![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok svima, ja čuditi ako netko može pomoć mene vanjska strana na taj problem. Ja sam u sredini zgrade moj partner website koristeći website stvoritelj site zove 123-reg. To je za prikazivanje svoje fotografije, i nadajmo se zgrada u poslovnom neki dan. Ja sam stvorio par photo gallerys Photoshop u 5 elemenata, koji izgledaju veliki i htio bih dobiti galerije na 'galerije' stranici svog web stranici, tako da izgleda više Proffessional. Ne mogu umetnuti linkovi na stranici ali ne mogu za život mi rade kako dobivam one galerijama u 5 elemenata na web stranici. Ja sam relativno novi u ovom pa molimo objasnite jasno ... hvala ![]() Jacqui |
|
| |||
| |||
| Hvala za pomoć mene momci !!!!!!! |
|
| |||
| |||
| Koje su opcije s obzirom da unesete fotografije? |
|
| |||
| |||
| Možemo početi sa očigledan - ima photoshop kreirana 5 elemenata na web stranici prikazati fotografije? Ako je tako, ftp stranici (a), te slike u galeriju, prisjećajući se duple mape strukture. PS 123-reg nije web stranica kreiranje web stranice, to je glavna domena registar. Ona također nudi web hosting i online Page Creator. |
|
| |||
| |||
| Pozdrav i hvala ... ja mislim da je početak bio sam jedini ovdje .... ![]() Ona otvori kutiju i Ja mogu zatim unesite URL u okvir. Imam Galerija spremljena kao HTML dokumenta na moj računalo i ja pravo na razmišljanje moram domaćin galeriji negdje na internetu za link na moje stranice na posao? Netko je spomenuo FTP klijent? Jacqui |
|
| |||
| |||
| Quote:
What do you mean by 'kopirna' savijač struktura? Koja je razlika između web stranica i izradu on-line Page Creator? Bio sam pod dojam da mogu izgraditi cijeli moj site na tu i objaviti ga na webu? Je li to nije tako? |
|
| |||
| |||
| 123-reg je matičar. Oni prodaju imena domena među ostalim alatima. An online Page Creator koje možete prilagoditi i objaviti (s više stranica) je nešto slično Google Page Creator koji sam koristiti. Ovdje je jedan od mojih stranica http://evilfantasy.googlepages.com/smitfraudfix Možete mijenjati boje i tako dalje. |
|
| |||
| |||
| FTPing je kako se transfer datoteke sa svog računala na svoj web prostor. Postoje specijalističkog programa koji to učinili, ali neke web design program poput Dreamweaver imaju vlastite izgrađen ftp program koji je dizajniran posebno za web dizajn. (FTP ima druge koristi previše) Kao za umnožavanje mapu strukture, ako je vaš html datoteka je u mapi zove xyz i mapu unutar koje postoje i druge mape koje sadrže datoteke npr. xyz / slika ili xyz / galerija jedan / slike ili bilo što, morate imati istu strukturu mape kada učitate slikovne datoteke za html stranice za pronalaženje datoteka. Trebala bih istaknuti da je korištenje online program za izradu Vaše web stranice je loša ideja, jer ne možete vježbati i fino naštimati stranice kod kuće, oni se spremaju samo na web server (tako da ne morate rezervnu kopirati bilo) Kada je rekao 123-reg bio stvaranje web stranica web stranice, koje podrazumijevao da su u poslovanju Najam izrade web stranica online, a takva sučelja obično dodaj oglasa za financiranje webu (besplatno) webspace daju vama. 123-reg domain imena prodaje i prodaje odgovarajuće web prostor. To baca u online stranicu stvaranje programa dati početnike a quick start a oni naučiti kako raditi stvari ispravno kod kuće sa stvarnom ili web editor za uređivanje teksta. npr. Dreamweaver, kompozer (besplatno) TextPad, EditPlus, ili bilo koje druge slične programe (ali ne uvijek, nikada FrontPage [uggh osjećam nečisti nakon tipkati da je "program" name]) |
|
| |||
| |||
| Quote:
Isto tako, ja sam zapravo plaćena 123-reg na stranicu, ja kupio pro paket i već imaju naziv domene, pa njegova nije besplatan. Htjela sam nešto što je relativno jednostavan za korištenje da počnete sa što znam ništa o html itd, ali ja ištanje da biste dobili neki softver za reprodukciju o s i početi ispočetka site u budućnosti. Bio sam razmišljati o FrontPage ..... Valjda vam preporučujemo da ne? jacqui |
|
| |||
| |||
| Quote:
Niti se bilo koja od prograns reći da "nema saznanja o potrebi html" ili da je ponuda "kliknite ovdje i upišite tekst" objekte ili "jednostavno povucite ga u poziciju". Html da proizvodimo gotovo uneditable od ljudskog bića. Isto bilo koji program koji nije web program za uređivanje ali ponuditi mogućnost Spremi kao HTML!. JA stvarno predlažemo da se knjige o web dizajnu - Elizabeth Castro knjige obično su vrlo dobri, kao što su sitepoint uvodna knjiga (www.sitepoint.com). Naučite HTML i CSS (iako se najviše sviđa početnici pronaći ćete da izradom CSS layout tableless varljiv je na prvi, a možda dobijete frustriran s njom). Kao nikad nisam koristi 123-reg's site kreator, ne mogu Vam pomoći da sam uplašen. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Upgrade PC-a na TV--? Teškoća za početnike | Metallist | General Hardware Chat | 1 | 25 studeni 2009 10:56 |
| Ja sam Beginner. Koji su koraci u Using Switch Pls? Pls pomoć mene. | angelbem | Networking, Modemi & VoIP | 1 | 5. rujan 2009 20:06 |
| Trebaju neke jednostavne Beginner Računalna Vodiči! | KanoakaVirus | Općenito Software Chat | 6 | 12. veljača 2009 07:17 |
| PHP Pomoć za početnike | mbonwick | Web Dizajn, Hosting & SEO | 6 | 27. ožujak 2008 03:21 |
| Sam ubio moje računalo ... help (početnik) | mikefoster | Općenito Software Chat | 5 | 20. ožujak 2008 07:03 |
| Thread Tools | |
| |