![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Én vagyok az új, az egész jelenet, és csodálkoztam, ha valaki tudna segíteni a jó néhány hiba most van a kód. Köszönöm http://validator.w3.org/check?uri=ww...Inline&group=0 |
|
| ||||||
| ||||||
| Idézet:
Mindez azt jelenti, hogy az attribútumok használata nem létezik az XHTML (szigorú). Például, ha azt mondta: Idézet:
Általában véve, szükséged van egy-egy példányát az XHTML szigorú spec, amely akkor kap http://www.w3.org/ majd csak tartsa meg! Ha azt szeretné, hogy laza, ne használja a szigorú változatra. Használja átmeneti helyette. Ha ez nem oldja meg a problémát, akkor a használt címkék és attribútumok, amelyek találta idióták a Microsoft vagy a Netscape volt, amely csak a saját böngészőkben. Erre példa a Idézet:
Idézet:
Ami a többit illeti, címkéket kell nested megfelelően, így Idézet:
Idézet:
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |
|
| |||
| |||
| Rendben, még egy kicsit összezavarodtam. Van valami baj, mert ez nem helyes megjelenítését Dreamweaver, ami így elég nehéz szerkeszteni webhelyemről. ÉN kap a hiba a képernyőn, amely azt mondja: </ div> Érvénytelen jelölőnyelvet. Köszi a segítséget. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nem értem tisztán.
Megváltoztattam a fejlécet, hogy html4.01 átmeneti I helyébe a perjel space> with> Én eltávolították az összes </ input> Két <form kimutatások Kivettem a GET Két </ form> s, és én meg az első is Elejtettem egy border = "0"-tól alt = "PayPal - A biztonságosabb és egyszerűbb módja az online fizetni." A szerkesztett változat a hitelesített http://cb6.dyndns.org/techportal.html de én nem azt használod fel, csak hogy tiszta így összehasonlítandó vissza. Már nem a DEA-e művek módon szándékozik azt. My System: Tim
|
|
| |||
| |||
| Hú, hogy ez jó. Üzemi remekül, nem kapok semmilyen hibát Dreamweaver néz nagyon tiszta. Én is feltétlenül használd ezt. Nagyon köszönöm a segítséget:) |
|
| |||
| |||
| Idézet:
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |
|
| |||
| |||
| Most ment letöltés Dreamweaver, mert ez vágott ki kétszer a héten. Ebből 400 dollárba regisztrálni online másolata! Mi itt a földön van, a világ első mesterséges intelligencia? Ez egy furcsa dolog, hogy vásároljon, azt hiszem. Úgy ül a felhasználó és a honlapján, és közvetít, amit a felhasználó szeretné elérni, olyan mértékben, hogy meg kell tanulnia a Dreamweaver csomagot annak érdekében, hogy létrejöjjön a honlapon. Én is úgy vélte, ez sem lenne egyszerűbb, és eleget tesznek, hogy megtanulja az alkatrész web nyelven. Biztos vagyok benne, hogy van rossz vége a botot, ha valaki el tudja magyarázni, hogy miért előnyös a Dreamweaver én hálás lennék. Biztos vagyok benne, hogy gyorsabb, hogy egy weboldal, mint írni egy-egy karcolás, de senki sem tesz, hogy bármilyen megközelítés érdekében hozott épület egy, mindenki újra használja a meglévő kódot. Régen, hogy idegesítette Frontpage is. Én is találkoztam valakivel, aki egyszer mentett bizonyos oldalakat a Word HTML-ként, majd megkérdezte, hogy hogyan kell a dolgokat, hogy adjunk meg! |
|
| |||
| |||
| Hát az én esetemben Dreamweaver is jó, mert én csak azt akartam egy egyszerű weboldal, amelyet könnyen lehet feltölteni, de a program, amelyet a fogadó volt félelmetes és nem dolgozik egyáltalán. |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Ne várjon szabványoknak megfelelő kódot a kereskedelmi csomagok. HTML tidy Érdemes nyomozó.