |||
| |||
| Da, dar este, atunci când începe să se creadă că acestea sunt atât de mari şi atât de mare încât a începe să vedem o mulţime de probleme. Sperăm că acest lucru nu se întâmplă cu ei. |
|
| |||
| |||
| Ei cu siguranţă au fonduri pentru a face acest lucru. Totuşi, chiar bucura având toate aceste resurse într-un loc convenabil. |
|
| |||
| |||
| Asta este foarte bine pentru noi, pentru că de ştiri Google este cel mai bun serviciu. |
|
| |||
| |||
| Acest lucru se referă la mine, şi nu într-o modalitate buna. Este ca Walmart devenind doar cumpărături alegere pentru 2000 de mile. De cand Google a dat informaţiile de până în China, nu am simtit jenant cu privire la creşterea economică. |
|
| |||
| |||
| Sunt de acord cu tine Sagemother că este exact felul în care mă simt. Este aproape se simte ca un monoply mai. |