![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Google, satın alma blitzkrieg Google bir gizli toplamı için Mountain View komşu GreenBorder kazanmış üzerinde devam etmiştir. GreenBorder 2001 Windows için herhangi bir virüs, casus yazılım veya trojan'lar engeller Masaüstü DMZ "yazılım" ile herhangi bir tarayıcı oturumu sırasında yükleniyor başlattı. GreenBorder tüm sistem uzlaşma olmadan faaliyet sistemi Windows ve silinmesi için ücretsiz bağımsız tarama tutar. GreenBorder imza olarak faaliyet gösteren bu güncellemeyi ihtiyacı hiç bir durum kelimenin tam anlamıyla bir web tarayıcısı etrafında yeşil bir sınır ile gösterilen ilgili sorunlar karşı sürekli koruma sağlar az yaklaşım. Satın alma masaüstü uygulamalar Google tarafından yenilenmiş bir odak gösterebilir. GreenBorder bir anti-virüs platformu Google Desktop ile birlikte daha çekici indirme ve Microsoft masaüstü uygulamaları rakip olarak gücünü Google'ın konuma teslim edeceğini sağlar. Bu konuda bir görüş var ne guyz var? Pamela. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| İlginç ... Google, şu anda herkes ve her şey satın alma olduğu görünüyor.
| |||
| |||
| Evet, ama o zaman bu kadar da büyük bir çok şey görmeye başlamak büyük yanlış olduğunu düşünerek başlayın. Umarım bu onlara gerçekleşmez. |
|
| |||
| |||
| Onlar kesinlikle Bunu yapmak için bir fona sahip. Ancak, gerçekten bir yerde tüm bu kaynaklara sahip olurlar. |
|
| |||
| |||
| Bu bizim için gerçekten çok iyi haber, çünkü Google hizmetidir. |
|
| |||
| |||
| Iyi bir şekilde Bu, bana değil. Bu WalMart gibi 2000 mil için tek alışveriş seçeneği oluyor. Beri Google Çin için bilgileri verdim, ben rahatsız onların büyüme hakkında hissettim. |
|
| |||
| |||
| Seni Sagemother ile tam olarak hissediyorsun yolu olduğunu kabul ediyorsunuz. Neredeyse bir monoply artık hissediyor. |
![]() |
|
| Bookmarks |