![]() |
|
|||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Ahoj všetkým, Zaujímalo by ma, či niekto mi môže pomôcť sa na tento problém.
Som uprostred budovy môj partner internetové stránky pomocou webových stránkach tvorca stránky s názvom 123-reg. Je pre premietanie z jeho fotografií, a dúfajme, že budova je v niektorých obchodných deň. Vytvoril som pár fotografií gallerys v Photoshop Elements 5, ktoré vyzerajú skvelé a rád bych se dostat do galérie 'Galéria' stránke svoje webové stránky tak, vyzerá to viac profesionálne. Nemôžem vložiť odkazy na stránky, ale nemôžem za život mi prácu, ako mám tie galériach v 5 prvkov do webovej stránky. Som relatívne novým tejto tak prosím vysvetlite jasne ... vďaka ![]() Jacqui |
|
|
|||
|
|||
|
Vďaka za pomoc mi kluci !!!!!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Aké možnosti sú pre vstup do fotky?
|
|
|
|||
|
|||
|
Mohli by sme začať s zrejmá - má Photoshop Elements 5 vytvorili webové stránky, ktoré ukazujú fotografie? Ak áno, ftp stránku (y) a obrázkov na webových stránkach, pamatováním duplikovať adresářová štruktúra.
PS 123-reg nie webových stránok tvorba webu, to je hlavná doména registar. Ponúka tiež web hosting a internetovej stránky autora. |
|
|
|||
|
|||
|
Ahoj a vďaka ... Začínal som si myslieť, bol som sám, tu ....
![]() To otvára pole a já se pak zadať URL v poli. Mám Galéria uložený ako dokument vo formáte HTML na mojom počítači a mám právo na premýšľanie som hostiť galérie niekde na internete odkaz na svoje stránky do práce? Niekto má uvedené FTP klienta? Jacqui |
|
|
|||
|
|||
|
Citácia:
Čo myslíš tým 'duplikácie' adresárovej štruktúry? Aký je rozdiel medzi webových stránok tvorba webu a on-line Page Creator? Bol som pod dojem môžem stavať môjho webu na tu a zverejnia ich na webe? Je to tak? |
|
|
|||
|
|||
|
123-reg je zapisovateľ. Ich predaj doménových mien medzi ostatnými nástrojmi.
On-line tvorca stránky, ktoré si môžete upraviť a publikovať (s viac stránok), je niečo ako Google Page Creator, ktoré môžem použiť. Tu je jeden z mojich stránok http://evilfantasy.googlepages.com/smitfraudfix Môžete meniť farby a tak ďalej. |
|
|
|||
|
|||
|
FTPing je, ako ste prenos súborov z počítača do vášho webového priestoru. Existujú špecializované programy, ktoré to urobiť, ale niektoré web design program Dreamweaver, ako mať vlastné postavený v ftp program, ktorý bol navrhnutý špeciálne pre web design. (FTP má iné použitie príliš)
Ak ide o duplicitu v adresárovej štruktúry, ak je vaša html súbor je v priečinku s názvom xyz a v tejto zložke sú ďalšie zložky obsahujúce súbory napr xyz / xyz alebo obrázky / galérie-one / images alebo čokoľvek, musíte mať rovnaké adresářová štruktúra, keď je nahráte na obrazové súbory pre html stránky nájsť súbory. Mal by som zdôrazniť, že použitie on-line program pre vytvorenie Vašich webových stránok je dobrý nápad, pretože nemôžete trénovať a jemné vyladenie stránok doma, sú uložené len na webovom serveri (takže nemáte záložnú kopírovať buď) Keď ste říkal 123-reg bola webová stránka, tvorba webu, ktorý naznačil, že boli v podnikaní vám vytvoriť webové stránky na internete, a takéto stránky zvyčajne pridávať inzeráty na financovanie web (zadarmo) webový im dať. 123-reg predáva doménové mená, a predáva riadne web priestor. Je hází v on-line stránke vytvorenie programu pre začiatočníkov, rýchly štart a zároveň sa učia, ako robiť veci správne doma s reálnym web editor alebo textový editor. napríklad Dreamweaver, kompozer (zadarmo) TextPad, EditPlus, alebo niektorou z ďalších takýchto programov (Ale niekedy, nikdy FrontPage [uggh cítim nečistý po zadaní, že "program" meno]) |
|
|
|||
|
|||
|
Citácia:
Tiež som skutočne zaplatil 123-reg na mieste, já kúpil pre balenie a už názov domény, takže nie je zadarmo. Chcel som niečo, čo by bolo relatívne ľahké používanie sa začať s čo vím nič o html, atď, ale chcem nejaký software pre prehrávanie a spustí sa o lokalitu od nuly do budúcnosti. Přemýšlel jsem o titulnú ..... Myslím, že ste dont odporučiť? Jacqui |
|
|
|||
|
|||
|
Citácia:
Ani sa ktorýkoľvek z prograns hovoria, že "žiadna znalosť html potreba", alebo, ktoré ponúkajú "kliknite sem a zadajte text" zariadení alebo "stačí pretiahnuť ju do pozície". Html, ktoré sa vyrábajú takmer Neupravitelná a ľudskej bytosti. Ditto nejaký program, ktorý nie je web editace programu, ale ponúkajú možnosť Uložiť ako HTML!. Naozaj odporúčame, aby ste si knihu na web design - Elizabeth Castro knihách sú väčšinou veľmi dobré, ako sú sitepoint úvodná knihy (www.sitepoint.com). Naučte sa HTML a CSS (aj keď rovnako ako väčšina začátečníků zistíte, že vytváranie css layout je veľmi citlivý na prvý, a možno si s ním skľučujúca). Keďže som nikdy nepoužíval 123-reg stránky autora, ale nemôžem vám pomôcť, že som sa bál. |