менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Веб дизайн, хостинг & SEO

Register

Допомога для початківців .. будь ласка.

Reply

Різьба Інструменти
Old 7 листопада 2007, 05:50
Нові члени групи

Default Допомога для початківців .. будь ласка.

Привіт всім, цікаво, якщо хтось може допомогти мені в цьому питанні.
Я перебуваю в середині будівельного моїм партнером сайту за допомогою веб-сайту Творець сайту називається 123-р. Саме для демонстрації своєї фотографією і, сподіваюся, побудови ІТ у бізнес-небудь. Я створив пару фото з галереї в Photoshop Elements 5, які виглядають прекрасно, і я хотів би отримати галерей на сторінці "Галерея" свого сайту, щоб це виглядало більш професійними. Я можу вставляти посилання на сторінки, але я не можу за життя мене робота, як я отримаю ці галереї в елементах 5 у веб-сторінки. Я досить новими для цього тому, будь ласка, чітко пояснити ... спасибо
Джекі
Old 8 листопада 2007, 02:08
Нові члени групи

Дякую, що допомогли мені хлопці !!!!!!!
Old 8 листопада 2007, 02:14
Модератор групи

Які параметри наводяться для входу у фотографії?

Old 8 листопада 2007, 02:34
Член групи

Ми могли б почати з очевидного - має Photoshop Elements 5 створені веб-сторінки, щоб показати фотографії? Якщо це так, FTP-сторінці (ах) і зображення на сайті, не забувши скопіювати структуру папок.

PS 123-р не є створення веб-сайту сайту, це основний реєстр домену. Він також пропонує послуги хостингу та інтерактивне створення сторінки.
Old 8 листопада 2007, 02:43
Нові члени групи

Привіт і дякувати ... Я вже почав думати, що я був самотній тут ....

Він відкриває вікно і я можу, а потім введіть URL в поле. Я Галерея збережений як документ HTML на моєму комп'ютері, і я прав, вважаючи, я повинен провести галерея десь на веб-посилання на мою сторінку для роботи? Хтось згадав про FTP-клієнт?
Джекі
Old 8 листопада 2007, 02:49
Нові члени групи

Цитата:
Спочатку Написав Доктор Джон View Post
Ми могли б почати з очевидного - має Photoshop Elements 5 створені веб-сторінки, щоб показати фотографії? Якщо це так, FTP-сторінці (ах) і зображення на сайті, не забувши скопіювати структуру папок.

PS 123-р не є створення веб-сайту сайту, це основний реєстр домену. Він також пропонує послуги хостингу та інтерактивне створення сторінки.
Photoshop зберігає різні файли, щоб виконувати з галереєю в моєму диску C на моєму ПК, одним з яких є Doc HTML. F Я можу відкрити цей файл можна переглядати галерею. Ів чув про FTP-Ing і раніше, але не зовсім впевнений, що це таке і як це зробити. (Я в це нове)
Що ви маєте на увазі під 'дублюючим' структуру папок?

Яка різниця між створенням веб-сайт і сайт он-лайн Page Creator? Я була під враженням, я можу побудувати всю мою там сайт і опублікувати його в Інтернеті? Хіба це не так?
Old 8 листопада 2007, 02:59
Модератор групи

123-р є реєстратором. Вони продають імена доменів серед інших інструментів.

Інтерактивне створення сторінки, які можна налаштовувати і публікувати (з декількома сторінками) щось на зразок
Google Page Creator, який я використовую.

Ось один з моїх сторінок http://evilfantasy.googlepages.com/smitfraudfix

Ви можете змінювати кольори і так далі.

Old 8 листопада 2007, 03:19
Член групи

FTPing як ви Передача файлів з комп'ютера на веб-простір. Є фахівця програми, які роблять це, але якась програма веб-дизайну Dreamweaver хотіли мати свій власний вбудований в FTP-програму, яка була розроблена спеціально для веб-дизайну. (FTP використовує має інші теж)

Що стосується дублюючі структури папок, якщо ваш HTML файлу в папці під назвою XYZ
і в цій папці є інші папки, що містять файли, наприклад XYZ / зображень чи XYZ / галерея-ONE / зображень чи будь-який інший, ви повинні мати таку ж структуру папок, коли ви завантажуєте файли з зображеннями для HTML-сторінки, щоб знайти файли.

