![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Добре, ами аз играя тази MMORPG и включва фракции и т.н., и аз съм лидер на една, така да се помогне нещата гост организирани, Аз съм водене на всички Статисистики т.н. в Excel документ. Все пак това поставя проблема, който се е трудно за други фракция членове да го видите (те трябва да съобщението ми в игра за информация от която се нуждаят) Така си мислех, защото не съм с моя сайт, аз мога да го използвате, за да хоствате този документ. Но аз не знам нищо за уеб сайта за кодиране, така че имам нужда от помощ.
Аз мисля, че това е всичко, което е необходимо, но аз ще добавя още, ако мисля за нищо. Що се отнася до програми, аз мога употреба, не мога да използвате безплатна програма, или някоя програма, която разполага с безплатен пробен период изтегляне, докато това не се изисква да поддържат сайта работи. Може също така да бъде в състояние да използват Начало (Моят татко е копие Може и да съм в състояние да взема на заем), и евентуално Dreamweaver (не сте сигурни дали моят татко е копие на този или не) Благодаря на всички за помощта, аз знам, че ще получите много отговори с новата система за точкуване Моята система: Първо OC
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PM мен - Имам нещо, което може да искате да чуете за получаване Dreamweaver.
| |||
| |||
| Дали тя юридически? |
|
| |||
| |||
| PM мен. |
|
| |||
| |||
| Бих категорично показват, че то не е - Избягвайте! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да, не вършат незаконни Dreamweaver. Тя е доста очевидно незаконно. Създаването на това, което искам е да се твърди, ако вие нямате предишен опит. Графика на около една година на обучение за създаване на това, което искам да правя. Вие имате две възможности: Махни скрипт, основно програма, която някой вече е написана. Може дори да е един изрично писмено за това, което искаш да направиш, предназначен за вашата игра. Използвайте уеб услуга, нещо като Google Документи. Но това може да бъде по-трудно да се контролира достъпът и други Всъщност, най-добрия си вариант ще бъде да се използват Wiki. То може да бъде перфектен. Вие трябва да инсталирате някои Wiki софтуер на своя домакин, може би по медиите Wiki. Тогава може би, създаден публичен, отворена за всеки, началната страница. След това имате възможност, където потребителите могат да се регистрират, а след като ги приемат, тогава може да видите резултатите др Ако им предоставят потребителски акаунт разрешение, те могат да редактират документи, както е необходимо. Това ще бъде голямо използване на уики.