мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО

Register

Помоћ са лошим уебсите шифра

Reply

Тхреад Тоолс
Old 11. Јан 2008, 11:47
Мембер Гроуп

Default Помоћ са лошим уебсите шифра

Здраво,
И'м буилдинг сајт и уркинг је у реду, све док сам додао нову страницу и променили неке стазе - попут .. / .. / цсс / стылес.цсс на хттп://ууу.блах.цом/цсс/стылес.цсс.

Користи укључује укључити датотеку хеадер.пхп и фоотер.пхп датотеку на свакој страници. Та се грешка појављује у заглављу.

Све су стазе и УРЛ адресе чинити исправне, ипак нашто ЈА видети моју презентацију онлине, овај:
[хтмл] <табле цласс="маинтабле" бордер="0" целлпаддинг="0" целлспацинг="0">
<тр>
<тд цласс="хеадер" стыле="уидтх: 516пкс">
<имг срц="хттп://ууу.блах.цом/хоме/имагес/баннер.јпг" цласс="баннер" алт="Блех" /> </ тд>
<тд цласс="хеадер">
<имг срц="хттп://ууу.блах.цом/хоме/имагес/баннеренд.јпг" уидтх="44" хеигхт="170" алт="Енд" алигн="ригхт" /> </ тд>
</ Тр>
</ Табле>
[/ Хтмл] претвара у то у извор:
[хтмл] <табле цласс="маинтабле" бордер="0" целлпаддинг="0" целлспацинг="0">
<тр>
<тд цласс="хеадер" стыле="уидтх: 516пкс">
<! - --></ ТД>
<тд цласс="хеадер">
<! - --></ ТД>
</ Тр>
</ Табле> [/ хтмл]
Било ко да зна шта се дешава? Хвала.

Такође, могу се постављати од било које друге битова код ако ико треба видети пронаћи проблем.
Old 11. март 2008, 14:43
Модератор / ица групе

Чини се да се занемарују оут линију, укључујући слике.

Би се могло нешто направити са пуним УРЛ-ове. Да ли се исти проблем када су у односу?

Мы Сыстем: Ецлипсе

Процесор (и):
Интел Ц2Д Е7200 ОЦ'д @ 3.6Гхз
Матичне плоче:
Асус П5К Про
РАМ меморија:
ОЦЗ 8ГБ 800Мхз
Графичка картица (е):
Сапхире Радеон 4850
Соунд Цард:
Онбоард
Тврди диск (и):
Голема
Оптички погон (е):
Соны ал Цхеап један.
Цасе / псу:
Антец триста
Хлађење:
Арктик фрижидери 7 Про, 3 цасе обожаватеља.
Нетуорк / Интернет:
Титан АДСЛ
Монитор (е):
Дуал 19 "ЛЦД
Оперативни систем (е):
КСП СП3
Old 12. Јан 2008, 02:11
Мембер Гроуп

Иве 'праведан суђен то на колеџ рачунар користите ИЕ и то утврде. Им 'праведан идући у цхецк ит ат хоме касније и видети ако то ради тамо превише. Бог зна шта се десило тамо ...
Old 12. Јан 2008, 09:06
Донаторска Група

Никада нисам видео никога коришћење хттп адресу указују на лист стила - то је значило да се датотеке у директоријум на серверу на локални диск. Јесте ли разлог за то? Јесте ли сигурни да је валидан? Ја бих врло изненађен ако то бе. Ја сам сасвим сигурно значи да нема начина релативне адресирање било који други директоријум од тога шта је оно што покушавате да урадите.

Мы Сыстем: Тим

Процесор (и):
Атхлон 64 3500 +
Матичне плоче:
Асус А8Н-ВМ ЦСМ
РАМ меморија:
Гусар ПЦ3200 ЦЛ2 ДДР-400 2ГБ
Графичка картица (е):
НВИДИА ГеФорце 6600 512МБ
Соунд Цард:
Цхерры РС 6000 м тастатури
Тврди диск (и):
Баррацуда.7 + 2кс200ГБ 58МБ / с одржавати
Оптички погон (е):
Самсунг ДВД-РОМ ТС-Х352
Цасе / псу:
Тхермалтаке сопран
Хлађење:
Стоцк
Нетуорк / Интернет:
Телеуест 2кс20Мб/сец
Монитор (е):
СКСГА Флат Панел
Оперативни систем (е):
Слацкуаре (2.6.27.7) (Флуксбокс)
Old 12. Јан 2008, 09:11
Донаторска Група

Или можда не. То је била моја прва реакција али мај квалитетно бити криво, а ја сам се само на то како сам ја учинио ствари. То је још један непаран одлуку по мом мишљењу.
Old 12. Јан 2008, 11:47
Модератор / ица групе

Куоте:
Оригиналлы Постед бы спот View Post
Никада нисам видео никога коришћење хттп адресу указују на лист стила - то је значило да се датотеке у директоријум на серверу на локални диск. Јесте ли разлог за то? Јесте ли сигурни да је валидан? Ја бих врло изненађен ако то бе. Ја сам сасвим сигурно значи да нема начина релативне адресирање било који други директоријум од тога шта је оно што покушавате да урадите.
Нопе Тхереса ништа лоше да се у све. Можете ставити на лист стила било где на планети, као један дуг као прегледач има приступ до њега.

Као што можете са слике или било шта друго желите укључити.

Old 12. Јан 2008, 16:04
Донаторска Група

Дакле како да на земљи то покупити је укључено? Засигурно укључује се морају, релативне или апсолутне, на истом диску умреженог система као пхп мотор.
Old 13. март 2008, 02:46
Мембер Гроуп

оно што ја не разумем како то ради фино на рачунарима на мом факултету, али не и код куће (у оба Фирефокс и ИЕ). Сугерише да ми је да она мора бити нешто радити с мој рачунар. Али ЈА праведан лицемјерје схватити шта.
Old 13. Јан 2008, 03:42
Донаторска Група

Хајде, постоји много разлика. ИИС или Апацхе, Линукс или МС, чак и само патхнамес на ууу хтдоцс фолдер. Им 'не сигуран шта можемо само нагађати, дебуггинг ово укључује гледате сирове цоде сте складиштење. Ако смо имали читав садржавати заглавље датотеке, на пример, могли бисмо барем проверити је синтакса чиста.

Како о инцлуде_патх ин пхп.ини се разликује?
Old 13. Јан 2008, 03:46
Донаторска Група

Ханг он, тхат'с ме можда погрешно тумачење ствари поново. Тако сте мислили да сте добијање разлика када је у два различито смјештена-сервера, или када је на два различито-прегледачи налази? Хтео преузео две различите сервере али то је можда погрешила. Постоји толико много начина тумачење што сте до сада, рекао је.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Проналажење Серверс Гаранција Цоде (Цоде имовине) аресналфц Генерал Хардуаре Цхат 0 20 аугуст 2009 02:55
Помоћ са лошим број: ( Бреакер3Д Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО 8 8 април 2008 01:21
Шифра 10 лынне9999 Звук, Спеакерс & МП3 плејери 7 30 јануар 2008 22:07
УЕП Кодекса. ЦомпутерГуы Нетуоркинг, Модем & ВоИП 4 20 јануар 2008 16:59
Најбољи бесплатни уеб хостинг уеб локацију? мксмад32 Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО 9 10 јануар 2008 11:58
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц