![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Google pokračuje na jeho nadobudnutie Blitzkrieg, že Google získal Mountain View blížneho GreenBorder pre nezverejňované sumy. GreenBorder začal v roku 2001 s "Desktop DMZ" softvér pre Windows, ktorá zabraňuje akejkoľvek vírusy, trójske kone alebo spyware z akýkoľvek prehliadač nainštalovaný v priebehu zasadnutia. GreenBorder uchováva všetky aktivity prehliadania nezávislá na systéme Windows a zadarmo na vypustenie systému bez kompromisu. GreenBorder funguje ako podpis-menej prístup, ktorý nikdy potreby aktualizuje a poskytuje trvalú ochranu proti problémy s prítomnosťou doslova označeno zelenú hranicu okolo internetového prehliadača. Nákup môže byť obnovené zameranie na Google na desktopových aplikácií. GreenBorder poskytuje anti-vírus, ktorý v kombinácii s platformou Google Desktop by priniesť viac presvedčivé stiahnuť a sila Google pozíciu ako desktopové aplikácie konkurentom spoločnosti Microsoft. Čo si guyz mať názor na to? Pamela. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zaujímavé ... zdá, že Google je kupujú všetci a všetko na okamih.
| |||
| |||
| Áno, ale keď začnú veriť, že sú tak veľké a tak veľké, že začnete vidieť veľa vecí pokazit. Dúfajme, že toto sa im nestane. |
|
| |||
| |||
| Ty určite mať prostriedky, aby tak urobili. Napriek tomu som s tešiť všetky tieto zdroje do jedného pohodlného miesta. |
|
| |||
| |||
| To je naozaj skvelá správa pre nás, pretože Google je najlepšie služby. |
|
| |||
| |||
| To sa týka mňa, a nie v dobrej ceste. Je to ako Wal stáva jediným nákupnom voľbou pre 2000 mil Od tej doby vydal Google informácie do Číny, som sa cítil nesvůj o ich rastu. |
|
| |||
| |||
| Súhlasím s Vami, Sagemother, že je presne ten spôsob, že cítim. Je skoro cítia ako monoply ešte. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Google Webmaster Tools Overenie - 123-Reg Hosted stránok | plantkeyshop | Web Design, hosting & SEO | 3 | 12. októbra 2009 15:09 |
| 'Päť najlepších Desktop Prispôsobenie Nástroje' | KanoakaVirus | Všeobecné Software Chat | 1 | 13. január 2009 16:47 |
| Desktop Window versus Google Desktop | Ozzie | Všeobecné Software Chat | 2 | 9. novembra 2007 12:03 |
| Google Desktop | Ozzie | Všeobecné Software Chat | 3 | 27. September 2006 11:07 |
| Thread Tools | |
| |