![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Sunt nou în această toată scena şi întrebat dacă cineva ar putea ajuta cu un numar destul de puţine erori Acum am la mine in cod. Mulţumesc http://validator.w3.org/check?uri=ww...Inline&group=0 |
|
| ||||||
| ||||||
| Citat:
Toate acestea înseamnă că sunt atributele pe care îl folosiţi nu există în XHTML (Strict). De exemplu, dacă ai spus: Citat:
În general, aveţi nevoie de o copie a XHTML spec. stricte, pe care îl puteţi obţine de la http://www.w3.org/ şi atunci doar pentru a ţine-o! Dacă doriţi să fie Lax, nu folosiţi strict versiune. Utilizarea de tranziţie în loc. Dacă aceasta nu rezolvă problema, pe care îl utilizaţi etichetele şi atributele care au fost inventate de cretini la Microsoft sau fostul Netscape, care funcţionează doar în propriile browsere. Un exemplu este Citat:
Citat:
Ca şi pentru restul, etichetele trebuie să fie imbricate corect, astfel încât Citat:
Citat:
__________________ Cred că am o semnătură, de aceea am exista! Cred că o mai mare fiind a-mi ca o semnatura ... |
|
| |||
| |||
| Imediat apoi, încă un pic confuz. Nu e ceva in neregula cu ea, pentru că nu este afişarea în mod corect, în Dreamweaver, care este ceea ce face destul de greu pentru a edita site-ul meu. I a lua această eroare pe ecran, care spune: </ div> invalid markup. Multumesc pentru ajutor. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pot sa-l curat.
Am schimbat din antet pentru a html4.01 de tranziţie Am înlocuit tot spaţiul slash> cu> Am scos toate </ intrare> Există două <formular de declaraţie, i-am luat în GET Există două </ form> i şi i-am luat la prima dintre ele Am renuntat la o border = "0" alt = de la "PayPal - Cele mai sigure, mai uşor mod de a plăti on-line." Editat validate versiune este la http://cb6.dyndns.org/techportal.html dar nu vă sugerează să-l utilizaţi, doar că este curat, aşa încât să puteţi compara-o inapoi. Am DEA dacă acesta nu funcţionează în modul în care intenţionează să-l. Sistemul meu: Tim
|
|
| |||
| |||
| Wow asta e grozav. Lucrari superb, nu se orice erori în Dreamweaver, pare foarte curat. Crezi ca va folosi cel mai sigur acest lucru. Mulţumesc mult pentru ajutor:) |
|
| |||
| |||
| Citat:
__________________ Cred că am o semnătură, de aceea am exista! Cred că o mai mare fiind a-mi ca o semnatura ... |
|
| |||
| |||
| Am fost de a descărca Dreamweaver pentru că sunt recoltate de două ori în această săptămână. Aceasta costă 400 dolari pentru a înregistra o copie online! Ce este de pe pământ, în lume, prima Inteligenta Artificiala? Este un lucru ciudat să cumpăr, mi-l loveste. Ea stă între utilizator şi site-ul său şi mediază ce utilizatorul doreşte să realizeze, în măsura în care o are, pentru a afla de Dreamweaver pachet cu scopul de a genera un site web. Aş fi crezut că ar fi cât mai uşor şi cu mai multe satisfacţii, pentru a afla componenta web limbi. Sunt sigur că eu am greşit sfârşitul celui de-al băţ, dacă cineva poate explica de ce Dreamweaver este un beneficiu Aş fi recunoscător. Sunt sigur că e mai rapid pentru a pune în aplicare un site de scris o de la zero, dar nimeni nu face ca orice abordare care le iau să o clădire, pe toată lumea re-utilizează codul existent. Eu am folosit pentru a obţine contrariat la Frontpage prea. Chiar am cunoscut pe cineva care a salvat o dată pe unele pagini din Word ca HTML şi apoi ma întrebat cum să adăugaţi lucrurile să-l! |
|
| |||
| |||
| Ei bine, în cazul meu Dreamweaver este bun pentru ca am vrut doar un simplu site-ul pe care am putut încărca uşor, dar software-ul furnizat de gazdă a fost groaznic, şi nu au de lucru la toate. |
|
| |||
| |||
| Citat:
Nu vă aşteptaţi la standarde compatibile cu codul de la comercial pachete. HTML-coş de gunoi este în valoare de investigare.