![]() |
|
| |||
| |||
| אני חדש זה כל הסצינה ואת תוהה אם מישהו יכול לעזור עם די כמה טעויות עכשיו אני צריך את הקוד. תודה http://validator.w3.org/check?uri=ww...Inline&group=0 |
|
| ||||||
| ||||||
| ציטוט:
כל פירוש הדבר הוא כי תכונות אתה משתמש לא קיים ב-XHTML (מחמיר). לדוגמה, אם אתה אומר: ציטוט:
באופן כללי, אתה צריך עותק של XHTML spec קפדנית, בו אתה יכול לקבל מ http://www.w3.org/ ואז רק כדי לשמור על זה! אם אתה רוצה להיות רפה, לא להשתמש בגרסה קפדנית. השתמש Transitional במקום. אם זה לא יפתור את הבעיה, אתה משתמש התגים והתכונות אשר הועברו על ידי המצאת morons במיקרוסופט או נטסקייפ לשעבר, אשר רק עובדים בדפדפנים שלהם. הוא דוגמה ציטוט:
ציטוט:
לגבי השאר, יש תגיות מקוננות כראוי, ולכן ציטוט:
ציטוט:
__________________ אני חושב שאני חתימה, לכן אני קיים! אני מאמין להיות גבוה יותר יש לי חתימה ... |
|
| |||
| |||
| אז נכון, עדיין קצת מבולבלת. יש פה משהו לא בסדר עם זה מכיוון שהוא לא מציג באופן נכון ב-Dreamweaver, שהיא דבר די קשה כדי לערוך את האתר שלי. אני מקבל את הודעת השגיאה על המסך, אשר אומר: </ div> סימון לא חוקית. תודה על העזרה. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני יכול לקבל את זה נקי.
שיניתי את הכותרת כדי html4.01 Transitional אני יחליף את כל שטח לאבח> עם> אני מוסרת את כל </ input> יש שני <טופס הצהרות, אני הוצאתי את GET יש שני </ form> S ואני הוצאתי את הראשון מהם אני ירד גבול = "0" מ alt = "PayPal - את בטוחה יותר, קלה יותר דרך לשלם באינטרנט." את ערכת אימות גרסת ב http://cb6.dyndns.org/techportal.html אבל אני לא מציע לך להשתמש בו, פשוט כי זה נקי, כך שתוכל להשוות את זה בחזרה. אני כבר לא DEA אם זה עובד את הדרך בה אתה מתכוון בכך. המערכת שלי: טים
|
|
| |||
| |||
| וואו, זה נהדר. Superbly עובד, לא מקבל את כל שגיאות Dreamweaver, נראה מאוד נקי. אני חושב בהחלט להשתמש ביותר. תודה רבה על העזרה:) |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
__________________ אני חושב שאני חתימה, לכן אני קיים! אני מאמין להיות גבוה יותר יש לי חתימה ... |
|
| |||
| |||
| אני פשוט הלך להוריד Dreamweaver מאז שהיא cropped למעלה זה פעמיים בשבוע. זה עולה 400 $ לרישום מקוון להעתיק! מה זה על פני האדמה, העולם הראשון של בינה מלאכותית? זוהי לקנות דבר מוזר, הוא מכה אותי. הוא יושב בין המשתמש לבין אתר האינטרנט שלו ואת mediates מה המשתמש רוצה להשיג, עד כי במידה אחד צריך ללמוד את חבילת Dreamweaver כדי ליצור אתר אינטרנט. אני מעוניין לקבל חשב שזה יהיה קל יותר ויותר הן השבעה כדי ללמוד את רכיב אינטרנט שפות. אני בטוח אני כבר יש טעות בסוף המקל, אם מישהו יכול להסביר למה הוא לטובת Dreamweaver אני יהיה אסיר תודה. אני בטוח שזה יותר מהר כדי ליישם אתר מאשר כתיבת אחד מהתחלה אבל אף אחד לא עושה את זה כל מה שהם לוקחים גישה לבניית אחד, כולם מחדש משתמש הקוד הקיים. נהגתי להגיע annoyed בשעה Frontpage מדי. אני אף פעם מי פגשת מישהו הציל כמה דפים מ-Word כ-HTML ולאחר מכן שאל אותי כיצד להוסיף דברים זה! |
|
| |||
| |||
| ובכן במקרה שלי Dreamweaver הוא טוב, כי אני רק רוצה פשוט אתר שבו אני יכול להעלות את התוכנה בקלות אבל שמספקת המארח היה נורא ולא עובד בכלל. |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
אין לצפות תואם סטנדרטים קוד חבילות מסחריות. -HTML צפית שווה חקירה.
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| למצוא שרתים אחריות קוד (קוד הנכס) | aresnalfc | כללי חומרה צ 'אט | 0 | ה -20 לאוגוסט 2009 02:55 |
| קוד מוזר !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1 | bradleyjoes | Digital Imaging & מדפסות | 1 | 7 דצמבר 2008 12:50 |
| קוד 10 | lynne9999 | סאונד, רמקולים נגני MP3 & | 7 | עד ה -30 בחודש ינואר 2008 22:07 |
| קוד WEP. | ComputerGuy | רישות, מודמים & VoIP | 4 | 20 ינואר 2008 16:59 |
| MySpace TM קוד | book2cool | עיצוב אתרים, אירוח & SEO | 5 | 20 מרץ 2007 06:15 |
| שרשרת כלים | |
| |