мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО

Register

Помоћ за почетнике .. молим.

Reply

Тхреад Тоолс
Old 7. Мар 2007, 05:50
Нови члан групе

Default Помоћ за почетнике .. молим.

Здраво свима, ја цудити ако неко може помоћ мене вањска страна на тај проблем.
Ја сам у средини зграде мој партнер уебсите помоћу уебсите креатор сите зове 123-рег. То је за приказивање своје фотографије, и надајмо се зграда у пословном неки дан. Ја сам створио пар пхото галлерыс Пхотосхоп у 5 елемената, који изгледају велики и хтео бих добити галерије на 'галерије' страници свог уеб страници, тако да изгледа више Проффессионал. Не могу уметнути линкови на страници, али не могу за живот ми раде како добијам оне галеријама у 5 елемената на веб страници. Ја сам релативно нови у овом па молимо објасните јасно ... хвала
Јацкуи
Old 8. Мар 2007, 02:08
Нови члан групе

Хвала за помоћ мене момци !!!!!!!
Old 8. Мар 2007, 02:14
Модератор / ица групе

Које су опције с обзиром да унесете фотографије?

Old 8. Мар 2007, 02:34
Мембер Гроуп

Можемо почети са очигледан - има Пхотосхоп израђена 5 елемената на уеб страници приказати фотографије? Ако је тако, фтп страници (а), те слике у галерију, Присјећајући се дупле фасцикле структуре.

ПС 123-рег није уеб сајт креирање уеб странице, то је главна домена регистар. Она такође нуди уеб хостинг и онлине Паге Цреатор.
Old 8. Мар 2007, 02:43
Нови члан групе

Поздрав и хвала ... ја мислим да је почетак био сам једини овде ....

Она отвори кутију и Ја могу затим унесите УРЛ адресу у оквир. Имам Галерија сачувана као ХТМЛ документа на мој рачунар и ја право на размишљање морам домаћин галерији негде на интернету за линк на моје странице на посао? Неко је споменуо ФТП клијент?
Јацкуи
Old 8. Мар 2007, 02:49
Нови члан групе

Куоте:
Оригиналлы Постед бы др јохн View Post
Можемо почети са очигледан - има Пхотосхоп израђена 5 елемената на уеб страници приказати фотографије? Ако је тако, фтп страници (а), те слике у галерију, Присјећајући се дупле фасцикле структуре.

ПС 123-рег није уеб сајт креирање уеб странице, то је главна домена регистар. Она такође нуди уеб хостинг и онлине Паге Цреатор.
Пхотосхоп спрема разне датотеке радити са у мојој галерији ц погон на мој пц, од којих је један ХТМЛ доц. Ја сам ф да отворите ову датотеку могу прегледати галерију. Иве хеард абоут фтп-инг пре, али нисам сасвим сигуран шта је то или како то да урадите. (Ја сам нови на овом)
Ухат до ыоу меан бы 'копирна' фасцикл структура?

Која је разлика између веб сајт и израду он-лине Паге Цреатор? Био сам под утисак да могу изградити цео мој сите на ту и објавити га на Интернету? Да ли је то није тако?
Old 8. Мар 2007, 02:59
Модератор / ица групе

123-рег је матичар. Они продају имена домена међу осталим алаткама.

Ан онлине Паге Цреатор које можете прилагодити и објавити (са више страна) је нешто слично
Гоогле Паге Цреатор који сам користити.

Овде је један од мојих страница хттп://евилфантасы.гооглепагес.цом/смитфраудфикс

Можете мењати боје и тако даље.

Old 8. Мар 2007, 03:19
Мембер Гроуп

ФТПинг је како да се трансфер датотеке са свог рачунара на свој уеб простор. Постоје специјалистичког програма који то урадили, али неке уеб десигн програм попут Дреамуеавер имају сопствене изграђен фтп програм који је дизајниран посебно за уеб дизајн. (ФТП има друге користи превише)

Као за умножавање фасциклу структуре, ако је ваш хтмл датотека је у фасцикли зове КСЫЗ
и фасциклу унутар које постоје и друге фасцикле које садрже датотеке нпр КСЫЗ / слика или КСЫЗ / галерија један / слике или било шта, морате имати исту структуру фасцикле када отпремите датотеке слике за хтмл странице за проналажење датотека.

Требала бих истаћи да је коришћење онлине програм за израду ваше уеб странице је лоша идеја, јер не можете вежбати и фино наштимати странице код куће, они се спремају само на уеб сервер (тако да не морате резервну копирате било)

Када је рекао 123-рег био стварање уеб сајт уеб странице, које подразумевало да су у пословању Најам израде уеб сајт онлине, а таква интерфејса обично додај огласа за финансирање Интернету (бесплатно) Уебспаце дају вама. 123-рег домаин имена продаје и продаје одговарајуће уеб простор. То баца у онлине презентацију стварање програма дати почетнике а куицк старт а они научити како да раде ствари исправно код куће са стварном или уеб едитор за уређивање текста. нпр Дреамуеавер, композер (бесплатно) ТекстПад, ЕдитПлус, или било које друге сличне програме (али не увек, никада ФронтПаге [уггх осјећам нечисти након куцате да је "програм" наме])
Old 8. Мар 2007, 03:33
Нови члан групе

Куоте:
Оригиналлы Постед бы др јохн View Post
ФТПинг је како да се трансфер датотеке са свог рачунара на свој уеб простор. Постоје специјалистичког програма који то урадили, али неке уеб десигн програм попут Дреамуеавер имају сопствене изграђен фтп програм који је дизајниран посебно за уеб дизајн. (ФТП има друге користи превише)

Као за умножавање фасциклу структуре, ако је ваш хтмл датотека је у фасцикли зове КСЫЗ
и фасциклу унутар које постоје и друге фасцикле које садрже датотеке нпр КСЫЗ / слика или КСЫЗ / галерија један / слике или било шта, морате имати исту структуру фасцикле када отпремите датотеке слике за хтмл странице за проналажење датотека.

Требала бих истаћи да је коришћење онлине програм за израду ваше уеб странице је лоша идеја, јер не можете вежбати и фино наштимати странице код куће, они се спремају само на уеб сервер (тако да не морате резервну копирате било)

Када је рекао 123-рег био стварање уеб сајт уеб странице, које подразумевало да су у пословању Најам израде уеб сајт онлине, а таква интерфејса обично додај огласа за финансирање Интернету (бесплатно) Уебспаце дају вама. 123-рег домаин имена продаје и продаје одговарајуће уеб простор. То баца у онлине презентацију стварање програма дати почетнике а куицк старт а они научити како да раде ствари исправно код куће са стварном или уеб едитор за уређивање текста. нпр Дреамуеавер, композер (бесплатно) ТекстПад, ЕдитПлус, или било које друге сличне програме (али не увек, никада ФронтПаге [уггх осјећам нечисти након куцате да је "програм" наме])
Др Јохн, И ам разумеју што говориш о мени датотеке унутар датотеке имају ту датотеку јер је то случај са 2 галерије сам створио у 5 елемената. Мени се користи за дељење датотека погона унутар 123-рег, то се зове 123-погон. Имам све учитане датотеке за једну галерију да има. На страници желим ставити у галерију на мом мјесту само ми даје оквир за једну .. линк који линк могу користити? Како могу добити учитане датотеке из 123-погон на моје уеб странице?
Исто тако, ја сам заправо плаћена 123-рег на страницу, ја купио про пакет и већ имају назив домена, па његова није бесплатан. Хтјела сам нешто што је релативно једноставан за коришћење да почнете са што знам ништа о хтмл итд, али ја оскудица за добити неки софтвер за репродукцију о с и почети испочетка сите у будућности. Био сам размишљати о ФронтПаге ..... Ваљда вам препоручујемо да не?
јацкуи
Old 8. Мар 2007, 04:49
Мембер Гроуп

Куоте:
Оригиналлы Постед бы миссЈацкуикскс View Post
Био сам размишљати о ФронтПаге ..... Ваљда вам препоручујемо да не?
јацкуи
Насловница се не препоручује било које уеб дизајнера!

Нити се било која од програнс рећи да "нема сазнања о потреби хтмл" или да је понуда "кликните овде и упишите текст" објекте или "једноставно превуците га у позицију". Хтмл да производимо готово унедитабле од људског бића. Исто било који програм који није веб програм за уређивање али понудити могућност Сачувај као ХТМЛ!. ЈА стварно предлажемо да се књиге о уеб дизајну - Елизабетх Цастро књиге обично су врло добри, као што су ситепоинт уводна књига (ууу.ситепоинт.цом). Научите ХТМЛ и ЦСС (иако се највише свиђа почетници пронаћи ћете да израдом ЦСС лаыоут таблелесс варљив је на први, а можда добијете фрустриран са њом).

Као никад нисам користи 123-рег'с сите креатор, не могу Вам помоћи да сам уплашен.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Надоградња ПЦ-ТВ -? Тешкоће за почетнике Металлист Генерал Хардуаре Цхат 1 Јучер 10:56
Ја сам почетник. Који су кораци у коришћењу Пребаци Плс? Плс хелп ме. ангелбем Нетуоркинг, Модем & ВоИП 1 5. Јул 2009 20:06
Требају неке једноставне Бегиннер Компјутерска Водичи! КаноакаВирус Уопштено Софтуаре Цхат 6 12 фебруар 2009 07:17
ПХП Помоћ за почетнике мбонуицк Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО 6 27 март 2008 03:21
Сам убио моје рачунар ... хелп (почетник) микефостер Уопштено Софтуаре Цхат 5 20 март 2008 07:03
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц