![]() |
|
| |||
| |||
| Es esmu jauns, lai šo visu skatuves un sāku prātot, vai kāds varētu palīdzēt ar diezgan dažas kļūdas es tagad savā kodā. Pateicība http://validator.w3.org/check?uri=ww...Inline&group=0 |
|
| ||||||
| ||||||
| Quote:
Tas viss nozīmē, ka atribūti jūs izmantojat neeksistē XHTML (Strict). Piemēram, ja jūs teica: Quote:
Vispār, jums kopiju XHTML stingri spec, kuru jūs varat saņemt no http://www.w3.org/ un tad tikai glabāt to! Ja vēlaties būt paviršiem, neizmantojiet stingri versiju. Izmantot pārejas vietā. Ja tas neatrisina problēmu, jūs izmantojat tagus un atribūtus, kas izgudroja morons pie Microsoft vai bijušais Netscape, kas tikai strādā savu pārlūkprogrammu. Piemēram, Quote:
Quote:
Attiecībā uz pārējo, tags ir ligzdotas pareizi, lai Quote:
Quote:
__________________ Es domāju, ka es esmu parakstu, tātad es eksistēju! Es uzskatu, ka lielāku to ir mani kā paraksts ... |
|
| |||
| |||
| Labi tad, vēl mazliet apmulsis. Pastāv kaut kas nav kārtībā ar to, jo tas nav parādīti pareizi Dreamweaver, kas padara diezgan grūti labot manu vietu. I get this error uz ekrāna, kurā ir teikts: </ div> Nederīgi atzīmes. Paldies par palīdzību. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es varu to no tīras.
Es mainīts galveni html4.01 pārejas Es aizstāj visas telpas slīpsvītru> ar> Es noņemt visu </ input> Pastāv divi <form paziņojumiem, es paņēma GET Pastāv divi </ form> s un es paņēmu no pirmā no tām Es samazinājās = "0" robežu no alt = "PayPal - drošāk, vieglāk veids Maksāt online". Edited apstiprinātu versija ir http://cb6.dyndns.org/techportal.html bet es neesmu iesaka jums izmantot, tikai, ka tas ir tīrs, lai jūs varētu salīdzināt to atpakaļ. Man nav dea, vai tas darbojas tā, kā jūs plānojat to. Mana sistēma: Tim
|
|
| |||
| |||
| Wow tas ir ļoti labi. Strādā lieliski, nesaņem nekādas Dreamweaver kļūdas, izskatās ļoti tīrs. Domāju, ka es visvairāk noteikti izmantot to. Thanks daudz par help:) |
|
| |||
| |||
| Quote:
__________________ Es domāju, ka es esmu parakstu, tātad es eksistēju! Es uzskatu, ka lielāku to ir mani kā paraksts ... |
|
| |||
| |||
| Es tikai gāja lejupielādēt Dreamweaver, jo tas ir apgrieztas pat divas nedēļas. Tā izmaksas $ 400 līdz reģistrēties tiešsaistē kopiju! Kas uz zemes ir, pasaulē pirmo Artificial Intelligence? Tas ir dīvaini lieta nopirkt, tas mani pārsteidz. Tā atrodas starp lietotāja un viņa mājas lapā un starpniecību, ko lietotājs vēlas panākt, lai tādā mērā, ka viens ir mācīties Dreamweaver iepakojumā, lai radītu mājas lapā. Man ir doma, ka būtu gan vieglāk un patīkami uzzināt detaļas web valodās. Es esmu pārliecināts, ka man nepareizi beigām stick, ja kāds var paskaidrot, kāpēc Dreamweaver ir ieguvums es būtu pateicīgs. Es esmu pārliecināts, ka tas ir ātrāk īstenot tīmekļa nekā rakstot vienu no tukšas vietas, bet neviens nekad tas, ka neatkarīgi pieeja tās veic, lai vienā ēkā, katrs atkārtoti izmanto esošo kodu. Es izmantoti, lai iegūtu annoyed Frontpage too. Es pat met kādu reizi kas saglabāti daži no Word, HTML lapas un pēc tam man jautāja, kā pievienot lietas, kas it! |
|
| |||
| |||
| Nu manā gadījumā Dreamweaver ir labs, jo es tikko gribēju vienkārši vietās, kur es varētu augšupielādēt viegli, bet programmatūru nodrošina uzņēmējas bija briesmīga un nestrādāja vispār. |
|
| |||
| |||
| Quote:
Negaida standartiem atbilstošu kodu no tirdzniecības iepakojumiem. HTML-kārtīgs ir vērts izmeklēt.
![]() |
|
| Bookmarks |