![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз съм нов за цялата тази сцена и се чудеха, ако някой може да помогне с много грешки, аз вече имам в моя код. Благодарности http://validator.w3.org/check?uri=ww...Inline&group=0 |
|
| ||||||
| ||||||
| Цитат:
Всичко това означава, че атрибути, която използвате, не съществува в XHTML (строг). Например, ако ви каза: Цитат:
По принцип, трябва копие от XHTML стриктно спецификационен, която можете да получите от http://www.w3.org/ и после просто да я пази! Ако искате да се отпуснат, да не се използва строгото версия. Използвайте вместо преходни. Ако това не решава проблема, който използвате тагове и атрибути, които са били изобретени от идиоти на Microsoft или от бившия Netscape, която работи само в техните собствени браузъри. Пример за това е Цитат:
Цитат:
Колкото до останалите, потребителите трябва да бъдат вложени правилно, така че Цитат:
Цитат:
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| |||
| |||
| Точно тогава, все още е малко объркан. Има нещо нередно в това, защото тя не показва правилно в Dreamweaver, който отбелязва, че доста трудно да редактирам моя сайт. Аз получите тази грешка, на екрана, който казва: </ div> невалидни маркиране. Благодаря за помощта. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не мога да го чисти.
Промених заглавната да html4.01 преходни Аз заменя всички пространството наклонена черта> с> Аз се отстраняват всички </ вход> Има две <форма отчет, взех на GET Има две </ форма> а и аз извади първата от тях Аз изпуснах граница = "0" от ALT = "PayPal - за безопасни, по-лесно да платите онлайн." В редакцията утвърден вариант е най - http://cb6.dyndns.org/techportal.html но аз съм не предлагам да я използвате, просто, че е чист, така че може да се сравни го върна. Аз бях не DEA дали тя работи на начина, по който тя възнамерява да. Моята система: Тим
|
|
| |||
| |||
| Леле това е страхотно. Работи отлично, не получава никакви грешки в Dreamweaver, изглежда много чист. Мислиш ли, ще се използват най-категорично това. Много благодаря за помощта:) |
|
| |||
| |||
| Цитат:
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| |||
| |||
| Току-що отиде да изтеглите Dreamweaver, тъй като това е подстриган два пъти тази седмица. Това струва $ 400 да се регистрират онлайн копие! Какво на Земята е това, първият в света изкуствен интелект? Това е странно нещо, за да купи, той ме удари. Той седи между потребителя и неговия уебсайт и посредничи на потребителя какво иска да постигне, до степен, че човек трябва да научи Dreamweaver опаковка, с цел да създаде уебсайт. Бих се, че това ще бъде едновременно и по-лесно да научат, отговарящ на компонента на уеб езици. Аз съм сигурен, че сте сбъркали края на пръчка, ако някой може да обясни защо Dreamweaver е ползата Бих бъда благодарен. Сигурен съм, че това е бърз за изпълнение на една интернет страница от написването на една от нулата, но никой не си прави, че каквото и подхода, които предприемат за изграждане на един, всички повторно използва съществуващия код. Използвах да получите най-annoyed Начало също. Аз дори се срещна някой, който веднъж спаси някои страници от Word HTML, както и след това ме попита как да добавите нещо към него! |
|
| |||
| |||
| Ами в моя случай Dreamweaver е добра, защото аз просто исках прост сайт, който може лесно да качите но софтуер, предоставен от страната домакин беше ужасно и не е работа на всички. |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Не очаквайте стандарти съответства на кода от търговски опаковки. HTML-подредено струва разследващите.
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Намиране на сървъри Гаранционен кодекс (актив кодекс) | aresnalfc | Общи Хардуер Чат | 0 | 20 август 2009 година 02:55 |
| Странно код !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1 | bradleyjoes | Digital Imaging & Принтери | 1 | 7 Декември 2008 12:50 |
| Код 10 | lynne9999 | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 7 | 30 януари 2008 год. 22:07 |
| WEP кодекс. | ComputerGuy | В мрежа, модеми & VoIP | 4 | 20 януари 2008 16:59 |
| Myspace TM кодекс | book2cool | Уеб дизайн, Хостинг & SEO | 5 | 20 март 2007 06:15 |
| Нишка Инструменти | |
| |