![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ja sam novi u ovom cijele scene i pitali ako netko može pomoći sa dosta grešaka sam sada u mojoj kod. Hvala http://validator.w3.org/check?uri=ww...Inline&group=0 |
|
| ||||||
| ||||||
| Quote:
Sve to znači da su atributi koji koristite ne postoje na XHTML (Strict). Na primjer, ako je rekao: Quote:
U principu, potrebno vam primjerak ove XHTML strogim spec., koju možete dobiti od http://www.w3.org/ i onda samo zadržati na to! Ukoliko želite biti slab, nemojte koristiti strogi verziju. Korištenje prijelaznog umjesto. Ako to ne riješi problem, kojeg koristite oznake i atributa koji su izum morons na Microsoft ili Netscape bivše, koja samo radi u vlastitom preglednicima. Primjer je Quote:
Quote:
Što se tiče ostatka, oznake moraju biti pravilno ugniježđeni, tako Quote:
Quote:
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
|
| |||
| |||
| Right tada, još malo zbunjen. Ima 'nešto izvrnut sa njom jer ne prikazuju ispravno u Dreamweaver, koji je što je dosta teško uredi moje stranice. JA dobiti ovaj greška na ekranu koja kaže: </ div> nevalidne označnih. Hvala za jedan dan pomoć. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja mogu dobiti čist.
Sam promijenio header html4.01 u tranzicijskim Zamijenio sam sve prorezati prostora> s> Sam uklonio sve </ input> Postoje dva <obliku izvještaja, JA je uzeo vanjska GET Postoje dva </ form> S i ja uzeo iz prvog od njih I pao je jedan border = "0" alt = iz "PayPal - The sigurniji, jednostavniji način da se plati online." Godine uredio je u verziji validated http://cb6.dyndns.org/techportal.html ali Im 'ne sugeriše li ga koristiti, samo da je čista, tako da možete usporediti ga natrag. Ja sam ne Dea da li funkcionira na način na koji to namjeravaju. My System: Tim
|
|
| |||
| |||
| Opa to je super. Works sjajno, ne uzimajući bilo kakve pogreške u Dreamweaver, izgleda vrlo čisto. Mislim da će većina definitivno koristiti ovu. Puno hvala za pomoć:) |
|
| |||
| |||
| Quote:
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
|
| |||
| |||
| JA pravedan je otišao to download Dreamweaver jer ošišan do dva puta ovaj tjedan. Cijena je 400 $ za registraciju online kopirajte! Što je to na zemlji, prvi svjetski Umjetna inteligencija? To je neparan stvar za kupiti, on udari me. Ono sjedi između korisnika i njegovu web stranicu i mediates što korisnik želi postići, u onoj mjeri u kojoj se, da bi saznali Dreamweaver paket kako bi se stvorili website. Htio su mislili da bi bilo lakše i kako biste saznali više zadovoljavajuće sastavni web jezici. Siguran sam da sam dobio krivu kraju drvo, ako neko može objasniti zašto Dreamweaver je korist bih biti zahvalan. Siguran sam da je brži za provedbu website od pisanja jedan od nule, ali nitko nije ikada to štogod im se pristupa u izgradnji jedan, svi ponovno koristi postojeći kôd. JA naviknut dobiti annoyed at Naslovnica previše. I još jednom sreo nekoga tko spremaju neke stranice iz Worda kao HTML i onda me pita kako dodati stvari na njega! |
|
| |||
| |||
| Pa u mom slučaju Dreamweaver je dobar samo zato što sam želio jednostavan site koji sam mogla, ali jednostavno učitavanje softvera koje je domaćin bio je strašan i nije 'funkcionirati at svi. |
|
| |||
| |||
| Quote:
Ne očekujte standarde kompatibilan kod komercijalnih paketa. HTML-uredan Isplati se istražuju.
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Pronalaženje Servers Jamstvo Code (Code imovine) | aresnalfc | General Hardware Chat | 0 | 20. kolovoz 2009 02:55 |
| Čudne code !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1 | bradleyjoes | Digital Imaging & Pisači | 1 | 7. prosinac 2008 12:50 |
| Šifra 10 | lynne9999 | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 7 | 30 siječanj 2008 22:07 |
| WEP Kodeksa. | ComputerGuy | Networking, Modemi & VoIP | 4 | 20 siječanj 2008 16:59 |
| TM Myspace Code | book2cool | Web Dizajn, Hosting & SEO | 5 | 20. ožujak 2007 06:15 |
| Thread Tools | |
| |