Я хотів би зазначити, що використання інтерактивна програма для створення веб-сторінок є поганою ідеєю, тому що ви не можете практикувати і тонке налаштування сторінки на дому, вони зберігаються тільки на веб-сервер (так що ви не маєте резервної копії або копія)

Коли ви сказали, 123-р було створення веб-сторінок сайту, це означало, що вони були в бізнесі дозволяючи створювати онлайновий веб-сторінки, і такі сайти, як правило додати до фінансування реклами в Інтернеті (безкоштовно) домашню сторінку вони дають вам. 123-р продає доменні імена, і продає належного веб-простору. Він кидає в он-лайн програма створення сторінці дати початківцям швидко почати в той час як вони вчаться, як робити все належним чином на дому з реальним веб-редактор або текстовий редактор. наприклад, Dreamweaver, KompoZer (безкоштовно) TextPad, EditPlus або будь-яких інших подібних програм (але НЕ ЗАВЖДИ, НІКОЛИ Головна [Uggh я відчуваю, нечисте, що після введення "Програма" NAME])
Old 8 листопада 2007, 03:33
Нові члени групи

Цитата:
Спочатку Написав Доктор Джон View Post
FTPing як ви Передача файлів з комп'ютера на веб-простір. Є фахівця програми, які роблять це, але якась програма веб-дизайну Dreamweaver хотіли мати свій власний вбудований в FTP-програму, яка була розроблена спеціально для веб-дизайну. (FTP використовує має інші теж)

Що стосується дублюючі структури папок, якщо ваш HTML файлу в папці під назвою XYZ
і в цій папці є інші папки, що містять файли, наприклад XYZ / зображень чи XYZ / галерея-ONE / зображень чи будь-який інший, ви повинні мати таку ж структуру папок, коли ви завантажуєте файли з зображеннями для HTML-сторінки, щоб знайти файли.

Я хотів би зазначити, що використання інтерактивна програма для створення веб-сторінок є поганою ідеєю, тому що ви не можете практикувати і тонке налаштування сторінки на дому, вони зберігаються тільки на веб-сервер (так що ви не маєте резервної копії або копія)

Коли ви сказали, 123-р було створення веб-сторінок сайту, це означало, що вони були в бізнесі дозволяючи створювати онлайновий веб-сторінки, і такі сайти, як правило додати до фінансування реклами в Інтернеті (безкоштовно) домашню сторінку вони дають вам. 123-р продає доменні імена, і продає належного веб-простору. Він кидає в он-лайн програма створення сторінці дати початківцям швидко почати в той час як вони вчаться, як робити все належним чином на дому з реальним веб-редактор або текстовий редактор. наприклад, Dreamweaver, KompoZer (безкоштовно) TextPad, EditPlus або будь-яких інших подібних програм (але НЕ ЗАВЖДИ, НІКОЛИ Головна [Uggh я відчуваю, нечисте, що після введення "Програма" NAME])
Д-р Джон, я розуміння того, що ви говорите мені про файли з файлами в цьому файлі, оскільки це у випадку з 2 галереї я створив в елементах 5. Я зробив використання обміну файлами об'єкту в межах 123-р, це називається 123-Drive. Я завантажив всі файли в одну галерею там. На сторінці "Я хочу покласти в галерею на моєму сайті тільки дає мені скриньку для однієї посилання, які пов'язують .. я можу використовувати? Як я можу отримати завантажені файли з 123 дисків для моєї веб-сторінці?
Крім того, я, фактично сплаченої 123-р на сайт, я купив про пакет і вже є доменне ім'я, тому її не вільно. Я хотів щось відносно простий у використанні, щоб почати з, як я нічого не знаю про HTML і т.д., але я хочу отримати програмне забезпечення для п'єси о с і почати з нуля сайту у майбутньому. Я думала про Головне ..... Я думаю, ви не рекомендується?
Джекі
Old 8 листопада 2007, 04:49
Член групи

Цитата:
Спочатку Написав missJacquixx View Post
Я думала про Головне ..... Я думаю, ви не рекомендується?
Джекі
Головне не рекомендується будь-якого веб-дизайнера!

Ні які-небудь з prograns, що сказати "ні знання HTML необхідно" або що пропозиція "натисніть тут і напишіть" об'єктів або "просто перетягнути його в позицію". HTML, які вони виробляють майже нередактіруемого на людину. Те ж, що будь-яка програма не є програмою редагування веб але надають можливість зберегти за HTML!. Я дійсно припускають, що ви отримуєте книгу по веб-дизайну - книги Елізабет Кастро, як правило, дуже добре, як і SitePoint вступне книг (www.sitepoint.com). Learn HTML і CSS (хоча, як і більшість початківців ви знайдете, що створення CSS Tableless макет Tricky в першому, і може отримати розчарування з ним).

Як я вже ніколи не використовували 123-р Творець сайту, я не можу допомогти вам у цьому, я боюся.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
ПК на ТБ Upgrade -? Труднощі для початківців "Металіст" Генеральний обладнання чат 1 Вчора 10:56
Я новачок. Які кроки у використанні Switch Pls? Pls Help Me. angelbem Мережа, Модеми & VoIP 1 5 вересня 2009 20:06
Потребує деяких простих Новачок Computer Guides! KanoakaVirus General Software чат 6 12 лютого 2009 07:17
Допомога PHP для початківців mbonwick Веб дизайн, хостинг & SEO 6 27 березня 2008 03:21
Я вбив мого комп'ютера ... Допомога (новачок) mikefoster General Software чат 5 20 березня 2008 07:03
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.