rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Web Design, Hosting & SEO

Register

Pomoc dla początkujących .. proszę.

Reply

Narzędzia wątku
Old 7 listopada 2007, 05:50
Nowe państwa grupy

Default Pomoc dla początkujących .. proszę.

Cześć wszystkim, zastanawiam się, jeśli ktoś może mi pomóc na ten problem.
Jestem w środku budynku mój partner strony internetowej za pomocą strony internetowej, twórca witryny nazwie 123-reg. To pokazano poza jego fotografii i nadzieję budowanie go w działalności niektórych dzień. Ja stworzyłem kilka Fotografia gallerys w Photoshop Elements 5, które wyglądają wspaniale i chciałbym, aby uzyskać galerie na 'Galerie' stronie swojej stronie tak wygląda bardziej proffessional. Mogę wstawić linki do strony, ale nie mogę za życie mnie pracy, jak mogę dostać tych elementów w 5 galerie na stronie internetowej. Jestem dość nowa w tym tak proszę wyjaśnić jasno ... thanks
Jacqui
Old 8 listopada 2007, 02:08
Nowe państwa grupy

Dzięki za pomoc chłopaki mnie !!!!!!!
Old 8 listopada 2007, 02:14
Moderator grupy

Jakie są opcje, aby przejść do zdjęć?

Old 8 listopada 2007, 02:34
Członek grupy

Moglibyśmy zacząć od oczywisty - ma Photoshop Elements 5 utworzyła stronę internetową, aby zobaczyć zdjęcia? Jeśli tak, ftp stron (y) i obrazów do witryny, pamiętając powielać struktury folderów.

PS 123-reg nie jest stworzenie strony internetowej witryny, jest to poważne Rejestracja domeny. Oferuje również hosting stron internetowych i twórcy.
Old 8 listopada 2007, 02:43
Nowe państwa grupy

Cześć i thankyou ... I zaczęła myśleć samodzielnie byłem tutaj ....

To otwiera pole i następnie wprowadzić adres URL w polu. Mam zdjęć zapisanych w formacie dokumentu HTML na moim komputerze i mam prawo w myśleniu Mam gospodarzem galerii gdzieś w internecie na stronie link w mojej pracy? Ktoś wspomniał jeden klient FTP?
Jacqui
Old 8 listopada 2007, 02:49
Nowe państwa grupy

Cytat:
Originally Posted by Dr John View Post
Moglibyśmy zacząć od oczywisty - ma Photoshop Elements 5 utworzyła stronę internetową, aby zobaczyć zdjęcia? Jeśli tak, ftp stron (y) i obrazów do witryny, pamiętając powielać struktury folderów.

PS 123-reg nie jest stworzenie strony internetowej witryny, jest to poważne Rejestracja domeny. Oferuje również hosting stron internetowych i twórcy.
Photoshop zapisuje do różnych plików z galerii w moim dysku C na moim komputerze, z których jeden jest HTML doc. I f mogę otworzyć tego pliku mogę oglądać w galerii. Ive słyszał o ftp-nia, ale nie jestem całkiem pewien, co to jest i jak to zrobić. (Ja jestem nowy w tym)
Co masz na myśli przez "duplikując" struktury folderów?

Jaka jest różnica między witrynie tworzenie witryn i on-line Page Creator? Byłem pod wrażenie mogę zbudować całe moje miejsce na nie i publikuje je w internecie? Czy to nie tak?
Old 8 listopada 2007, 02:59
Moderator grupy

123-reg jest registrara. Ich sprzedaż domen wśród innych narzędzi.

Online twórca strony, które można dostosować i publikują (z wielu stron) jest coś takiego
Google Page Creator, które mogę używać.

Oto jeden z moich stron http://evilfantasy.googlepages.com/smitfraudfix

Możesz zmienić kolor i tak dalej.

Old 8 listopada 2007, 03:19
Członek grupy

FTPing jest jak transfer plików z komputera do internetowej przestrzeni. Istnieją specjalistyczne programy, które to zrobić, ale niektóre, takie jak projektowanie stron internetowych programu Dreamweaver posiadają własną wbudowaną ftp program, który został zaprojektowany specjalnie dla web design. (FTP ma zbyt innych zastosowań)

Jeśli chodzi o powielenie struktury folderów, jeśli plik jest w folderze o nazwie xyz
i w tym katalogu znajdują się inne foldery zawierające pliki np. xyz / images lub xyz / galeria jeden / obrazki lub cokolwiek, musisz mieć takie same struktury folderów Po przesłaniu obrazu pliki html strony, aby znaleźć pliki.

Powinienem podkreślić, że przy użyciu internetowego programu do tworzenia swoich stron WWW jest złym pomysłem, ponieważ nie można ćwiczyć i dostosowania stron w domu, są przechowywane tylko na serwerze internetowym (tak nie masz zapasowej albo skopiować)

Gdy powiedział 123-reg było stworzenie strony internetowej witrynie, że sugerował, że były one w działalności najmu utworzeniu strony internetowej online, a takich miejsc zwykle dodać do finansowania ogłoszeń internetowych (bezpłatny) webspace nie daje. 123-reg sprzedaje nazw domen internetowych i sprzedaje właściwego miejsca. To rzuca w internecie tworzenie stron programu do początkujących szybko rozpocząć jednocześnie uczą się jak robić to właściwie w domu z prawdziwą Web Editor lub edytora tekstu. np. Dreamweaver, kompozer (bezpłatny) TextPad, EditPlus, lub którykolwiek z innych tego typu programów (ale nie zawsze, NEVER frontpage [uggh czuję nieczysty po wpisaniu że "program" name])
Old 8 listopada 2007, 03:33
Nowe państwa grupy

Cytat:
Originally Posted by Dr John View Post
FTPing jest jak transfer plików z komputera do internetowej przestrzeni. Istnieją specjalistyczne programy, które to zrobić, ale niektóre, takie jak projektowanie stron internetowych programu Dreamweaver posiadają własną wbudowaną ftp program, który został zaprojektowany specjalnie dla web design. (FTP ma zbyt innych zastosowań)

Jeśli chodzi o powielenie struktury folderów, jeśli plik jest w folderze o nazwie xyz
i w tym katalogu znajdują się inne foldery zawierające pliki np. xyz / images lub xyz / galeria jeden / obrazki lub cokolwiek, musisz mieć takie same struktury folderów Po przesłaniu obrazu pliki html strony, aby znaleźć pliki.

Powinienem podkreślić, że przy użyciu internetowego programu do tworzenia swoich stron WWW jest złym pomysłem, ponieważ nie można ćwiczyć i dostosowania stron w domu, są przechowywane tylko na serwerze internetowym (tak nie masz zapasowej albo skopiować)

Gdy powiedział 123-reg było stworzenie strony internetowej witrynie, że sugerował, że były one w działalności najmu utworzeniu strony internetowej online, a takich miejsc zwykle dodać do finansowania ogłoszeń internetowych (bezpłatny) webspace nie daje. 123-reg sprzedaje nazw domen internetowych i sprzedaje właściwego miejsca. To rzuca w internecie tworzenie stron programu do początkujących szybko rozpocząć jednocześnie uczą się jak robić to właściwie w domu z prawdziwą Web Editor lub edytora tekstu. np. Dreamweaver, kompozer (bezpłatny) TextPad, EditPlus, lub którykolwiek z innych tego typu programów (ale nie zawsze, NEVER frontpage [uggh czuję nieczysty po wpisaniu że "program" name])
Dr John Ja zrozumienie, co jest opowiadać o plikach posiadające pliki w tym pliku w tym przypadku z 2 galerie Mam utworzony w 5 elementów. I skorzystało z udostępniania plików w placówce 123-reg, nazywany jest 123-dysku. Mam upload wszystkich plików dla jednego do galerii tam. W stronę, którą chcę umieścić w galerii na mojej stronie to tylko daje mi pole do jeden link .. które łączą mogę użyć? Jak uzyskać upload plików z 123-dysk do mojej strony internetowej?
Ponadto, mam faktycznie zapłaconej 123-reg na stronie Kupiłem pro pakiet i już nazwę domeny, a więc jej nie wolną. Chciałem coś, co było stosunkowo proste w użyciu, aby rozpocząć z co wiem nic o html itp., ale chcę, aby niektóre programy do odtwarzania i około rozpocząć od podstaw witryny w przyszłości. Myślałem o frontpage ..... I guess you dont zalecają?
Jacqui
Old 8 listopada 2007, 04:49
Członek grupy

Cytat:
Originally Posted by missJacquixx View Post
Myślałem o frontpage ..... I guess you dont zalecają?
Jacqui
Frontpage nie jest zalecane przez każdą Web Designer!

Nie są żadnym z programów, które mówią "nie potrzebna znajomość HTML" lub, które oferują "kliknij tutaj i wprowadź tekst" urządzeń lub "po prostu przeciągnij go na miejsce". Html, że produkt jest prawie nie do edycji przez człowieka. Ditto dowolny program, który nie jest internetowej edycji programu, ale dają możliwość Zapisz jako stronę HTML!. I rzeczywiście wskazują na to, że masz książkę o projektowanie stron internetowych - Elizabeth Castro książek są zazwyczaj bardzo dobre, jak są sitepoint wprowadzająca książki (www.sitepoint.com). Dowiedz się, HTML i CSS (choć jak większość początkujących znajdą że stworzenie css tabelek układ jest skomplikowane w pierwszym, i może uzyskać frustracji z nim).

Jak nigdy nie używane 123-reg witryny twórca, I can't help you with that I'm afraid.
Reply

Register

Zakładki