менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Веб дизайн, хостинг & SEO

Register

Google залучення антивірусних інструментів для Google Desktop

Reply

Різьба Інструменти
Old 29 травня 2007, 04:18
Нові члени групи

Default Google залучення антивірусних інструментів для Google Desktop

Google, як і раніше на його придбання бліцкриг, що Google придбала Mountain View сусіда GreenBorder за неназвану суму.

GreenBorder запущений в 2001 році з "Desktop ДМЗ" Програмне забезпечення для Windows, що запобігає будь-які віруси, троянські або шпигунські можуть бути встановлені під час кожного сеансу браузера. GreenBorder зберігає всі інтернет-активності система незалежна від Windows і безкоштовним для видалення без компрометації системи.
GreenBorder діє як підпис менш підходом, який ніколи не потребує оновлення і забезпечує безперервну захист від проблем з наявністю буквальному відзначено зеленій рамці веб-браузера.
Купівля може свідчити про відновлення фокус Google на настільні додатки. GreenBorder забезпечує антивірусну платформу, яка в поєднанні з Google Desktop буде здійснювати більш переконливим завантажити і міцність позицій Google як конкурент настільних додатків до Microsoft.

Що ви Guyz є своя думка з цього приводу?

Памела.
Old 29 травня 2007, 07:48
Адміністратор групи

Цікаво ... Здається Google купує все і всіх на даний момент.

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old 31 травня 2007, 14:49
Член групи

Так, але коли вони починають вірити, що вони є настільки великими і настільки велике, що ви побачите безліч непередбачених проблем. Сподіваюся, це не станеться з ними.
Old 31 травня 2007, 20:39
Член групи

Вони, безумовно, є кошти, щоб зробити це. Тим не менш, мені дійсно подобається, що мають всі ці ресурси в одному місці.
Old 1 червня 2007, 03:30
Член групи

Це дійсно гарна новина для нас, тому що послуга Google є кращим.
Old 2 червня 2007, 12:05
Член групи

Це відноситься і до мене, і не в кращий бік. Це як Walmart стає єдиним вибором для торгових 2000 миль. З тих пір, як Google відмовилася від інформації в Китай, я відчував стурбовані своїм зростанням.
Old 3 червня 2007, 17:38
Член групи

Я згоден з вами Sagemother це саме так, що я відчуваю. Вона відчуває себе майже як monoply більше.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Google Webmaster Tools Verification - 123-Reg Hosted сайту plantkeyshop Веб дизайн, хостинг & SEO 3 12 жовтня 2009 15:09
П'ять кращих настільних інструменти параметри ' KanoakaVirus General Software чат 1 13 січня 2009 16:47
Вікно робочого столу в порівнянні з Google Desktop Ozzie General Software чат 2 9 листопада 2007 12:03
Google Desktop Ozzie General Software чат 3 27 вересня 2006 11:07
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.