по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Уеб дизайн, Хостинг & SEO

Register

Помощ за начинаещи .. моля.

Reply

Нишка Инструменти
Old 7-ми ноември, 2007, 05:50
Новите държави Група

Default Помощ за начинаещи .. моля.

Здравейте всички, аз се чудя, ако някой може да ми помогне по този проблем.
Аз съм в средата на сградата партньора си уебсайт, използвайки уебсайта създател сайт призова 123-рег.. Тя е за фука му фотография и да се надяваме, че в сградата на бизнес някой ден. Аз създадох няколко снимки gallerys в Photoshop елементи 5, което изглежда страхотно и бих желал да получа галерии към "Галерия" на своя уебсайт, така тя изглежда по-proffessional. Мога да поставите връзки в страницата, но не мога да за живота на работата ми как да получа тези галерии в 5 елементи в уеб страница. Аз съм сравнително нов за това така че моля обяснете ясно ... благодаря
Jacqui
Old 8-ми ноември 2007, 02:08
Новите държави Група

Благодаря, че ми помогна момчета !!!!!!!
Old 8-ми ноември 2007, 02:14
Модератор Група

Какви възможности се дават за да въведете снимки?

Old 8-ми ноември 2007, 02:34
Член Група

Можем да започнем с очевидното - има Photoshop елементи 5 създадохме уеб страница, за да покаже снимки? Ако е така, FTP страницата (ите) и снимки на сайта, помните да дублира папка структура.

PS 123-рег. не е създаването на уеб сайт сайт, това е основен домейн registar. Тя също така предлага уеб хостинг и онлайн Page Creator.
Old 8-ми ноември 2007, 02:43
Новите държави Група

Здравейте и благодаря ... Бях започнал да мисля, че е бил сам в тук ....

Това отваря кутията и аз мога след това въведете URL в полето. Имам албума, записани като HTML документ в моя компютър, и аз точно мислене трябва да бъде домакин на галерията някъде в интернет за връзката в моята страница, за да работи? Някой е посочено едно FTP клиент?
Jacqui
Old 8-ми ноември 2007, 02:49
Новите държави Група

Цитат:
Първоначално Публикувано от Д-р Джон View Post
Можем да започнем с очевидното - има Photoshop елементи 5 създадохме уеб страница, за да покаже снимки? Ако е така, FTP страницата (ите) и снимки на сайта, помните да дублира папка структура.

PS 123-рег. не е създаването на уеб сайт сайт, това е основен домейн registar. Тя също така предлага уеб хостинг и онлайн Page Creator.
Photoshop запаметява различни файлове, за да правите с галерията ми в устройството на моя компютър, едно от които е HTML док. Аз съм открит е този файл, аз може да видите в галерията. Айв чули за FTP-ING преди, но не съм много сигурен какво е това, или как да го направя. (Аз съм нов в тази)
Какво искаш да кажеш с "дублира" папката структура?

Каква е разликата между уеб сайт създаването сайт и он-лайн Page Creator? Бях под впечатлението, мога да изгради целия ми сайт, там и го публикува в интернет? Дали това не е така?
Old 8-ми ноември 2007, 02:59
Модератор Група

123-рег. е регистратор. Те продават домейн имена сред останалите инструменти.

Онлайн Page Creator, които можете да персонализирате и публикува (с няколко страници) е нещо като
Google Page Creator, който използвате.

Тук е едно от моите страници http://evilfantasy.googlepages.com/smitfraudfix

Може да променяте цветовете и така нататък.

Old 8-ми ноември 2007, 03:19
Член Група

FTPing е как прехвърляне на файлове от вашия компютър на вашия уеб пространството. Има специализирани програми, които направите това, но някои уеб дизайн програма като Dreamweaver имат свои собствени построена през FTP програма, която е проектирана специално за уеб дизайн. (FTP има други употреби прекалено)

Що се отнася дублира папката структурата, ако ви е HTML файл в папка, наречена XYZ
и в тази папка има други папки, които съдържат вашите файлове например XYZ / изображения или XYZ / галерия и един / снимки или каквото и да е, трябва да имат една и съща папка структура при качване на файлове с изображения на HTML страница, за да намерите файлове.

