![]() |
|
| |||
| |||
| Selam herkese, ben birileri bu sorunu bana yardım edebilir merak ediyorum. Bir web sitesi bir web sitesi yaratıcısı sitesini kullanarak 123-reg denir ortağım binanın ortasında duyuyorum. Bu değer ve fotoğraf kapalı görünüyor umarım bir iş olarak bir gün inşa. Photoshop öğeleri fotoğraf gallerys birkaç 5 hangi Harika görünüyorsun oluşturduk ve bu nedenle daha fazla profesyonel görünüyor kendi web sitesinde bir 'Galeri' sayfa üzerine galerileri almak istiyorum. Ben sayfasına link ekleyebilirsiniz ancak bana hayat yapamam için nasıl web sayfasına element 5 bu galeriler elde çalışır. Ben oldukça bu çok açıkça izah eder ... sayesinde yeni pm ![]() Jacqui |
|
| |||
| |||
| Yaz !!!!!!! çocuklar yardım için teşekkürler |
|
| |||
| |||
| Seçenekleri fotoğrafları girmek için ne yapılır? |
|
| |||
| |||
| Biz açık - Photoshop elemanları 5 olan fotoğrafları göstermek için bir web sayfası oluşturduk ile başlar ki? Eğer öyleyse,) Sayfa (lar Ftp ve siteye fotoğraf, klasör yapısı yinelenen hatırlamak. PS 123-reg bir web sitesi oluşturma sitesi, bu büyük bir etki alanı registar's değildir. Ayrıca, web ve online bir sayfa oluşturan barındırma sunuyor. |
|
| |||
| |||
| Selam ve teşekkür ... Ben yalnız burada .... olduğunu düşünmeye başlamıştım ![]() Bir kutusu açılır ve sonra kutuya bir URL girebilirsiniz. Ve ben bir sayfa olarak link, web üzerinde çalışmak için galeri ana zorunda düşünme sağ am Galeri Bilgisayarımdaki bir HTML belgesi olarak kaydettiyseniz? Biri bir FTP istemcisi sözü vardır? Jacqui |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Ne 'ile' klasör yapısı yinelemeden anlama geliyor? Ne bir web sitesi oluşturma ve sitenin arasındaki fark bir on-line sayfayı yaratan nedir? Ben orada benim bütün sitesi oluşturabilir ve bunu web'de yayınlamak izlenimi altında mı? Bu kadar mı? |
|
| |||
| |||
| 123-reg bir kayıt olduğunu. Diğer araçlar arasında yer alan adlarını satmak. Online bir sayfa oluşturan bir özelleştirebilirsiniz ve çoklu sayfalar () ile yayınlamak şey gibi Google Page Creator olan kullanın. Burada bir sayfalarımın biridir http://evilfantasy.googlepages.com/smitfraudfix Sen ve benzeri renklerini değiştirebilirsiniz. |
|
| |||
| |||
| FTPing nasıl bilgisayarınızdan web alanına dosya aktarmak olduğunu. Bu Bunu yapmak uzmanlık programları, ancak Dreamweaver gibi web tasarım programı kendi özellikle web tasarımı için dizayn edilmiştir Ftp programı da gerekmeyecektir. (FTP diğer çok kullanır) vardır Klasör yapısı yinelemeden gelince, eğer HTML dosyasını bir klasöre XYZ denir ve bu klasörün içinde başka klasörler dosyalarınızı XYZ / resim veya XYZ / galeri-bir / resim veya ne olursa olsun, size dosyaları bulmak için html sayfa için resim dosyalarını yüklemek aynı klasör yapısı olmak zorunda örneğin içeren vardır. (Böylece bir yedek yok çünkü ve evde ince ayar sayfaları, sadece web sunucusunda saklanan pratik değil o bir online programı kullanarak web sayfaları oluşturmak için işaret gerekir kötü bir fikir olduğunu kopyalamak ya) Ne zaman 123-reg bir web sayfası oluşturma sitesi, bu size ve bu sitelerin genellikle web (free) finanse etmek için reklam eklemek bir web sayfası oluşturmak çevrimiçi onlar size web izin bir iş olduğunu ima olduğunu söyledi. 123-reg, alan adlarının satışı ve düzgün Web alanı satıyor. Halbuki onlar ne kadar düzgün evde gerçek bir web editörü veya metin editörü şeyler yapmak öğrenmek Bu yeni başlayanlar için hızlı bir başlangıç için bir online sayfası oluşturma programı atıyor. Dreamweaver, kompozer (ücretsiz) TextPad, EditPlus, veya benzeri programlar gibi (Ama asla, asla FrontPage [Ben kirli bir "program" adı]) yazarak sonra hissediyorum uggh |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Ayrıca, ben aslında 123-sitenin reg para var, ve yanlısı paketi satın zaten alan adı varsa, onun serbest değildir. Gibi html vb hakkında bir şey biliyor ile başlamak için kullanmak için oldukça basit olduğunu şey istedim, ama ilgili ve gelecekte sıfırdan bir site başlatmak oynamak için bazı yazılım almak istiyorum. Ben FrontPage düşünüyordum ..... Sana tavsiye dont guess is that? Jacqui |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Ne herhangi bir program bu "html" gerekli "veya sunan" tıklayın ve girin metin "tesisleri" sadece konum içine sürükleyin hiçbir bilgi şeylerdi. Bunların üretimi Html neredeyse bir insan tarafından Düzenlenemeyen olduğunu. Aynen herhangi bir program bir web düzenleme programı değil yeteneği HTML olarak kaydet teklif!. Bir an için web tasarım - Elizabeth Castro's kitaplar genellikle çok iyi bir kitap almak gibi sitepoint tanıtım kitap bulunuyor öneririz (www.sitepoint.com). HTML ve CSS (her ne kadar en yeni başlayanlar gibi bir CSS tableless düzenini oluştururken ilk başta zor olduğunu ve bulabilirsiniz öğrenin ile sinirli alınabilir). Ben 123-reg sitesinde yaratıcısı kullanılan hiç, bu korkarım size yardımcı olamaz. |
![]() |
|
| Bookmarks |