![]() |
|
| |||
| |||
| Hi everyone, I brīnums, ja kāds varētu man palīdzēt ar šo problēmu. Es vidū ēkas mana partnera mājas lapā, izmantojot tīmekļa radītājs vietas sauc par 123-reg. Tas ir rāda pie viņa fotogrāfija un, cerams, celtniecības to darba kādu dienu. I have created foto gallerys pāris Photoshop Elements 5, kas izskatās lieliski, un es vēlētos saņemt uz 'Galerijas' page savas mājas galeriju, lai tā izskatās vairāk proffessional. Es varu ievietot saites vērā lapas, bet es nevaru par dzīvi man strādāt, kā man tās iestrādā web lapas 5 elementi galerijas. Es esmu diezgan jauns tāpēc, lūdzu, paskaidrojiet, skaidri ... thanks ![]() Jacqui |
|
| |||
| |||
| Paldies, ka palīdzējāt man guys !!!!!!! |
|
| |||
| |||
| Kādas iespējas ir dota, lai ievadītu fotogrāfijas? |
|
| |||
| |||
| Mēs varētu sākt ar skaidrs - ir Photoshop Elements 5 izveidojusi mājas lapu, lai parādītu fotogrāfijas? Ja jā, ftp lapā (s) un attēlu vietā, atceroties dublēt mapju struktūru. PS 123-reg nav tīmekļa vietnes izveidošanas vietu, tas ir galvenais domēna registar. Tā arī piedāvā web hostings un tiešsaistes lapas autors. |
|
| |||
| |||
| Hi and thankyou ... Man sāka domāt, es biju vienīgais, kas šeit .... ![]() Tā atver lodziņu un es varu tam ievadiet URL lodziņā. Man ir albums saglabāts kā HTML dokumentu par manu datoru un esmu tiesības domāšana man ir uzņēmēja galeriju kaut kur tīmeklī saites lapai darbu? Kāds ir minēts FTP klients? Jacqui |
|
| |||
| |||
| Quote:
Ko jūs saprotat ar "kopēšanas" mapju struktūru? Kāda ir atšķirība starp tīmekļa vietnes izveidošanas vietu un on-line lapas autors? Man bija iespaids, es varu izveidot visa mana vietnes tur un publicē to internetā? Vai tas nav tā? |
|
| |||
| |||
| 123-reg ir sekretārs. Tās pārdot domēna vārdu ar citiem instrumentiem. Online Page Creator, kuru var pielāgot un publicēt (vairākās lapās) ir kaut kas līdzīgs Google Page Creator, ko varu izmantot. Te ir viena no manām lapām http://evilfantasy.googlepages.com/smitfraudfix Jūs varat mainīt krāsas un tā tālāk. |
|
| |||
| |||
| FTPing ir, kā jums pārsūtīt failus no datora uz Jūsu interneta telpu. Ir speciālists programmas, kas dara, bet dažas web dizains programmu, piemēram, Dreamweaver ir sava uzcelta ftp programmu, kas ir izstrādāts speciāli web dizains. (FTP ir citi lietojumi too) Runājot par kopēšanas mapju struktūru, ja HTML fails ar mapes nosaukumu xyz un šajā mapē ir citas mapes, kas satur failus, piemēram, xyz / images vai xyz / galerija-one / images vai jebkas, Jums ir jābūt tajā pašā mapē, struktūru, ja jums augšupielādēt attēlu failus html lapu, lai atrastu failus. Man vajadzētu norādīt, ka, izmantojot tiešsaistes programmu, lai izveidotu savu mājas lapu, ir slikta ideja, jo jūs nevarat praktizēt un veic sīkus pielāgojumus lapu mājās, tie ir tikai glabājas tīmekļa servera (tātad jums nav rezerves kopija nu) Kad jūs teicāt, 123-reg bija mājas lapas izveides vietu, kas nozīmēja, ka viņi bija uzņēmējdarbības ļaujot jums izveidot mājas lapu internetā, un šādas vietas parasti pievienot reklāmu, lai finansētu Web (free) webspace viņi jums. 123-reg pārdod domēna vārdu, un pārdod pareizi interneta telpā. Tā throws in tiešsaistes lapas izveides programmu, lai dotu iesācējiem quick start kamēr viņi mācās, kā darīt lietas pareizi mājās ar nekustamo Web redaktors vai teksta redaktoru. piemēram, Dreamweaver, kompozer (free) TextPad, EditPlus, vai kādu citu šāda veida programmas (bet ne vienmēr, NEKAD frontpage [uggh Es jūtos netīrs pēc uzrakstot, ka "programma" nosaukums]) |
|
| |||
| |||
| Quote:
Arī man ir faktiski samaksāta 123-reg uz vietas, nopirku pro pakete un jau ir domēna vārdu, tāpēc tās nav bezmaksas. Es gribēju kaut ko, kas bija relatīvi viegli izmantot, lai sāktu ar kā es neko nezinu par html utt, bet es gribu iegūt kādu programmatūru spēlēt par ar un sākt vietnes no nulles, kas nākotnē. Man bija domas par frontpage ..... Es domāju, jūs dont ieteikt? Jacqui |
|
| |||
| |||
| Quote:
Ne ir kāda no prograns, kas saka "nē zināšanas html vajadzīgs" vai ka piedāvājums ", klikšķiniet šeit un ievadiet tekstu" iekārtu vai "tikai vilkt to pozīciju". Html ka tās produkcija ir gandrīz uneditable ar cilvēku. Tas pats jebkura programma, kas nav interneta rediģēšanas programmu, bet piedāvā iespēju Saglabāt kā HTML!. Es tiešām liek domāt, ka jums grāmatu par web dizains - Elizabeth Kastro grāmatas parasti ir ļoti laba, tāpat kā sitepoint ievada grāmatas (www.sitepoint.com). Mācīties HTML un CSS (lai gan tāpat kā lielākā daļa iesācēji jūs atradīsiet, ka, izveidojot css tableless izkārtojums ir grūts sākumā, un tas varētu iegūt neapmierināts ar to). Kā es nekad neesmu lietojis 123-reg portālā radītājs, es nevaru jums palīdzēt ar to es baidos. |