kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > Web Design, Hosting & SEO

Register

Segítség a kezdő .. kérem.

Reply

Téma eszközök
Old November 7, 2007, 05:50
Új tag Csoport

Üdv mindenkinek, én is csoda, ha valaki tud segítsen nekem ki ezt a problémát.
Én vagyok a középső épület a partnerem egy honlap segítségével egy honlap létrehozója honlapján úgynevezett 123-reg. Ez mutatja ki a fotózás és remélhetőleg épületben való üzleti néhány napra. Nekem van teremtett egy pár fotó a photoshop gallerys elemek, amelyek 5 nézel ki, és szeretném, ha a galéria rá a "Galéria" oldalon saját honlapján úgy néz ki, több szakmai. Tudok beszúrni linket az oldal, de nem az élet engem ki, hogyan jutok azokat az elemeket, galériák 5 a web oldalt. Én viszonylag új, ezért kérjük, hogy ezt világosan megmagyarázni ... köszönöm
Jacqui
Old November 8, 2007, 02:08
Új tag Csoport

Köszönöm a segítségét srácok !!!!!!!
Old November 8, 2007, 02:14
Moderátor Csoport

Milyen lehetőségek vannak megadva, hogy a képeken?

Old November 8, 2007, 02:34
Csoport tagja

Tudtuk kezdeni a nyilvánvaló - a Photoshop elemek 5 létrehozott egy internetes oldalt, hogy a képeken? Ha igen, az ftp az oldal (ak) és a képeket a portálra, emlékezve másodlaton a mappastruktúrát.

PS 123-reg nem egy weboldal létrehozása site, ez egy nagy terület Registar. Arra is kínál web hosting és internetes oldal létrehozója.
Old November 8, 2007, 02:43
Új tag Csoport

Szia, és köszönöm ... én kezdett hiszem egyedül volt itt ....

Ez megnyitja a dobozt és tudok majd egy URL-t a dobozba. Van Galéria mentett HTML-dokumentumot, a számítógépet és én jobbra gondoltam én otthont a galéria, valahol a neten a link in my page dolgozni? Valaki említett egy FTP kliens?
Jacqui
Old November 8, 2007, 02:49
Új tag Csoport

Idézet:
Originally Posted by Dr. John View Post
Tudtuk kezdeni a nyilvánvaló - a Photoshop elemek 5 létrehozott egy internetes oldalt, hogy a képeken? Ha igen, az ftp az oldal (ak) és a képeket a portálra, emlékezve másodlaton a mappastruktúrát.

PS 123-reg nem egy weboldal létrehozása site, ez egy nagy terület Registar. Arra is kínál web hosting és internetes oldal létrehozója.
Photoshop ment különböző fájlokat, hogy a galéria in my c drive on my pc, amelyből az egyik egy HTML doc. I f I megnyitni ezt a fájlt tudok meg a galériában. Ive hallott ftp-nek előtt, de nem vagyok egészen biztos benne, mi ez, vagy hogyan kell csinálni. (Én vagyok az új e)
Mit jelent ez a "másoló" a mappastruktúrát?

Mi a különbség egy weboldal létrehozása helyszíni és on-line Page Creator? Én voltam az a benyomása, tudom építeni egész oldal, és azt közzéteszi az interneten? Ez nem így van?
Old November 8, 2007, 02:59
Moderátor Csoport

123-reg egy iktató. Azt eladni domainnevekre egyéb eszközök.

Az online oldal létrehozója, hogy lehet testreszabni és közzéteszi (az oldalak) van valami ilyesmi:
Google Page Creator, amit használni.

Itt van egy My pages http://evilfantasy.googlepages.com/smitfraudfix

Beállítható, hogy a színek és így tovább.

Old November 8, 2007, 03:19
Csoport tagja

FTPing is, hogyan fájlok a számítógépről a web helyet. Vannak olyan speciális programok, amelyek ezt, de néhány web design Dreamweaver programmal, mint a saját beépített FTP program, amelyet kifejezetten a webes megjelenés. (FTP más célokra is)

Ami pedig azt a mappát, másoló szerkezet, ha a HTML-fájl egy olyan mappát, úgynevezett xyz
és hogy vannak más mappát tartalmazó mappát a fájlok pl xyz / images vagy xyz / gallery-egy / képek vagy bármi, akkor ugyanaz a mappastruktúrát ha töltsd fel a képfájlokat a html oldalon lehet találni a fájlokat.

