![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ok, dobře jsem hrát tuto MMORPG a obsahuje frakcemi, atd., a já jsem vůdce jedné, tak k věci pobyt organizovaný, jsem vedení každého statistiky atd. v Excelu dokumentu. Avšak toto nepředstavuje problém, že je velmi těžké pro ostatní členy frakci pro zobrazení (je nutné, aby zprávy mi ve hře o informace, které potřebují) Tak jsem si myslel, jak jsem nepoužívají moje webové stránky, mohl bych ho použít pro tuto dokumentu. Ale já nevím nic o kódování webových stránek, takže potřebuju pomoct.
Myslím, že je vše, co potřebuji, ale uvidíme přidat další, pokud jsem myslet na nic. Stejně jako u programů mohu použít, můžu použít libovolné freeware program, nebo jakýkoliv program, který je zdarma ke stažení zkušební, pokud to není vyžadováno, aby na internetových stránkách pracovat. I může být rovněž schopny používat Frontpage (můj táta má kopii jsem mohl půjčit), případně Dreamweaver (není jistá, zda můj táta má kopii tohoto nebo ne) Díky všem za vaši pomoc, vím, že budu mít spoustu odpovědí se nový systém bodování Můj systém: První OC
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PM mně - Mám něco budete chtít slyšet, jak dostat Dreamweaver.
| |||
| |||
| Je to legální? |
|
| |||
| |||
| PM me. |
|
| |||
| |||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jo, není to nezákonné Dreamweaver. Je zcela zjevně nezákonné. Vytvoření co chcete, je to těžké, pokud nemáte žádné předchozí zkušenosti. Obrázek o asi rok učení vytvořit co chcete dělat. Máte dvě možnosti: Získejte scénář, v podstatě program, který si již napsané. Může být dokonce i jeden speciálně napsán pro to, co chcete udělat, určené pro vaši hru. Použití webové služby, něco jako je Google Docs. Ale to může být obtížnější kontrolovat přístup atd. Ve skutečnosti bude nejlepší volba se bude používat Wiki. Mohlo by to být perfektní. Je nutné nainstalovat některé Wiki software na Vašem host, možná Media Wiki. Pak nastavit možná veřejnost otevřena komukoli domovskou stránku. Poté mají možnost v případě, kdy uživatelé mohou zaregistrovat, a poté, co jste přijali, pak můžete prohlédnout v tabulce atd. Pokud grant jejich povolení uživatelského účtu, mohou upravovat dokumenty jsou potřeba. To by bylo skvělé využití wiki.
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Internetová prezentace Nápověda | cpustud | Web Design, hosting & SEO | 2 | 16. leden 2008 15:01 |
| Nejlepší free website hosting pro webové stránky? | mxmad32 | Web Design, hosting & SEO | 9 | 10. ledna 2008 11:58 |
| I nedávno zřízené webové stránky, prosím pomozte | simon1990 | Web Design, hosting & SEO | 15 | 9. prosinec 2007 17:15 |
| Mých webových stránkách ... l @ @ k | Cew27 | Web Design, hosting & SEO | 5 | 30. Září 2007 12:01 |
| Thread Nástroje | |
| |