mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Web Design, Hosting & SEO

Register

Pagalba pradedantiesiems .. prašom.

Reply

Temos įrankiai
Old Lapkritis 7, 2007, 05:50
Naujas Narys

Default Pagalba pradedantiesiems .. prašom.

Hi everyone, I wonder if somebody can help me out on this problem.
Aš pastato mano partneris svetainę naudojant interneto svetainės kūrėjas vadinama 123-reg viduryje. Tai reikia parodyti ne jo fotografija ir tikiuosi, pastato jį į verslo per vieną dieną. Aš sukūriau nuotraukų Galerijos pora Photoshop Elements 5, kuris atrodo puikiai, ir aš norėčiau gauti į "Galerijos" puslapį savo svetainės galerijose taip atrodo labiau profesinį. Galiu įterpti nuorodas į puslapį, bet aš negaliu už mane gyvenimo darbas, kaip man tas į interneto puslapyje: 5 elementai galerijų. Esu gana naujas todėl prašome aiškiai paaiškinti ... Ačiū
Jacqui
Old Lapkritis 8, 2007, 02:08
Naujas Narys

Dėkojame, kad padedate man guys !!!!!!!
Old Lapkritis 8, 2007, 02:14
Moderatorius Grupė

Kokie duomenys pateikiami patekti nuotraukas?

Old Lapkritis 8, 2007, 02:34
Narys

Mes galime pradėti akivaizdus - yra Photoshop Elements 5 sukūrė tinklalapį parodyti nuotraukas? Jei taip, FTP puslapis (-ai) ir nuotraukas į svetainę, prisimindamas dubliuoti aplankų struktūrą.

PS 123-reg nėra interneto svetainių kūrimas svetainę, tai pagrindinis domeno registras. Jis taip pat siūlo interneto prieglobos ir internete Page Creator.
Old Lapkritis 8, 2007, 02:43
Naujas Narys

Labas ir Ačiū ... Aš manau, kad pradžioje buvo tik čia ....

Jis atidaro langelį, ir aš galiu tada įveskite į lauką. Turiu Galerija įrašyti kaip HTML dokumentą savo kompiuteryje, ir aš teisingai galvoju Aš įdėti į galeriją kažkur už mano puslapio nuorodą internete į darbą? Kažkas paminėjo FTP klientas?
Jacqui
Old Lapkritis 8, 2007, 02:49
Naujas Narys

Citata:
Originally Posted by Dr John View Post
Mes galime pradėti akivaizdus - yra Photoshop Elements 5 sukūrė tinklalapį parodyti nuotraukas? Jei taip, FTP puslapis (-ai) ir nuotraukas į svetainę, prisimindamas dubliuoti aplankų struktūrą.

PS 123-reg nėra interneto svetainių kūrimas svetainę, tai pagrindinis domeno registras. Jis taip pat siūlo interneto prieglobos ir internete Page Creator.
Photoshop taupo įvairius failus daryti su mano C disko Galerija Mano PC, iš kurių vienas yra html doc. I f atidaryti šį failą galiu peržiūrėti galeriją. Ive girdėjote apie FTP-Ing anksčiau, bet nesu visiškai tikras, kas tai yra ir kaip tai padaryti. (I am new at this)
Ką reiškia "dubliuoti" katalogo struktūra?

Koks yra ryšys tarp interneto svetainių kūrimas svetainės ir skirtumas on-line Page Creator? Aš pagal įspūdis galiu sukurti visą mano svetainę, ten ir skelbia jį internete? Ar tai ne taip?
Old Lapkritis 8, 2007, 02:59
Moderatorius Grupė

123-reg tai registratoriui. Jie parduoda domenų vardus, be kitų priemonių.

Online Page Creator, kad jūs galite redaguoti ir publikuoti (su kelis puslapius) yra kažkas panašaus
Google Page Creator, kuri galiu naudoti.

Čia yra vienas iš mano puslapių http://evilfantasy.googlepages.com/smitfraudfix

Galite keisti spalvas ir pan.

Old Lapkritis 8, 2007, 03:19
Narys

FTPing tai, kaip galite perkelti failus iš savo kompiuterio į interneto erdvę. Yra specialių programų, tai padaryti, tačiau kai kurie interneto dizaino programa kaip Dreamweaver, turi savo pastatyta FTP programa, kuri buvo sukurta specialiai web dizainas. (FTP kitoms reikmėms taip pat)

Dėl kartojimo aplanko struktūrą, jeigu savo HTML failą į aplanką "xyz
ir tame aplanke yra kiti katalogai su failais, pvz xyz / images ar XYZ / gallery-ONE / vaizdų ar kokia, turite būti tame pačiame aplanke struktūrą, įkelti vaizdo failus į HTML puslapį, rasti failus.

Norėčiau pabrėžti, kad, naudojant interneto programą, sukurti savo interneto puslapiuose yra bloga mintis, nes tu negali užsiimti ir plonos puslapių namuose, jie yra tik saugomi interneto serveryje (taigi jūs neturite atsarginės kopijos kopija arba)

Kai sako 123-reg buvo puslapio kūrimo svetainės, tai reiškia, kad jie buvo ir leidžia jums sukurti interneto puslapį internete, ir tokiose vietose paprastai Pridėti skelbimai finansuoti interneto (nemokamai) Webspace jie jums verslą. 123-reg parduoda domenų vardus, ir parduoda tinkamą interneto erdvėje. Jis išmeta į interneto puslapių kūrimas programa suteikti pradedantiesiems Quick Start kol jie išmoktų tinkamai daryti tai, ko namie su nekilnojamojo Web redaktorius ar teksto redaktorius. pvz., Dreamweaver, kompozer (nemokamai) TextPad, EditPlus, arba bet koks kitas tokių programų (Bet dar niekada, niekada FrontPage [uggh jaučiu nieczysty įvedus, kad "programa" pavadinimas])
Old Lapkritis 8, 2007, 03:33
Naujas Narys

Citata:
Originally Posted by Dr John View Post
FTPing tai, kaip galite perkelti failus iš savo kompiuterio į interneto erdvę. Yra specialių programų, tai padaryti, tačiau kai kurie interneto dizaino programa kaip Dreamweaver, turi savo pastatyta FTP programa, kuri buvo sukurta specialiai web dizainas. (FTP kitoms reikmėms taip pat)

Dėl kartojimo aplanko struktūrą, jeigu savo HTML failą į aplanką "xyz
ir tame aplanke yra kiti katalogai su failais, pvz xyz / images ar XYZ / gallery-ONE / vaizdų ar kokia, turite būti tame pačiame aplanke struktūrą, įkelti vaizdo failus į HTML puslapį, rasti failus.

Norėčiau pabrėžti, kad, naudojant interneto programą, sukurti savo interneto puslapiuose yra bloga mintis, nes tu negali užsiimti ir plonos puslapių namuose, jie yra tik saugomi interneto serveryje (taigi jūs neturite atsarginės kopijos kopija arba)

Kai sako 123-reg buvo puslapio kūrimo svetainės, tai reiškia, kad jie buvo ir leidžia jums sukurti interneto puslapį internete, ir tokiose vietose paprastai Pridėti skelbimai finansuoti interneto (nemokamai) Webspace jie jums verslą. 123-reg parduoda domenų vardus, ir parduoda tinkamą interneto erdvėje. Jis išmeta į interneto puslapių kūrimas programa suteikti pradedantiesiems Quick Start kol jie išmoktų tinkamai daryti tai, ko namie su nekilnojamojo Web redaktorius ar teksto redaktorius. pvz., Dreamweaver, kompozer (nemokamai) TextPad, EditPlus, arba bet koks kitas tokių programų (Bet dar niekada, niekada FrontPage [uggh jaučiu nieczysty įvedus, kad "programa" pavadinimas])
Dr John, aš suprasti, ką sako apie mane failus atsižvelgdamas failus per, kad šis failas yra su 2 galerijose aš sukūriau elementai 5 atveju. Aš pasinaudojo rinkmenomis galimybe per 123-reg, tai vadinama 123-drive. Turiu įkelta visus failus vienu Galerija ten. Į puslapio noriu įdėti į galeriją savo svetainėje jis tik suteikia man vieną nuorodą .. kuri nuoroda galiu naudoti lauke? Kaip man atsiųsti failus iš 123-drive į mano puslapį?
Be to, aš faktiškai sumokėta 123-reg į svetainę, aš nusipirkau PRO paketą ir jau domeno vardą, kad jo nėra nemokama. Aš norėjau, kad kažkas buvo gana paprasti naudoti, kad būtų pradėtas su, kaip aš nieko nežinau apie HTML ir tt, bet noriu gauti tam tikrą programinę įrangą žaisti apie su ir pradėti svetainę nuo nulio ateityje. Aš galvojau apie FrontPage ..... I guess you dont rekomenduoti?
Jacqui
Old Lapkritis 8, 2007, 04:49
Narys

Citata:
Originally Posted by missJacquixx View Post
Aš galvojau apie FrontPage ..... I guess you dont rekomenduoti?
Jacqui
FrontPage nerekomenduojama bet web dizaineris!

Nei yra bet prograns, kad pasakyti "ne HTML reikia" arba pasiūlyti "spauskite čia ir įveskite tekstą" įrenginius arba tiesiog vilkite jį į poziciją žinios ". Html, kad jie gamina beveik uneditable iki žmogaus. Tas pats bet kokią programą, kad nėra interneto redagavimo programa, tačiau siūlome galimybę Išsaugoti kaip HTML!. Aš tikrai rodo, kad jums ant web dizainas - Elizabeth Castro knygas paprastai labai gera knyga, kaip ir Sitepoint įvadinis knygų (www.sitepoint.com). Mokytis HTML ir CSS (nors, kaip dauguma pradedančiųjų rasite, kad kuriant CSS Tableless išdėstymas yra sudėtinga ne pirmą, ir gali gauti nusivylusios su juo).

Kadangi aš niekada naudojamos 123-reg svetainės kūrėjas, aš negaliu jums padėti, kad aš bijau.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
PC, TV Upgrade -? Sunkumų Beginner Harkìv General Hardware Chat 1 Šiandien 10:56
I'm a beginner. Kokios Naudojant Perjungti Pls žingsniai? Pls help me. angelbem Networking, Modems & VoIP 1 5 rugsėjis 2009 20:06
Kurioms reikalinga kokia nors paprasta Beginner Kompiuterių žinynai! KanoakaVirus BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 6 12 vasaris 2009 07:17
PHP Pagalba pradedantiesiems mbonwick Web Design, Hosting & SEO 6 Kovas 27, 2008 03:21
Aš nužudė mano kompiuteryje ... Pagalba (Beginner) mikefoster BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 5 Kovas 20, 2008 07:03
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.