![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт всім, цікаво, якщо хтось може допомогти мені в цьому питанні. Я перебуваю в середині будівельного моїм партнером сайту за допомогою веб-сайту Творець сайту називається 123-р. Саме для демонстрації своєї фотографією і, сподіваюся, побудови ІТ у бізнес-небудь. Я створив пару фото з галереї в Photoshop Elements 5, які виглядають прекрасно, і я хотів би отримати галерей на сторінці "Галерея" свого сайту, щоб це виглядало більш професійними. Я можу вставляти посилання на сторінки, але я не можу за життя мене робота, як я отримаю ці галереї в елементах 5 у веб-сторінки. Я досить новими для цього тому, будь ласка, чітко пояснити ... спасибо ![]() Джекі |
|
| |||
| |||
| Дякую, що допомогли мені хлопці !!!!!!! |
|
| |||
| |||
| Які параметри наводяться для входу у фотографії? |
|
| |||
| |||
| Ми могли б почати з очевидного - має Photoshop Elements 5 створені веб-сторінки, щоб показати фотографії? Якщо це так, FTP-сторінці (ах) і зображення на сайті, не забувши скопіювати структуру папок. PS 123-р не є створення веб-сайту сайту, це основний реєстр домену. Він також пропонує послуги хостингу та інтерактивне створення сторінки. |
|
| |||
| |||
| Привіт і дякувати ... Я вже почав думати, що я був самотній тут .... ![]() Він відкриває вікно і я можу, а потім введіть URL в поле. Я Галерея збережений як документ HTML на моєму комп'ютері, і я прав, вважаючи, я повинен провести галерея десь на веб-посилання на мою сторінку для роботи? Хтось згадав про FTP-клієнт? Джекі |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Що ви маєте на увазі під 'дублюючим' структуру папок? Яка різниця між створенням веб-сайт і сайт он-лайн Page Creator? Я була під враженням, я можу побудувати всю мою там сайт і опублікувати його в Інтернеті? Хіба це не так? |
|
| |||
| |||
| 123-р є реєстратором. Вони продають імена доменів серед інших інструментів. Інтерактивне створення сторінки, які можна налаштовувати і публікувати (з декількома сторінками) щось на зразок Google Page Creator, який я використовую. Ось один з моїх сторінок http://evilfantasy.googlepages.com/smitfraudfix Ви можете змінювати кольори і так далі. |
|
| |||
| |||
| FTPing як ви Передача файлів з комп'ютера на веб-простір. Є фахівця програми, які роблять це, але якась програма веб-дизайну Dreamweaver хотіли мати свій власний вбудований в FTP-програму, яка була розроблена спеціально для веб-дизайну. (FTP використовує має інші теж) Що стосується дублюючі структури папок, якщо ваш HTML файлу в папці під назвою XYZ і в цій папці є інші папки, що містять файли, наприклад XYZ / зображень чи XYZ / галерея-ONE / зображень чи будь-який інший, ви повинні мати таку ж структуру папок, коли ви завантажуєте файли з зображеннями для HTML-сторінки, щоб знайти файли. Я хотів би зазначити, що використання інтерактивна програма для створення веб-сторінок є поганою ідеєю, тому що ви не можете практикувати і тонке налаштування сторінки на дому, вони зберігаються тільки на веб-сервер (так що ви не маєте резервної копії або копія) Коли ви сказали, 123-р було створення веб-сторінок сайту, це означало, що вони були в бізнесі дозволяючи створювати онлайновий веб-сторінки, і такі сайти, як правило додати до фінансування реклами в Інтернеті (безкоштовно) домашню сторінку вони дають вам. 123-р продає доменні імена, і продає належного веб-простору. Він кидає в он-лайн програма створення сторінці дати початківцям швидко почати в той час як вони вчаться, як робити все належним чином на дому з реальним веб-редактор або текстовий редактор. наприклад, Dreamweaver, KompoZer (безкоштовно) TextPad, EditPlus або будь-яких інших подібних програм (але НЕ ЗАВЖДИ, НІКОЛИ Головна [Uggh я відчуваю, нечисте, що після введення "Програма" NAME]) |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Крім того, я, фактично сплаченої 123-р на сайт, я купив про пакет і вже є доменне ім'я, тому її не вільно. Я хотів щось відносно простий у використанні, щоб почати з, як я нічого не знаю про HTML і т.д., але я хочу отримати програмне забезпечення для п'єси о с і почати з нуля сайту у майбутньому. Я думала про Головне ..... Я думаю, ви не рекомендується? Джекі |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Ні які-небудь з prograns, що сказати "ні знання HTML необхідно" або що пропозиція "натисніть тут і напишіть" об'єктів або "просто перетягнути його в позицію". HTML, які вони виробляють майже нередактіруемого на людину. Те ж, що будь-яка програма не є програмою редагування веб але надають можливість зберегти за HTML!. Я дійсно припускають, що ви отримуєте книгу по веб-дизайну - книги Елізабет Кастро, як правило, дуже добре, як і SitePoint вступне книг (www.sitepoint.com). Learn HTML і CSS (хоча, як і більшість початківців ви знайдете, що створення CSS Tableless макет Tricky в першому, і може отримати розчарування з ним). Як я вже ніколи не використовували 123-р Творець сайту, я не можу допомогти вам у цьому, я боюся. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| ПК на ТБ Upgrade -? Труднощі для початківців | "Металіст" | Генеральний обладнання чат | 1 | Вчора 10:56 |
| Я новачок. Які кроки у використанні Switch Pls? Pls Help Me. | angelbem | Мережа, Модеми & VoIP | 1 | 5 вересня 2009 20:06 |
| Потребує деяких простих Новачок Computer Guides! | KanoakaVirus | General Software чат | 6 | 12 лютого 2009 07:17 |
| Допомога PHP для початківців | mbonwick | Веб дизайн, хостинг & SEO | 6 | 27 березня 2008 03:21 |
| Я вбив мого комп'ютера ... Допомога (новачок) | mikefoster | General Software чат | 5 | 20 березня 2008 07:03 |
| Різьба Інструменти | |
| |