![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Som nový tejto celej scény a divil sa, či niekto mohol pomôcť s pomerne málo chýb som teraz v mojom kódu. Vďaka http://validator.w3.org/check?uri=ww...Inline&group=0 |
|
| ||||||
| ||||||
| Citácia:
To všetko znamená, že atribúty Pouľívate neexistujú v XHTML (Strict). Napríklad, keď povedal: Citácia:
Všeobecne možno povedať, že budete potrebovať kópiu XHTML prísne parametre, ktoré môžete získať od http://www.w3.org/ a potom len udržiavať na to! Ak chcete byť laxní, nepoužívajte striktné verziu. Použite prechodné miesto. Ak to nerieši problém, keď používate značky a atribúty, ktoré boli vynašiel pitomci na Microsoft alebo bývalého Netscape, ktorý pracuje iba vo svojich vlastných prehliadačov. Príkladom je Citácia:
Citácia:
Pokiaľ ide o zvyšok, štítky musia byť vnorené správne, tak Citácia:
Citácia:
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Dobre, ešte trochu zmätený. Je tu niečo zlé, pretože to nie je správne zobrazovanie v Dreamweaver, ktorý robí to docela ťažké upraviť mojej stránky. Chápem túto chybu na obrazovke, ktorá hovorí: </ div> neplatné značky. Vďaka za pomoc. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Môžem to čisté.
I zmenil hlavičku HTML4.01 prechodné I nahrádza všetky priestory lomka> s> I odstránené všetky </ input> Existujú dva <forme vyhlásenia, na ktorých som sa z GET Existujú dva </ form> a to som sa v prvom z nich I odvolala border = "0" z alt = "PayPal - bezpečnejší, jednoduchší spôsob, ako zaplatiť online." Upravený validovanú verzia je na http://cb6.dyndns.org/techportal.html but I'm not naznačujúce budete používať, stačí, že je to čisté, takže si môžete porovnať ho späť. Som žiadne DEA, či to funguje, ako je to v úmysle. Môj systém: Tim
|
|
| |||
| |||
| Wow to je super. Funguje skvele, nedostávajú žiadne chyby v Dreamweaver, vyzerá veľmi čistý. Myslím, že určite bude najviac používať tento. Díky moc za pomoc:) |
|
| |||
| |||
| Citácia:
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Prostě jsem šel k stiahnutiu Dreamweaver, pretože je to oreže až dvakrát tento týždeň. Stojí 400 dolárov zaregistrovať online kópiu! Čo sa deje na zemi, na svete prvej umelej inteligencie? Je to divný, čo kúpiť, je mi údery. To sedí medzi užívateľom a jeho internetovej stránky a sprostredkúva to, čo užívateľ chce dosiahnuť do tej miery, že človek musí naučiť Dreamweaver balík s cieľom vytvárať webové stránky. Já bych si myslel, že by bolo aj jednoduchšie a viac uspokojující učiť komponenty webových jazykov. Som si istý, já mám zlý koniec drevo, keď niekto môže vysvetliť, prečo Dreamweaver je prínosom by som byť vďačný. Som si istý, je to rýchlejšie implementovať webové stránky, ako písať jeden z nuly, ale nikdy nikto nemá prístup, že čo si vziať na budovanie jedného, všetci re-používa existujúci kód. Kedysi som si naštvaný na príliš Frontpage. Dokonca som stretol niekoho, kto raz zachránil niektoré stránky z Wordu ako HTML a potom ma požiadal, ako pridať niečo je! |
|
| |||
| |||
| No v mojom prípade Dreamweaver je dobré, pretože som chcel, jednoduché stránky, ktoré som mohol ľahko nahrať ale softvér od hosť bol hrozný a nepracovali vôbec. |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Neočakávajte štandardy-kompatibilný kód z obchodných balíkov. HTML-uklidit stojí za to vyšetrujúcim.
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Hľadanie Servery Záruka zákonníka (aktíva zákonníka) | aresnalfc | Všeobecné Hardware Chat | 0 | 20. august 2009 02:55 |
| Strange kód !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1 | bradleyjoes | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 1 | 7. decembra 2008 12:50 |
| Kód 10 | lynne9999 | Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače | 7 | 30. januára 2008 22:07 |
| WEP zákonníka. | ComputerGuy | Siete, Modemy & VoIP | 4 | 20 január 2008 16:59 |
| Myspace TM Kód | book2cool | Web Design, hosting & SEO | 5 | 20. marca 2007 06:15 |
| Thread Tools | |
| |