![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво, И'м буилдинг сајт и уркинг је у реду, све док сам додао нову страницу и променили неке стазе - попут .. / .. / цсс / стылес.цсс на хттп://ууу.блах.цом/цсс/стылес.цсс. Користи укључује укључити датотеку хеадер.пхп и фоотер.пхп датотеку на свакој страници. Та се грешка појављује у заглављу. Све су стазе и УРЛ адресе чинити исправне, ипак нашто ЈА видети моју презентацију онлине, овај: [хтмл] <табле цласс="маинтабле" бордер="0" целлпаддинг="0" целлспацинг="0"> <тр> <тд цласс="хеадер" стыле="уидтх: 516пкс"> <имг срц="хттп://ууу.блах.цом/хоме/имагес/баннер.јпг" цласс="баннер" алт="Блех" /> </ тд> <тд цласс="хеадер"> <имг срц="хттп://ууу.блах.цом/хоме/имагес/баннеренд.јпг" уидтх="44" хеигхт="170" алт="Енд" алигн="ригхт" /> </ тд> </ Тр> </ Табле> [/ Хтмл] претвара у то у извор: [хтмл] <табле цласс="маинтабле" бордер="0" целлпаддинг="0" целлспацинг="0"> <тр> <тд цласс="хеадер" стыле="уидтх: 516пкс"> <! - --></ ТД> <тд цласс="хеадер"> <! - --></ ТД> </ Тр> </ Табле> [/ хтмл] Било ко да зна шта се дешава? Хвала. Такође, могу се постављати од било које друге битова код ако ико треба видети пронаћи проблем. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Чини се да се занемарују оут линију, укључујући слике. Би се могло нешто направити са пуним УРЛ-ове. Да ли се исти проблем када су у односу?
|
| |||
| |||
| Иве 'праведан суђен то на колеџ рачунар користите ИЕ и то утврде. Им 'праведан идући у цхецк ит ат хоме касније и видети ако то ради тамо превише. Бог зна шта се десило тамо ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Никада нисам видео никога коришћење хттп адресу указују на лист стила - то је значило да се датотеке у директоријум на серверу на локални диск. Јесте ли разлог за то? Јесте ли сигурни да је валидан? Ја бих врло изненађен ако то бе. Ја сам сасвим сигурно значи да нема начина релативне адресирање било који други директоријум од тога шта је оно што покушавате да урадите.
| |||
| |||
| Или можда не. То је била моја прва реакција али мај квалитетно бити криво, а ја сам се само на то како сам ја учинио ствари. То је још један непаран одлуку по мом мишљењу. |
|
| |||
| |||
| Куоте:
Као што можете са слике или било шта друго желите укључити.
__________________ сервергуы |
|
| |||
| |||
| Дакле како да на земљи то покупити је укључено? Засигурно укључује се морају, релативне или апсолутне, на истом диску умреженог система као пхп мотор. |
|
| |||
| |||
| оно што ја не разумем како то ради фино на рачунарима на мом факултету, али не и код куће (у оба Фирефокс и ИЕ). Сугерише да ми је да она мора бити нешто радити с мој рачунар. Али ЈА праведан лицемјерје схватити шта. |
|
| |||
| |||
| Хајде, постоји много разлика. ИИС или Апацхе, Линукс или МС, чак и само патхнамес на ууу хтдоцс фолдер. Им 'не сигуран шта можемо само нагађати, дебуггинг ово укључује гледате сирове цоде сте складиштење. Ако смо имали читав садржавати заглавље датотеке, на пример, могли бисмо барем проверити је синтакса чиста. Како о инцлуде_патх ин пхп.ини се разликује? |
|
| |||
| |||
| Ханг он, тхат'с ме можда погрешно тумачење ствари поново. Тако сте мислили да сте добијање разлика када је у два различито смјештена-сервера, или када је на два различито-прегледачи налази? Хтео преузео две различите сервере али то је можда погрешила. Постоји толико много начина тумачење што сте до сада, рекао је. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Проналажење Серверс Гаранција Цоде (Цоде имовине) | аресналфц | Генерал Хардуаре Цхат | 0 | 20 аугуст 2009 02:55 |
| Помоћ са лошим број: ( | Бреакер3Д | Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО | 8 | 8 април 2008 01:21 |
| Шифра 10 | лынне9999 | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 7 | 30 јануар 2008 22:07 |
| УЕП Кодекса. | ЦомпутерГуы | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 4 | 20 јануар 2008 16:59 |
| Најбољи бесплатни уеб хостинг уеб локацију? | мксмад32 | Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО | 9 | 10 јануар 2008 11:58 |
| Тхреад Тоолс | |
| |