![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Jsem nový této celé scény a divil se, jestli někdo mohl pomoci s poměrně málo chyb jsem nyní v mém kódu. Díky http://validator.w3.org/check?uri=ww...Inline&group=0 |
|
| ||||||
| ||||||
| Citace:
To vše znamená, že atributy Pouľíváte neexistují v XHTML (Strict). Například když řekl: Citace:
Obecně lze říci, že budete potřebovat kopii XHTML přísné parametry, které můžete získat od http://www.w3.org/ a pak jen udržovat na to! Pokud chcete být laxní, nepoužívejte striktní verzi. Použijte přechodné místo. Pokud to neřeší problém, když používáte značky a atributy, které byly vynalezl pitomci na Microsoft nebo bývalého Netscape, který pracuje pouze ve svých vlastních prohlížečů. Příkladem je Citace:
Citace:
Pokud jde o zbytek, štítky musí být vnořený správně, tak Citace:
Citace:
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Dobře, ještě trochu zmatený. Je tu něco špatného, protože to není správné zobrazování v Dreamweaver, který činí to docela těžké upravit mé stránky. Chápu tuto chybu na obrazovce, která říká: </ div> neplatná značky. Díky za pomoc. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Můžu to čisté.
I změnil záhlaví HTML4.01 přechodná I nahrazuje všechny prostory lomítko> s> I odstraněny všechny </ input> Existují dva <formě prohlášení, na kterých jsem se z GET Existují dva </ form> a to jsem se v prvním z nich I odvolala border = "0" z alt = "PayPal - bezpečnější, snadnější způsob, jak zaplatit online." Editovaný validovanou verze je na http://cb6.dyndns.org/techportal.html but I'm not naznačující budete používat, stačí, že je to čisté, takže si můžete porovnat jej zpět. Jsem žádné DEA, zda to funguje, jak je to v úmyslu. Můj systém: Tim
|
|
| |||
| |||
| Wow to je super. Funguje skvěle, nedostávají žádné chyby v Dreamweaver, vypadá velmi čistý. Myslím, že určitě bude nejvíce používat tento. Díky moc za pomoc:) |
|
| |||
| |||
| Citace:
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Prostě jsem šel ke stažení Dreamweaver, protože je to ořízne až dvakrát tento týden. Stojí 400 dolarů zaregistrovat online kopii! Co se děje na zemi, na světě první umělé inteligence? Je to divný, co koupit, je mi údery. To sedí mezi uživatelem a jeho internetové stránky a zprostředkovává to, co uživatel chce dosáhnout do té míry, že člověk musí naučit Dreamweaver balíček s cílem vytvářet webové stránky. Já bych si myslel, že by bylo i jednodušší a více uspokojující učit komponenty webových jazyků. Jsem si jist, já mám špatný konec dřevo, když někdo může vysvětlit, proč Dreamweaver je přínosem bych být vděčný. Jsem si jist, je to rychlejší implementovat webové stránky, než psát jeden z nuly, ale nikdy nikdo nemá přístup, že co si vzít na budování jednoho, všichni re-používá stávající kód. Kdysi jsem si naštvaný na příliš Frontpage. Dokonce jsem potkal někoho, kdo jednou zachránil některé stránky z Wordu jako HTML a pak mě požádal, jak přidat něco je! |
|
| |||
| |||
| No v mém případě Dreamweaver je dobré, protože jsem chtěl, jednoduché stránky, které jsem mohl snadno nahrát ale software od host byl hrozný a nepracovaly vůbec. |
|
| |||
| |||
| Citace:
Neočekávejte standardy-kompatibilní kód z obchodních balíků. HTML-uklidit stojí za to vyšetřujícím.