Трябва да подчертаем, че използването на онлайн програма за създаване на уеб страници, е лоша идея, защото не могат да практикуват и фината настройка на страници като у дома си, те се съхраняват само на уеб сървър (така че не разполагате с резервна или копие)

Когато ми каза 123-рег. беше създаването на уеб страница в сайта, това означавало, че те са били в бизнеса на отдаване създадете уеб страница на линия, както и такива сайтове обикновено добавят обяви за финансиране на интернет (безплатно) уеб те дам. 123-рег. продава домейн имена, както и правилното продава уеб пространството. Той хвърля в онлайн страницата за създаване на програма за начинаещи дава бърз проекта, докато се научи как да правиш нещата правилно в къщи с истински уеб редактор или текстов редактор. например Dreamweaver, kompozer (безплатно) TextPad, EditPlus, или някоя от другите подобни програми (но не винаги, НИКОГА FrontPage [uggh Чувствам нечисти след пишете, че "програмата" име])
Old 8-ми ноември 2007, 03:33
Новите държави Група

Цитат:
Първоначално Публикувано от Д-р Джон View Post
FTPing е как прехвърляне на файлове от вашия компютър на вашия уеб пространството. Има специализирани програми, които направите това, но някои уеб дизайн програма като Dreamweaver имат свои собствени построена през FTP програма, която е проектирана специално за уеб дизайн. (FTP има други употреби прекалено)

Що се отнася дублира папката структурата, ако ви е HTML файл в папка, наречена XYZ
и в тази папка има други папки, които съдържат вашите файлове например XYZ / изображения или XYZ / галерия и един / снимки или каквото и да е, трябва да имат една и съща папка структура при качване на файлове с изображения на HTML страница, за да намерите файлове.

Трябва да подчертаем, че използването на онлайн програма за създаване на уеб страници, е лоша идея, защото не могат да практикуват и фината настройка на страници като у дома си, те се съхраняват само на уеб сървър (така че не разполагате с резервна или копие)

Когато ми каза 123-рег. беше създаването на уеб страница в сайта, това означавало, че те са били в бизнеса на отдаване създадете уеб страница на линия, както и такива сайтове обикновено добавят обяви за финансиране на интернет (безплатно) уеб те дам. 123-рег. продава домейн имена, както и правилното продава уеб пространството. Той хвърля в онлайн страницата за създаване на програма за начинаещи дава бърз проекта, докато се научи как да правиш нещата правилно в къщи с истински уеб редактор или текстов редактор. например Dreamweaver, kompozer (безплатно) TextPad, EditPlus, или някоя от другите подобни програми (но не винаги, НИКОГА FrontPage [uggh Чувствам нечисти след пишете, че "програмата" име])
Д-р Джон, аз съм разбиране на това, което казваш ми за файлове като файлове в рамките на този файл, тъй като това е случаят с 2 галерии съм създаден по елементи 5. Аз направих използване на съоръжение за споделяне на файлове в рамките на 123-рег., това се нарича 123-диск. Имам качен на всички файлове за една галерия за там. В страницата, аз искам да сложа в галерията на сайта си, че само ми дава поле за една връзка .. което връзката мога да използвам? Как мога да получа качените файлове от 123-диск с моята уеб страница?
Също така, аз действително са изплатени 123-регистрация за сайта, аз купих про пакет и вече имате домейн име, така че му не е свободна. Аз исках нещо, което е сравнително лесно да използвате, за да започнете с знам нищо за HTML и т.н., но аз искам да отида някои софтуер, за да играя си с даден сайт и да започнете от нулата в бъдеще. Аз си мислех за FrontPage ..... Предполагам DONT препоръчваме?
jacqui
Old 8-ми ноември 2007, 04:49
Член Група

Цитат:
Първоначално Публикувано от missJacquixx View Post
Аз си мислех за FrontPage ..... Предполагам DONT препоръчваме?
jacqui
Начало не е препоръчан от всеки уеб дизайнер!

Нито пък някой от prograns, които казват "не е необходимо познаване на HTML" или, които предлагат "кликнете тук, и въведете текст" съоръжения или "Просто плъзнете я в позиция". В HTML, че те се произвеждат почти uneditable от човешко същество. Дито някоя програма, която не е уеб програма за редактиране на търговеца, но способността да се Save As HTML!. Аз наистина се предполага, че ще получиш книга за уеб дизайн - Елизабет Кастро книжки, обикновено са много добри, както са sitepoint уводна книги (www.sitepoint.com). Научете HTML и CSS (въпреки че като повечето начинаещи Вие ще откриете, че създаването на CSS tableless оформление е сложен в първата, и може да се разочарован с него).

Тъй като не съм използва 123-рег. сайта на създателите, не мога да помогна с това съм се страхувам.
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Компютър с телевизор Ъпгрейд -? Трудности за начинаещи Metallist Общи Хардуер Чат 1 25-ти ноември, 2009 10:56
Аз съм начинаещ. Какви са стъпките в Използване Switch АД? АД да ми помогне. angelbem В мрежа, модеми & VoIP 1 5-ти септември 2009 20:06
При нужда от няколко прости начинаещи Компютърна Ръководства! KanoakaVirus Общи Софтуер Чат 6 12 Feb 2009 07:17
PHP Помощ за начинаещи mbonwick Уеб дизайн, Хостинг & SEO 6 27 Март 2008 03:21
Аз бях убил моя компютър ... Помощ (за начинаещи) mikefoster Общи Софтуер Чат 5 20 март, 2008 07:03
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc