![]() |
|
| |||
| |||
| Είμαι νέος σε όλο αυτό το σκηνικό και αναρωτήθηκε αν κάποιος θα μπορούσε να βοηθήσει με πολύ λίγα λάθη τώρα θα πρέπει κατά τη γνώμη μου κώδικα. Ευχαριστώ http://validator.w3.org/check?uri=ww...Inline&group=0 |
|
| ||||||
| ||||||
| Απόσπασμα:
Όλα αυτά σημαίνουν ότι είναι τα χαρακτηριστικά που χρησιμοποιείτε δεν υπάρχουν σε XHTML (Strict). Για παράδειγμα, εάν σας είπε: Απόσπασμα:
Σε γενικές γραμμές, πρέπει να έχετε ένα αντίγραφο του XHTML αυστηρών προδιαγραφών, το οποίο μπορείτε να προμηθευτείτε από http://www.w3.org/ και τότε μόνο να διατηρήσει το! Αν θέλετε να είναι χαλαρή, δεν χρησιμοποιούν την αυστηρή εκδοχή. Χρησιμοποιήστε αντί μεταβατική. Εάν αυτό δεν επιλύει το πρόβλημα, θα σας χρησιμοποιώντας τις ετικέτες και τα χαρακτηριστικά που έχουν εφευρεθεί από ηλίθιοι στη Microsoft ή την πρώην Netscape, το οποίο μόνο για το δικό τους browsers. Ένα παράδειγμα είναι Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Όσον αφορά τα υπόλοιπα, ένθετες ετικέτες πρέπει να είναι σωστά, οπότε Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
|
| |||
| |||
| Ωραία τότε, εξακολουθεί να είναι λίγο συγκεχυμένη. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτό γιατί δεν εμφανίζει σωστά το Dreamweaver, το οποίο καθιστά αρκετά δύσκολο να επεξεργαστώ την ιστοσελίδα μου. Να βρω αυτό το σφάλμα στην οθόνη που λέει: </ div> άκυρο markup. Ευχαριστώ για τη βοήθεια. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μπορώ να το καθαρό.
Άλλαξα το header να html4.01 μεταβατική Θα αντικατασταθεί όλος ο χώρος κάθετο> με> Θα καταργηθούν όλοι οι </ input> Υπάρχουν δύο <μορφή δηλώσεων, πήρα την GET Υπάρχουν δύο </ form> s και πήρα το πρώτο από αυτά Μου έπεσε ένα σύνορο = "0" από alt = "PayPal - Η ασφαλέστερη, πιο εύκολο τρόπο να πληρώσει σε απευθείας σύνδεση." Οι επικυρωμένες edited version is at http://cb6.dyndns.org/techportal.html αλλά δεν είμαι προτείνοντας σας χρήση, απλά ότι είναι καθαρό έτσι ώστε να μπορείτε να συγκρίνετε πίσω. Έχω DEA αν δεν λειτουργεί με τον τρόπο που προτίθεται να. Το σύστημά μου: Tim
|
|
| |||
| |||
| Πω πω πολύ ωραία. Έργα τέλεια, δεν λαμβάνουν οποιαδήποτε λάθη στο Dreamweaver, φαίνεται πολύ καθαρά. Πιστεύεις ότι θα είναι οριστική χρήση αυτό. Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια:) |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
|
| |||
| |||
| Πήγα για να κατεβάσετε το Dreamweaver, δεδομένου ότι η συγκομιδή του μέχρι δύο φορές την εβδομάδα αυτή. Κοστίζει $ 400 για να καταχωρήσετε ένα αντίγραφο online! Τι στο καλό είναι αυτό, το πρώτο στον κόσμο Τεχνητή Νοημοσύνη; Είναι ένα περίεργο πράγμα που πρέπει να αγοράσει, θα μου. Θα βρίσκεται μεταξύ του χρήστη και την ιστοσελίδα και μεσολαβούσα τι θέλει ο χρήστης να επιτευχθεί, στο βαθμό που πρέπει κανείς να μάθει το Dreamweaver συσκευασία για να δημιουργήσει ένα δικτυακό τόπο. Θα ήθελα να φανταστεί ότι θα ήταν τόσο πιο εύκολη και πιο πληροί το συστατικό στοιχείο για την εκμάθηση γλωσσών web. Είμαι σίγουρος ότι έχω λάθος τέλος της χειρός, αν κάποιος μπορεί να εξηγήσει γιατί το Dreamweaver είναι ένα όφελος θα ήθελα να είμαστε ευγνώμονες. Είμαι σίγουρος ότι είναι πιο γρήγορα να εφαρμόσουν μια ιστοσελίδα εγγράφως από το ένα από το μηδέν, αλλά κανείς δεν κάνει ποτέ ότι, ανεξάρτητα από την προσέγγιση που λαμβάνουν για την οικοδόμηση ενός, όλοι επαναχρησιμοποιούνται υπάρχουσες κώδικα. Θα χρησιμοποιηθεί για να ενοχλούνται υπερβολικά σε Frontpage. Εγώ ακόμα μια φορά που συναντήθηκαν κάποιος αποθηκεύσει ορισμένες σελίδες από το Word ως HTML και στη συνέχεια μου ζήτησε να προσθέσω πως τα πράγματα σε αυτό! |
|
| |||
| |||
| Λοιπόν στην περίπτωσή μου το Dreamweaver είναι καλό, επειδή ήθελα μόνο ένα απλό site που θα μπορούσα να ανεβάσετε εύκολα, αλλά το λογισμικό που παρέχεται από το κράτος υποδοχής ήταν φοβερή και δεν λειτουργούν καθόλου. |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Μην περιμένετε πρότυπα συμβατό κώδικα από εμπορικές συσκευασίες. HTML-tidy αξίζει διερεύνησης.
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Εύρεση Servers Εγγύηση κώδικα (Κωδικός) | aresnalfc | Γενική Συζήτηση Hardware | 0 | 20 Αυγ 2009 02:55 |
| Παράξενη κωδικό !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1 | bradleyjoes | Digital Imaging & Printers | 1 | 7 Δεκ 2008 12:50 |
| Κωδικός 10 | lynne9999 | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 7 | 30 Ιαν 2008 22:07 |
| WEP κώδικα. | ComputerGuy | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 4 | 20 Ιαν 2008 16:59 |
| Myspace TM Κωδικός | book2cool | Web Design, Hosting & SEO | 5 | 20 Μαρ 2007 06:15 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |