![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σε όλους, Αναρωτιέμαι αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει σε αυτό το πρόβλημα. Είμαι στη μέση του κτιρίου μου μία ιστοσελίδα χρησιμοποιώντας μια ιστοσελίδα δημιουργός της ιστοσελίδας που ονομάζεται 123-reg. Πρόκειται για τη φωτογραφία που δείχνει εκτός του κτιρίου και ελπίζουμε ότι σε μια επιχείρηση κάποια μέρα. Έχω δημιουργήσει ένα ζευγάρι της φωτογραφίας gallerys στο Photoshop Elements 5, με το οποίο εξετάσει μεγάλο και θα ήθελα να λάβετε την γκαλερί στη "Γκαλερί" σελίδα του ιστοχώρου του έτσι ώστε να φαίνεται πιο επαγγελματική. Μπορώ να εισάγετε συνδέσμους στην σελίδα αλλά δεν μπορώ για τη ζωή μου έργο πώς να πάρω στα στοιχεία αυτών των στοών 5 σε ιστοσελίδα του Διαδικτύου. Είμαι αρκετά νέος σε αυτό το λόγο αυτό σας παρακαλούμε να εξηγήσετε με σαφήνεια χάρη ... ![]() Jacqui |
|
| |||
| |||
| Ευχαριστούμε για τη βοήθειά μου, παιδιά !!!!!!! |
|
| |||
| |||
| Τι επιλογές έχουν δοθεί για να εισάγετε τις φωτογραφίες; |
|
| |||
| |||
| Θα μπορούσαμε να αρχίσουμε με το προφανές - Photoshop Elements 5 έχει δημιουργήσει μια ιστοσελίδα για να δείτε τις φωτογραφίες; Αν ναι, το ftp σελίδα (ες) και εικόνες για το χώρο, για να θυμηθούμε αντίγραφο του φακέλου δομή. PS 123-reg δεν είναι ένα web site δημιουργία site, είναι ένα σημαντικό τομέα Γραμματέας. Προσφέρει επίσης web hosting και μια ηλεκτρονική σελίδα δημιουργός. |
|
| |||
| |||
| Γεια σας και ευχαριστώ ... Είχα αρχίσει να πιστεύω ότι ήταν η μόνη που εδώ .... ![]() Αυτό ανοίγει ένα κουτί και θα μπορεί στη συνέχεια να εισάγετε μια διεύθυνση URL στο πλαίσιο. Έχω την Πινακοθήκη αποθηκεύεται ως ένα έγγραφο HTML στον υπολογιστή μου και έχω δικαίωμα στην σκέψη που θα φιλοξενήσει η γκαλερί κάπου στο διαδίκτυο για τη σχέση μου με τη σελίδα για να λειτουργήσει; Κάποιος ανέφερε ένα ftp client? Jacqui |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Τι εννοούμε με τον όρο 'επανάληψη «η δομή φακέλου; Ποια είναι η διαφορά μεταξύ ενός web site και δημιουργία site on-line σελίδα δημιουργός; Είχα την εντύπωση μπορώ να οικοδομήσει όλη μου την ύπαρξη της ιστοσελίδας και τη δημοσιεύει στο διαδίκτυο; Δεν είναι αυτό έτσι; |
|
| |||
| |||
| 123-reg είναι καταχωρητής. Πωλούν τα ονόματα τομέα, μεταξύ άλλων εργαλείων. Ένα online σελίδα δημιουργός που μπορείτε να προσαρμόσετε και να δημοσιεύει (με πολλαπλές σελίδες) είναι κάτι σαν Google Page Creator που χρησιμοποιώ. Εδώ είναι μια από τις σελίδες μου http://evilfantasy.googlepages.com/smitfraudfix Μπορείτε να αλλάξετε τα χρώματα και τα λοιπά. |
|
| |||
| |||
| FTPing είναι το πώς μπορείτε να μεταφέρετε αρχεία από τον υπολογιστή σας για να σας δικτυακό χώρο. Υπάρχουν εξειδικευμένων προγραμμάτων που το κάνετε αυτό, αλλά κάποια web design πρόγραμμα όπως το Dreamweaver έχουν τη δική τους χτίστηκε το ftp πρόγραμμα που έχει σχεδιαστεί ειδικά για web design. (FTP έχει και άλλες χρήσεις πολύ) Όσο για την αντιγραφή του φακέλου δομή, αν σας είναι ένα αρχείο HTML σε ένα φάκελο που ονομάζεται xyz και μέσα σε αυτόν το φάκελο υπάρχουν άλλα αρχεία που περιέχουν τα αρχεία σας π.