![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я новачок у цьому всю сцену і питає, якщо хтось може допомогти з досить кілька помилок, я маю на своєму коді. Спасибо http://validator.w3.org/check?uri=ww...Inline&group=0 |
|
| ||||||
| ||||||
| Цитата:
Все це означає, що атрибути ви використовуєте не існує в XHTML (Strict). Наприклад, якщо ви сказали: Цитата:
Загалом, вам знадобиться копія суворої специфікації XHTML, який можна отримати від http://www.w3.org/ а потім просто тримати її! Якщо ви хочете бути слабким, не використовуйте строгі версії. Використання перехідних замість. Якщо це не вирішить проблему, ви за допомогою тегів і атрибутів, які були винайдені дебилов в Microsoft або колишній Netscape, які працюють тільки в своїх браузерах. Приклад Цитата:
Цитата:
Що стосується іншого, теги повинні бути вкладені правильним, так Цитата:
Цитата:
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| |||
| |||
| Тут, як і раніше трохи плутають. Там-то з ним не так, тому що не будуть правильно відображатися в Dreamweaver, який робить його досить важко змінити свій сайт. Я отримую таку помилку на екран, який говорить: </ div> недійсних розмітки. Дякуємо за допомогу. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я можу отримати його в чистоті.
Я змінив заголовок HTML4.01 перехідний Я замінила весь простір слеш> с> Я видалив всі </ вхід> Там два <форму заяви, я вийняв GET Там два </ FORM> S, і я вийняв перший з них Я скинув межа = "0" з ALT = "PayPal - безпечний і простий спосіб для оплати в інтернеті". Edited перевірені версії на http://cb6.dyndns.org/techportal.html але я не пропоную вам використовувати його, просто, що це чистої, щоб ви могли порівняти його назад. Я не DEA чи він працює так, як ви збираєтеся його. Моя система: Тім
|
|
| |||
| |||
| Wow, це чудово. Роботи прекрасно, а не отримувати будь-які помилки в Dreamweaver, виглядає дуже чистим. Думаю, що найбільш виразно використовувати це. Велике спасибі за допомогу:) |
|
| |||
| |||
| Цитата:
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| |||
| |||
| Я просто пішов завантажити Dreamweaver так як він несподівано виникли два рази на цьому тижні. Вона коштує $ 400, щоб зареєструвати копію в онлайні! Що ж це таке, першого в світі штучного інтелекту Це дивно купувати, мені здається. Він сидить між користувачем і його веб-сайт і посередником, що користувач хоче досягти, в тій мірі, в який потрібно вивчати пакет Dreamweaver для створення веб-сайту. Я б подумав, що буде і легше, і що задовольняють дізнатися Мови компонентом Мережі. Я впевнена, що мене неправильно кінець палиці, якщо хтось може пояснити, чому Dreamweaver цей посібник я буду вдячний. Я впевнена, що це швидше здійснити свій сайт, ніж писати з нуля, але ніхто ніколи не робить, що незалежно від підходу вони приймають до створення одного, всі повторного використання існуючого коду. Раніше я злюся на Головна теж. Я навіть зустрів одного разу хтось врятував кілька сторінок з Word як HTML, а потім запитав мене, як додати речей до неї! |
|
| |||
| |||
| Ну, в моєму випадку Dreamweaver добре, тому що я просто хотів простий сайт, який я міг би легко, але завантажити програмне забезпечення, надане приймаючої було страшно, і не працювати взагалі. |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Чи не чекайте, який відповідатиме стандартам коду з комерційних пакетів. HTML-Tidy Варто розслідування.