Meg kell mutatni arra, hogy használja az online program létrehozása weblapjára is rossz ötlet, mert nem tudja gyakorolni, és finomhangolásához oldalak otthon, csak tárolva, a webszerver (így nem kell egy biztonsági példányát sem)

Amikor azt mondtad, 123-reg volt egy olyan internetes oldal létrehozását, weboldal, amely azt sugallta, hogy ezek a vállalkozások a bérbeadás hozunk létre egy oldalt az Interneten, és az ilyen oldalak általában add reklámok finanszírozására az interneten (ingyenes) webspace adnak neked. 123-reg eladja domain nevét, és adja el a megfelelő internetes térben. Selyemfonó Ez egy on-line oldal létrehozását program kezdőknek, hogy egy gyors start közben megtanulják, hogyan kell csinálni a dolgokat megfelelően otthon igazi Webszerkesztő vagy szövegszerkesztővel. például a Dreamweaver, kompozer (ingyenes) TextPad, EditPlus, vagy bármely más olyan programokat (de nem mindig, SOHA FrontPage [uggh érzem tisztátalan beírása után, hogy "program" neve])
Old November 8, 2007, 03:33
Új tag Csoport

Idézet:
Originally Posted by Dr. John View Post
FTPing is, hogyan fájlok a számítógépről a web helyet. Vannak olyan speciális programok, amelyek ezt, de néhány web design Dreamweaver programmal, mint a saját beépített FTP program, amelyet kifejezetten a webes megjelenés. (FTP más célokra is)

Ami pedig azt a mappát, másoló szerkezet, ha a HTML-fájl egy olyan mappát, úgynevezett xyz
és hogy vannak más mappát tartalmazó mappát a fájlok pl xyz / images vagy xyz / gallery-egy / képek vagy bármi, akkor ugyanaz a mappastruktúrát ha töltsd fel a képfájlokat a html oldalon lehet találni a fájlokat.

Meg kell mutatni arra, hogy használja az online program létrehozása weblapjára is rossz ötlet, mert nem tudja gyakorolni, és finomhangolásához oldalak otthon, csak tárolva, a webszerver (így nem kell egy biztonsági példányát sem)

Amikor azt mondtad, 123-reg volt egy olyan internetes oldal létrehozását, weboldal, amely azt sugallta, hogy ezek a vállalkozások a bérbeadás hozunk létre egy oldalt az Interneten, és az ilyen oldalak általában add reklámok finanszírozására az interneten (ingyenes) webspace adnak neked. 123-reg eladja domain nevét, és adja el a megfelelő internetes térben. Selyemfonó Ez egy on-line oldal létrehozását program kezdőknek, hogy egy gyors start közben megtanulják, hogyan kell csinálni a dolgokat megfelelően otthon igazi Webszerkesztő vagy szövegszerkesztővel. például a Dreamweaver, kompozer (ingyenes) TextPad, EditPlus, vagy bármely más olyan programokat (de nem mindig, SOHA FrontPage [uggh érzem tisztátalan beírása után, hogy "program" neve])
Dr. John, én megértés mit mondani, a kép-fájlok, amelyek az adott fájlt, mivel ez a helyzet a 2 galéria már létrehozott elemek 5. Én élt a fájlmegosztást létesítmény belül 123-reg, ez a 123-meghajtót. Van feltöltött összes kép egy galériában ott. Az oldal akarom, hogy a galéria be a webhelyemen csak nekem egy doboz egy link, amely kapcsolatot .. tudom használni? Hogyan jutok a feltöltött fájlokat 123-meghajtó saját weboldalt?
Emellett van a ténylegesen kifizetett 123-reg a helyén, én vettem a pro csomagot, és már a domain nevet, így nem szabad. Meg akartam valamit, ami viszonylag egyszerűen használható, hogy le tudom semmilyen html stb, de azt akarjuk, hogy egyes szoftverek játszani körül, és meg kell kezdeni egy oldalt karcoljuk a jövőben. Gondoltam FrontPage ..... Gondolom akkor javasoljuk, hogy ne?
Jacqui
Old November 8, 2007, 04:49
Csoport tagja

Idézet:
Originally Posted by missJacquixx View Post
Gondoltam FrontPage ..... Gondolom akkor javasoljuk, hogy ne?
Jacqui
Frontpage nem ajánlott olyan web designer!

Sem a valamely prograns, hogy mondjuk, "nem ismeri a HTML szükség", vagy hogy ajánlatot ", kattintson ide és adja text" létesítmények, vagy "csak húzza azt a helyére." A html, hogy a termék szinte uneditable egy emberi lény. Ditto olyan programot, amely nem a webes szerkesztést programot kínálnak, hanem arra, hogy a Save As HTML!. Tényleg azt sugallja, hogy kapsz egy könyvet a web design - Elizabeth Castro könyvei általában nagyon jó, mint a bevezető sitepoint könyvek (www.sitepoint.com). Tudjon HTML és CSS (bár mint a legtöbb kezdő, akkor meg, hogy létrehozása css táblák elrendezés trükkös az első, és lehet, hogy csalódott vele).

Mivel még soha nem használt 123-reg telephelyére létrehozója, nem tudok segíteni, hogy félek.
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.