![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj všem, Zajímalo by mě, jestli někdo mi může pomoci se na tento problém. Jsem uprostřed budovy můj partner internetové stránky pomocí webových stránkách tvůrce stránky s názvem 123-reg. Je pro promítání z jeho fotografií, a doufejme, že budova je v některých obchodních den. Vytvořil jsem pár fotografií gallerys v Photoshop Elements 5, které vypadají skvělé a rád bych se dostat do galerie 'Galerie' stránce své webové stránky tak, vypadá to více profesionální. Nemůžu vložit odkazy na stránky, ale nemůžu za život mi práci, jak mám ty galeriích v 5 prvků do webové stránky. Jsem poměrně novým této tak prosím vysvětlete jasně ... díky ![]() Jacqui |
|
| |||
| |||
| Díky za pomoc mi kluci !!!!!!! |
|
| |||
| |||
| Jaké možnosti jsou pro vstup do fotky? |
|
| |||
| |||
| Mohli bychom začít s zřejmá - má Photoshop Elements 5 vytvořili webové stránky, které ukazují fotografie? Pokud ano, ftp stránku (y) a obrázků na webových stránkách, pamatováním duplikovat adresářová struktura. PS 123-reg není webových stránek tvorba webu, to je hlavní doména registar. Nabízí také web hosting a internetové stránky autora. |
|
| |||
| |||
| Ahoj a díky ... Začínal jsem si myslet, byl jsem sám, tady .... ![]() To otevírá pole a já se pak zadat URL v poli. Mám Galerie uložen jako dokument ve formátu HTML na mém počítači a mám právo na přemýšlení jsem hostit galerie někde na internetu odkaz na své stránky do práce? Někdo má uvedeno FTP klienta? Jacqui |
|
| |||
| |||
| Citace:
Co myslíš tím 'duplikace' adresářové struktury? Jaký je rozdíl mezi webových stránek tvorba webu a on-line Page Creator? Byl jsem pod dojem můžu stavět mého webu na tu a zveřejní je na webu? Je to tak? |
|
| |||
| |||
| 123-reg je zapisovatel. Jejich prodej doménových jmen mezi ostatními nástroji. On-line tvůrce stránky, které si můžete upravit a publikovat (s více stránek), je něco jako Google Page Creator, které mohu použít. Zde je jeden z mých stránek http://evilfantasy.googlepages.com/smitfraudfix Můžete měnit barvy a tak dále. |
|
| |||
| |||
| FTPing je, jak jste přenos souborů z počítače do vašeho webového prostoru. Existují specializované programy, které to udělat, ale některé web design program Dreamweaver, jako mít vlastní postaven v ftp program, který byl navržen speciálně pro web design. (FTP má jiné použití příliš) Pokud jde o duplicity v adresářové struktury, je-li vaše html soubor je ve složce s názvem xyz a v této složce jsou další složky obsahující soubory např. xyz / xyz nebo obrázky / galerie-one / images nebo cokoliv, musíte mít stejná adresářová struktura, když je nahrajete na obrazové soubory pro html stránky najít soubory. Měl bych zdůraznit, že použití on-line program pro vytvoření Vašich webových stránek je dobrý nápad, protože nemůžete trénovat a jemné vyladění stránek doma, jsou uloženy pouze na webovém serveru (takže nemáte záložní kopírovat buď) Když jste říkal 123-reg byla webová stránka, tvorba webu, který naznačil, že byli v podnikání vám vytvořit webové stránky na internetu, a takové stránky obvykle přidávat inzeráty na financování web (zdarma) webový jim dát. 123-reg prodává doménová jména, a prodává řádné web prostor. Je hází v on-line stránce vytvoření programu pro začátečníky, rychlý start a zároveň se učí, jak dělat věci správně doma s reálným web editor nebo textový editor. např. Dreamweaver, kompozer (zdarma) TextPad, EditPlus, nebo některou z dalších takových programů (Ale někdy, nikdy FrontPage [uggh cítím nečistý po zadání, že "program" jméno]) |
|
| |||
| |||
| Citace:
Také jsem skutečně zaplatil 123-reg na místě, já koupil pro balení a již název domény, takže není zadarmo. Chtěl jsem něco, co by bylo relativně snadné používání se začít s co vím nic o html, atd., ale chci nějaký software pro přehrávání a spustí se o lokalitu od nuly do budoucna. Přemýšlel jsem o titulní ..... Myslím, že jste dont doporučit? Jacqui |
|
| |||
| |||
| Citace:
Ani se kterýkoli z prograns říkají, že "žádná znalost html potřeba", nebo, které nabízejí "klikněte sem a zadejte text" zařízení nebo "stačí přetáhnout ji do pozice". Html, které je vyrábějí téměř Neupravitelná a lidské bytosti. Ditto nějaký program, který není web editace programu, ale nabízejí možnost Uložit jako HTML!. Opravdu doporučujeme, abyste si knihu na web design - Elizabeth Castro knihách jsou většinou velmi dobré, jako jsou sitepoint úvodní knihy (www.sitepoint.com). Naučte se HTML a CSS (i když stejně jako většina začátečníků zjistíte, že vytváření css layout je velmi citlivý na první, a možná si s ním skličujících). Jelikož jsem nikdy nepoužíval 123-reg stránky autora, ale nemohu vám pomoci, že jsem se bál. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| PC k TV Upgrade -? Obtížnosti pro začátečníky | Metallist | Obecné Hardware Chat | 1 | 25.listopadu 2009 10:56 |
| Jsem začátečník. Jaké jsou kroky při použití Switch Pls? Pls help me. | angelbem | Sítě, Modemy & VoIP | 1 | 5.září 2009 20:06 |
| Potřebují jednoduchý Začátečník počítačových průvodci! | KanoakaVirus | Obecné Software Chat | 6 | 12. února 2009 07:17 |
| Nápověda PHP pro začátečníky | mbonwick | Web Design, hosting & SEO | 6 | 27. březen 2008 03:21 |
| Jsem zabil mého počítače ... pomoc (začátečník) | mikefoster | Obecné Software Chat | 5 | 20. březen 2008 07:03 |
| Thread Nástroje | |
| |