![]() |
|
| |||
| |||
| שלום לכולם, אני תוהה אם מישהו יכול לעזור לי על בעיה זו. אני באמצע בנייה של השותף שלי, באמצעות אתר האינטרנט של אתר יוצר האתר נקרא 123-reg. זה התגנדרות שלו צילום ואנו מקווים שהיא לתוך בניין עסק כמה ימים. אני יצרתי כמה תמונות ב-Photoshop gallerys אלמנטים 5 בו נראה נהדר ואני רוצה לקבל את גלריות על גבי 'גלריות' של דף באתר האינטרנט שלו, כך זה נראה יותר proffessional. אני יכול להוסיף קישורים לתוך דף אבל אני לא יכול על החיים של לי לעבוד איך אני מקבל אותם באלבומים ב 5 אלמנטים לתוך דף האינטרנט. אני די חדש אז בבקשה להסביר את זה בבירור ... תודה ![]() Jacqui |
|
| |||
| |||
| תודה שעזרת לי חבר 'ה !!!!!!! |
|
| |||
| |||
| מה האפשרויות שניתן להזין את התמונות? |
|
| |||
| |||
| אנחנו יכולים להתחיל עם הברורה - יש אלמנטים Photoshop 5 יצר דף אינטרנט על מנת להציג את התמונות? אם כן, את דף ה-FTP (S) ותמונות לאתר, לזכור לשכפל את מבנה התיקיות. 123-PS רג הוא לא אתר אינטרנט, יצירת אתר, זהו תחום חשוב registar. הוא מציע גם אירוח אתרים ו מקוונת Page Creator. |
|
| |||
| |||
| היי תודה ו ... התחלתי לחשוב שאני לבד פה .... ![]() זה פותח תיבת אז אני יכול להזין את כתובת האתר בתיבה. יש לי את הגלריה נשמרה כקובץ מסמך על המחשב שלי אני ממש חושב שאני צריך לארח את גלריה איפשהו באינטרנט על הקישור לדף שלי לעבודה? מישהו הזכיר את ה-FTP של הלקוח?? Jacqui |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
למה אתה מתכוון 'duplicating' את מבנה התיקיות? מה ההבדל בין אתר אינטרנט, יצירת האתר וכן על שורת Page Creator? הייתי תחת הרושם שאני יכול לבנות את כל האתר על שם ולפרסם את זה באינטרנט? האם זה לא כל כך? |
|
| |||
| |||
| 123-רג הוא רשם. שמות תחום הם מוכרים בין השאר כלים. מקוונת Page Creator שבאפשרותך להתאים אישית ולפרסם (עם מספר רב של עמודים) הוא משהו כמו Google Page Creator בה אני משתמש. הנה אחד של הדפים שלי http://evilfantasy.googlepages.com/smitfraudfix אתה יכול לשנות את הצבעים וכן הלאה. |
|
| |||
| |||
| FTPing היא איך אתה מעביר קבצים מהמחשב שלך באינטרנט שטח. ישנן תוכניות מומחה לעשות את זה, אבל קצת כמו Web Design Dreamweaver יש תוכנית משלהם מובנים FTP תוכנית אשר כבר תוכנן במיוחד עבור עיצוב אתרים. (ה-FTP יש גם שימושים אחרים) באשר duplicating את מבנה התיקיות, אם הוא קובץ HTML בתיקייה שנקרא XYZ ובתוך תיקייה זו ישנן תיקיות אחר המכיל את הקבצים לדוגמה XYZ / או תמונות XYZ / גלריה-One / תמונות או מה שזה לא יהיה, אתה צריך להיות באותו מבנה התיקיות בעת להעלות את קבצי תמונה של דף HTML כדי למצוא את הקבצים. אני צריך לציין כי באמצעות תוכנית מקוונת על מנת ליצור את דפי האינטרנט הוא רעיון גרוע, כי לא תוכל לעסוק ו בסדר לכוון את הדפים בבית, הם רק המאוחסנים בשרת האינטרנט (כך שאין לך גיבוי או להעתיק) כאשר אתה אמרת 123-רג היה יצירת דף אינטרנט באתר, כי משתמעת שהם בעסק של מאפשרת לך ליצור דף אינטרנט מקוון, וכך להוסיף אתרים adverts בדרך כלל לממן את האינטרנט (ללא תשלום) webspace הם נותנים לך. 123-reg domain names מוכרת, ומוכרת שטח ראוי האינטרנט. זה זורק ב מקוונת בדף יצירת תוכנית לתת beginners מהיר בזמן שהם מתחילים ללמוד איך לעשות את הדברים כראוי בבית אמיתי עם עורך הרשת או בעורך טקסט. לדוגמה, Dreamweaver, kompozer (ללא תשלום) TextPad, EditPlus, או כל אחד אחר של תוכניות מסוג זה (אך לא לעולם, לעולם אל FrontPage [uggh אני מרגיש מלוכלך לאחר הקלדת כי "התוכנית" שם]) |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
כמו כן, יש לי באמת שילם 123-רג עבור האתר, אני קונה את חבילת מקצועית וכבר יש את שם התחום, אז זה לא בחינם. אני רוצה משהו, זה היה יחסית פשוט כדי להשתמש בו כדי להתחיל עם כמה שאני לא יודע כלום על HTML וכו ', אבל אני רוצה לקבל כמה תוכנות כדי להשתעשע עם האתר ולהתחיל מהתחלה בעתיד. חשבתי על FrontPage ..... אני מניח שאתה dont ממליצים? jacqui |
|
| |||
| |||
| FrontPage אינה מומלצת על ידי כל מעצב אינטרנט! גם הם כל אחד prograns אומר כי "אין צורך בידע של HTML" או המציעים "לחץ כאן והזן טקסט" מתקנים או "פשוט לגרור אותו לתוך העמדה". ה-HTML שהם מייצרים כמעט uneditable על ידי בני אדם. כנ 'ל כל תוכנית שאינה אינטרנט עריכת התוכנית אך מציעים את היכולת לשמור כ-HTML!. אני באמת מציע לך לקבל את הספר ב Web Design - אליזבת קסטרו של ספרים הם בדרך כלל טוב מאוד, הם כמו הקדמה sitepoint ספרים (www.sitepoint.com). ללמוד HTML ו CSS (אם כי כמו רוב beginners תמצאו כי יצירת CSS tableless מתווה בהתחלה הוא ערמומי, או אולי לקבל מתוסכל עם זה). כמו מעולם לא השתמשתי 123-reg באתר של היוצר, אני לא יכול לעזור לך עם זה אני פוחד. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| מהמחשב לטלוויזיה שדרוג -? הקושי מתחיל | Metallist | כללי חומרה צ 'אט | 1 | 25 נובמבר 2009 10:56 |
| אני מתחיל. מה הם השלבים של שימוש Switch Pls? Pls help me. | angelbem | רישות, מודמים & VoIP | 1 | 5 ספטמבר 2009 20:06 |
| זקוק כמה פשוט Beginner מחשב מדריכים! | KanoakaVirus | כללי תוכנות צ 'אט | 6 | 12th פברואר 2009 07:17 |
| עזרה עבור PHP Beginner | mbonwick | עיצוב אתרים, אירוח & SEO | 6 | -27 מרץ 2008 03:21 |
| לא קיבלתי את המחשב שלי נהרג ... עזרה (Beginner) | mikefoster | כללי תוכנות צ 'אט | 5 | 20 מרץ 2008 07:03 |
| שרשרת כלים | |
| |