χ. xyz / εικόνων ή xyz / gallery-νη / εικόνες ή οτιδήποτε άλλο, πρέπει να έχουν την ίδια δομή φακέλου, όταν το upload αρχείων εικόνας για την html σελίδα για να βρείτε τα αρχεία. Θα πρέπει να τονίσω ότι, χρησιμοποιώντας ένα online πρόγραμμα για να δημιουργήσετε τις ιστοσελίδες σας είναι κακή ιδέα, γιατί δεν μπορείτε να ασκήσετε και να συντονίσουμε τις σελίδες στο σπίτι, είναι μόνο που αποθηκεύονται στο web server (ώστε να μην έχετε μια εφεδρική είτε αντίγραφο) Όταν είπε 123-reg ήταν μια ιστοσελίδα δημιουργία site, που υπονοείται ότι ήταν στο επιχειρηματικό της αφήνοντάς σας έτσι να δημιουργήσει μια ιστοσελίδα στο διαδίκτυο και οι ιστοσελίδες αυτές συνήθως προσθήκη αγγελιών για τη χρηματοδότηση του ιστού (δωρεάν) webspace θα σας δώσω. 123-reg πωλεί τα ονόματα τομέα, και πωλεί σωστή δικτυακό χώρο. Το πετάει σε ένα online πρόγραμμα δημιουργίας σελίδα αρχάριους να ξεκινήσει γρήγορα, ενώ θα μάθετε πώς να το κάνουμε σωστά τα πράγματα στο σπίτι τους με ένα πραγματικό δικτυακό επεξεργαστή ή επεξεργαστή κειμένου. π.χ. Dreamweaver, kompozer (δωρεάν) TextPad, EditPlus, ή σε οποιοδήποτε από τα άλλα τέτοια προγράμματα (όχι, όμως, ποτέ, ΠΟΤΕ FrontPage [uggh πιστεύω ακάθαρτο μετά την πληκτρολόγηση ότι "το πρόγραμμα" όνομα]) |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Επίσης, έχω πράγματι καταβάλλονται 123-reg για την τοποθεσία, έχω αγοράσει το πρόγραμμα έχουν ήδη πακέτο και το όνομα τομέα, ώστε να μην την ελεύθερη. Ήθελα κάτι που θα ήταν σχετικά απλή στην χρήση για να ξεκινήσει με το δεν ξέρω τίποτα html κτλ, αλλά θα ήθελα να πάρω λίγο σχετικά με το λογισμικό για να παίξει με ένα χώρο και να αρχίσει από το μηδέν στο μέλλον. Σκεφτόμουν σχετικά με frontpage ..... Μάλλον εσείς dont συνιστού; Jacqui |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Δεν είναι καμία από τις prograns πω ότι "δεν γνωρίζει html χρειάζεται" ή ότι η προσφορά "κάντε κλικ εδώ και εισάγετε κείμενο" εγκαταστάσεις ή "απλώς σύρετε στη θέση του". Η html που παράγουν σχεδόν uneditable από έναν άνθρωπο. Ditto οποιοδήποτε πρόγραμμα που δεν είναι ένα διαδικτυακό πρόγραμμα επεξεργασίας αλλά προσφέρουν τη δυνατότητα να αποθηκεύσετε ως html!. Πραγματικά δείχνουν ότι έχετε ένα βιβλίο για web design - Elizabeth Κάστρο της βιβλία είναι συνήθως πολύ καλό, όπως και η εισαγωγική sitepoint βιβλία (www.sitepoint.com). Μάθετε html και css (αν και όπως οι περισσότεροι αρχάριους θα βρείτε ότι η δημιουργία ενός css tableless διάταξης είναι δύσκολο στην αρχή, και θα μπορούσαν να λάβουν απογοητευμένοι με αυτό). Όπως Δεν έχω πάρει ποτέ 123-reg δημιουργός του site, δεν μπορώ να σας βοηθήσει με ότι Φοβάμαι. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| PC σε TV Αναβάθμιση -? Δυσκολία για έναν αρχάριο | Metallist | Γενική Συζήτηση Hardware | 1 | 25 Νοεμβρίου 2009 10:56 |
| Είμαι αρχάριος. Ποια είναι τα βήματα στη χρήση Switch Pls; Pls help me. | angelbem | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 1 | 5 Σεπτεμβρίου του 2009 20:06 |
| Χρειάζονται μερικές απλές Beginner Υπολογιστών Οδηγοί! | KanoakaVirus | Γενικά Λογισμικό Chat | 6 | 12 Φεβ 2009 07:17 |
| PHP Βοήθεια για Αρχάριους | mbonwick | Web Design, Hosting & SEO | 6 | 27 Μαρ 2008 03:21 |
| Έχω σκότωσε τον υπολογιστή μου ... βοήθεια (αρχαρίων) | mikefoster | Γενικά Λογισμικό Chat | 5 | 20 Μαρ 2008 07:03 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |