![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ја сам нови у овом целе сцене и питали ако неко може помоћи са доста грешака сам сада у мојој код. Хвала хттп://валидатор.у3.орг/цхецк?ури=уу...Инлине&гроуп=0 |
|
| ||||||
| ||||||
| Куоте:
Све то значи да су атрибути који користите не постоје на КСХТМЛ (Стрицт). На пример, ако је рекао: Куоте:
У принципу, потребно вам примјерак ове КСХТМЛ строгим спец, коју можете добити од хттп://ууу.у3.орг/ и онда само задржати на то! Уколико желите бити слаб, немојте користити строги верзију. Коришћење прелазног уместо. Ако то не реши проблем, којег користите ознаке и атрибута који су изум моронс на Мицрософт или Нетсцапе бивше, која само ради у сопственом прегледачима. Пример је Куоте:
Куоте:
Што се тиче остатка, ознаке морају бити правилно угнијежђени, тако Куоте:
Куоте:
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |
|
| |||
| |||
| Ригхт тада, још мало збуњен. Има 'нешто неправда са њом јер не приказују исправно у Дреамуеавер, који је што је доста тешко уреди моје странице. ЈА добити данашји грешка на екрану која каже: </ див> неважеће означних. Хвала за један дан помоћ. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ја могу добити чист.
Сам променио хеадер хтмл4.01 у транзицији Заменио сам све прорезати простора> с> Сам уклонио све </ инпут> Постоје два <облику извештаја, ЈА узети вањска ГЕТ Постоје два </ форм> С и ја узео из првог од њих И пао је један бордер = "0" алт = из "ПаыПал - Тхе сигурнији, једноставнији начин да се плати онлине." Године уредио је у верзији валидатед хттп://цб6.дынднс.орг/тецхпортал.хтмл ипак Им 'не сугерише ли га користити, само да је чиста, тако да можете упоредити га назад. Ја сам не ДЕА да ли функционише на начин на који то намеравају. Мы Сыстем: Тим
|
|
| |||
| |||
| Опа то је супер. Уоркс сјајно, не узимајући било какве грешке у Дреамуеавер, изгледа врло чисто. Мислим да ће већина дефинитивно користити ову. Пуно хвала за помоћ:) |
|
| |||
| |||
| Куоте:
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |
|
| |||
| |||
| ЈА праведан је отишао за доунлоад Дреамуеавер јер ошишан до два пута данашји седмица. Цена је 400 $ за регистрацију онлине копирајте! Шта је то на земљи, први светски вештачка интелигенција? То је непаран ствар за купити, он удари ме. Оно седи између корисника и његову уеб страницу и медиатес што корисник жели постићи, у оној мери у којој се, да би сазнали Дреамуеавер пакет како би се створили уебсите. Хтео су мислили да би било лакше и да бисте сазнали више задовољавајуће саставни уеб језици. Сигуран сам да сам добио криву крају дрво, ако неко може објаснити зашто Дреамуеавер је корист бих бити захвалан. Сигуран сам да је бржи за спровођење уебсите од писања један од нуле, али нико није икада то штогод им се приступа у изградњи један, сви поново користи постојећи ко̂д. ЈА навикнут добити анноыед ат Насловна превише. И још једном срео некога ко чувају неке странице из Уорда као ХТМЛ и онда ме пита како да додају ствари на њега! |
|
| |||
| |||
| Па у мом случају Дреамуеавер је добар само зато што сам желео једноставан сите који сам могла, али једноставно учитавање софтвера које је домаћин био је страшан и није 'посао ат сви. |
|
| |||
| |||
| Куоте:
Не очекујте стандарде компатибилан код комерцијалних пакета. ХТМЛ-уредан Исплати се истражују.