![]() |
|
| |||
| |||
| Ben bu sahne için yeni yaşıyorum ve herkes şimdi kodu var oldukça az hata ile yardımcı olabilir merak. Teşekkürler http://validator.w3.org/check?uri=ww...Inline&group=0 |
|
| ||||||
| ||||||
| Alıntı:
Tüm bu özelliklerini XHTML'de yoksa () Strict kullanarak bulunmaktadır. Örneğin eğer şöyle dedi: Alıntı:
Genel olarak, sizi da alabilirsiniz XHTML sıkı Spec, bir kopyasını gerekir http://www.w3.org/ ve o zaman için devam ediyorum! Eğer isterseniz, sıkı bir versiyonunu kullanın don't gevşek olması gereklidir. Geçiş yerine kullanın. Eğer bu sorunu çözmezse, size etiketleri ve öznitelikleri bu Microsoft'un moronlar veya eski Netscape, sadece kendi tarayıcılarında çalışan tarafından icat edilmiştir kullanıyorsunuz. Bir örnek Alıntı:
Alıntı:
Geri kalanı için olduğu gibi, etiketlerin doğru, böylece iç içe geçmiş olmalıdır Alıntı:
Alıntı:
__________________ Ben bir imza pm nedenle ben var sanıyorsun! Daha yüksek olan bir imza olarak yaz inanıyoruz ... |
|
| |||
| |||
| Tamam, hala biraz karıştı. Sakıncası var çünkü doğru Dreamweaver, hangi oldukça Sitemi düzenlemek zor bulunuyor olarak görüntülemiyor's. Hangi söylüyor: Ekranda bu hatası alıyorum </ p> geçersiz biçimlendirme. Yardım için teşekkür ederiz. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ben temiz alabilirsiniz.
Ben html4.01 için geçiş başlık değiştirildi Ben>> ile tüm alanı yırtmaç yerine Tüm </ giriş kaldırıldı> İki <formu tablolar's, I GET dışarı aldı İki </ formun> lar ve ben bunların ilk aldı Ben = "0" alt kimden = "PayPal - Bu, daha güvenli bir çevrimiçi ödeme yolu sınır düştü." Düzenlenmiş sürümü doğrulanmaz at http://cb6.dyndns.org/techportal.html ama bunu kullanmak, sadece bunu size geri karşılaştırabilirsiniz temiz öne değilim. Ben olsun size bu niyetinde gibi çalışıyor hiçbir DEA ettik. Benim Sistemi: Tim
|
|
| |||
| |||
| Vay harika. Eserler süper, Dreamweaver herhangi bir hata almıyorsanız çok temiz görünüyor. Ben en kesinlikle bu kullanacağız düşünün. Teşekkürler yardım için bir çok:) |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
__________________ Ben bir imza pm nedenle ben var sanıyorsun! Daha yüksek olan bir imza olarak yaz inanıyoruz ... |
|
| |||
| |||
| Çünkü iki kez bu hafta kırpılır's Sadece indirmek Dreamweaver gittik. Bu online bir kopyasını kayıt için 400 $ maliyeti! Ne toprak üzerinde ise, dünyanın ilk Yapay Zeka? Bu satın almak için bir tek şey, beni grevler. Bu, kullanıcı ve web sitesi ve kullanıcıya ulaşmak için ne istediğini mediates arasında, bu tek bir web sitesi oluşturmak için Dreamweaver paketi öğrenmek için olduğu ölçüde oturuyor. Ben ve daha fazla bileşen Web dil öğrenmek için tatmin edici daha kolay olacağını düşündüm var ediyorum. Birinin neden Dreamweaver Ben minnettar duyarım bir yararı olduğunu açıklayabilir ben yanlış sonu var, eminim. Ben sıfırdan bir ama kimse bu ne de bir bina etmek yaklaşımı bu yazı bir web sitesi uygulamaya hızlı's eminim herkes yeniden mevcut kodu kullanır. Ben Frontpage at çok rahatsız almak için kullanılır. Hatta ve sonra bir kez olan Word HTML olarak bazı sayfaları kaydedilir tanıştık nasıl bu şeyler eklemek istedi! |
|
| |||
| |||
| Çünkü sadece kolay ancak yüklemek olabilir yazılım ev sahibi tarafından sağlanan basit bir sitede istediği durumda Dreamweaver iyi kötü ve iyi hiç çalışmadı. |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Standartlara ticari paketler gelen uyumlu kodu beklemeyin. HTML-düzenli soruşturma değer.
![]() |
|
| Bookmarks |