![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Гоогле је наставила на својој аквизиције муњевито рат који је Гоогле стечена Моунтаин Виеу ближњег ГреенБордер за необјелодањен збир. ГреенБордер покренута у 2001 са "Десктоп ДМЗ" софтвер за Уиндоуси која спречава било ког вируса, тројанс или спыуаре бити инсталиран током било ког прегледача седници. ГреенБордер чува сав прегледања активност независних система Уиндоус и бесплатни систем за брисање без компромиса. ГреенБордер делује као потпис-мање приступ који никада модернизација потребама и пружа заштиту против континуираним питањима уз присуство буквално означена зеленом границу око веб прегледачу. Куповину мај назначити обновљени фокусом на Гоогле десктоп апликација. ГреенБордер нуди анти-вирус платформу која у комбинацији са Гоогле Десктоп ће испоручити више приморавање доунлоад и снагу Гоогле позицију као десктоп апликације конкурент Мицрософту. Ухат до ыоу гуыз имати мишљење о томе? Памела. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Занимљиво ... Гоогле је изгледа купују све и свашта у овом тренутку.
| |||
| |||
| Да, али то је кад почнете веровати да су тако велики или тако велик да ћете да видите пуно ствари крену криво. Надам се да ово не догоди на њих. |
|
| |||
| |||
| Они су свакако имати средства за то. Па ипак, ЈА стварно уживати све оне који имају ресурсе у једног прикладног места. |
|
| |||
| |||
| То је стварно велика новост за нас, јер Гоогле-ова услуга је најбоље. |
|
| |||
| |||
| То ме се не тиче, и то не у добром путу. То је као Уалмарт постане само схоппинг избор за 2000 миља. Откад Гоогле информације како би одустали од Кине, осјетио сам забринут о њихов раст. |
|
| |||
| |||
| Слажем се са тобом Сагемотхер који је тачно онако како се осећам. Она се осећа готово као моноплы више. |