![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Google, як і раніше на його придбання бліцкриг, що Google придбала Mountain View сусіда GreenBorder за неназвану суму. GreenBorder запущений в 2001 році з "Desktop ДМЗ" Програмне забезпечення для Windows, що запобігає будь-які віруси, троянські або шпигунські можуть бути встановлені під час кожного сеансу браузера. GreenBorder зберігає всі інтернет-активності система незалежна від Windows і безкоштовним для видалення без компрометації системи. GreenBorder діє як підпис менш підходом, який ніколи не потребує оновлення і забезпечує безперервну захист від проблем з наявністю буквальному відзначено зеленій рамці веб-браузера. Купівля може свідчити про відновлення фокус Google на настільні додатки. GreenBorder забезпечує антивірусну платформу, яка в поєднанні з Google Desktop буде здійснювати більш переконливим завантажити і міцність позицій Google як конкурент настільних додатків до Microsoft. Що ви Guyz є своя думка з цього приводу? Памела. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Цікаво ... Здається Google купує все і всіх на даний момент.
| |||
| |||
| Так, але коли вони починають вірити, що вони є настільки великими і настільки велике, що ви побачите безліч непередбачених проблем. Сподіваюся, це не станеться з ними. |
|
| |||
| |||
| Вони, безумовно, є кошти, щоб зробити це. Тим не менш, мені дійсно подобається, що мають всі ці ресурси в одному місці. |
|
| |||
| |||
| Це дійсно гарна новина для нас, тому що послуга Google є кращим. |
|
| |||
| |||
| Це відноситься і до мене, і не в кращий бік. Це як Walmart стає єдиним вибором для торгових 2000 миль. З тих пір, як Google відмовилася від інформації в Китай, я відчував стурбовані своїм зростанням. |
|
| |||
| |||
| Я згоден з вами Sagemother це саме так, що я відчуваю. Вона відчуває себе майже як monoply більше. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Google Webmaster Tools Verification - 123-Reg Hosted сайту | plantkeyshop | Веб дизайн, хостинг & SEO | 3 | 12 жовтня 2009 15:09 |
| П'ять кращих настільних інструменти параметри ' | KanoakaVirus | General Software чат | 1 | 13 січня 2009 16:47 |
| Вікно робочого столу в порівнянні з Google Desktop | Ozzie | General Software чат | 2 | 9 листопада 2007 12:03 |
| Google Desktop | Ozzie | General Software чат | 3 | 27 вересня 2006 11:07 |
| Різьба Інструменти | |
| |