μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Web Design, Hosting & SEO

Register

Βοήθεια με ιστοσελίδα μου

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 5 του Οκτωβρίου 2008, 08:35
Ομάδα Δωρητών

Ok, αλλά και να παίξω αυτό το MMORPG και περιλαμβάνει παρατάξεις κλπ, και είμαι αρχηγός του ενός, ώστε να βοηθήσει τα πράγματα διαμονή οργανωμένο, είμαι τήρηση όλων stats κτλ σε ένα έγγραφο του Excel. Ωστόσο, αυτό θέτει το πρόβλημα είναι ότι είναι δύσκολο για τα άλλα μέλη φατρία για να το δείτε (που χρειάζονται για να μου μήνυμα στο παιχνίδι για τις πληροφορίες που χρειάζονται) Σκέφτηκα, όπως δεν είμαι με τη χρήση ιστοσελίδα μου, θα μπορούσα να το χρησιμοποιήσετε για να φιλοξενήσει αυτό το έγγραφο. Αλλά δεν ξέρω τίποτα για την κωδικοποίηση ιστοσελίδα, γι 'αυτό χρειάζεται κάποια βοήθεια.

Αυτό που θέλω να είναι σε θέση να κάνουμε είναι το εξής:
  • Όλοι έχουν να συνδεθείτε με διαφορετικούς λογαριασμούς για να δείτε το έγγραφο online
  • Θα πρέπει να είναι σε θέση να διαχειριστεί λογαριασμούς (αλλαγή ταυτότητας για άτομα / δημιουργία νέων λογαριασμών)
  • Πρέπει να υπάρχει η δυνατότητα για κάποιους από τους χρήστες να επεξεργαστούν το έγγραφο απευθείας σύνδεση (χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε τίποτα)

Πιστεύω ότι είναι ό, τι πρέπει, αλλά εγώ θα προσθέσω περισσότερα αν σκέφτομαι τίποτα.

Όσο για τα προγράμματα θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν, θα μπορεί να χρησιμοποιήσει οποιοδήποτε freeware πρόγραμμα, ή οποιοδήποτε πρόγραμμα που έχει δωρεάν δοκιμαστική λήψη, εφόσον δεν υποχρεούνται να τηρούν το δικτυακό τόπο εργασίας. Θα μπορούσε επίσης να είναι σε θέση να χρησιμοποιήσετε το FrontPage (ο μπαμπάς μου έχει ένα αντίγραφο θα μπορεί να είναι σε θέση να δανειστούν) και, ενδεχομένως, το Dreamweaver (δεν σίγουρος αν ο μπαμπάς μου έχει ένα αντίτυπο του παρόντος ή μη)

Ευχαριστώ όλους για τη βοήθειά σας, γνωρίζω ότι θα πάρει απαντήσεις των φορτίων με το νέο σύστημα βαθμολόγησης

Το σύστημά μου: Πρώτο OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Motherboard:
Gigabyte GA-σ. 35-DS3L
Μνήμες:
2x1GB OCZ PC2-9200 θεριστική CL5
Κάρτα γραφικών (ες):
Gainward ATI 3850
Κάρτα Ήχου:
επί του σκάφους
Hard Drive (s):
7200,7 Seagate Barracuda 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Υπόθεση / PSU:
Corsair VX450
Ψύξη:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
επί του πλοίου / δήθεν 10Meg παρθένο καλώδιο
Monitor (ες):
ViewSonic Vx922? ViewSonic VE702m
Operating System (s):
XP Home
Old 5 του Οκτωβρίου 2008, 14:39
Ομάδα Δωρητών

ΑΣ μου - έχω κάτι μπορεί να θέλετε να ακούσετε για να το Dreamweaver.

Το σύστημά μου: #

Processor (s):
Intel Q6600
Motherboard:
MSI P6N SLI V2
Μνήμες:
2GB DDR2 PC6400 Corsair
Κάρτα γραφικών (ες):
XFX Nvidia 8600GTS 512MB
Κάρτα Ήχου:
Ολοκληρωμένη 8 Channel
Hard Drive (s):
320GB Samsung S-ATA 7200rpm
Optical Drive (s):
LG Lightscribe
Υπόθεση / PSU:
Thermaltake σοπράνο & Toughpower 750W
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
Ασύρματα
Monitor (ες):
Samsung Syncmaster 931BW 19 "
Operating System (s):
Windows XP Professional SP3
Old 5 του Οκτωβρίου 2008, 14:42
Ομάδα Δωρητών

Είναι νόμιμο;
Old 5 του Οκτωβρίου 2008, 14:47
Ομάδα Δωρητών

PM μου.
Old 5 Ιανουαρίου 2009, 07:19
Μέλος Ομάδα

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας thingie2 View Post
Είναι νόμιμο;
Θα ήθελα να υποδεικνύουν ότι δεν είναι - ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ!
Old 7 Ιανουαρίου, 2009, 13:55
Συντονιστής Ομάδας

Ναι, δεν κάνει την παράνομη Dreamweaver. Είναι προφανώς παράνομο.

Δημιουργία τι θέλετε πρόκειται να είναι σκληρό και αν δεν έχετε προηγούμενη εμπειρία. Εικόνα για περίπου ένα χρόνο της μάθησης, για να δημιουργήσετε ό, τι θέλετε να κάνετε.

Έχετε δύο επιλογές:

Αποκτήστε ένα σενάριο, το οποίο κατά βάση ένα πρόγραμμα που κάποιος έχει ήδη συνταχθεί. Μπορεί ακόμα να είναι ένα ειδικά γραμμένο για το τι θέλετε να κάνετε, που έχουν σχεδιαστεί για το παιχνίδι σας.

Χρησιμοποίησε μια υπηρεσία Web, κάτι σαν το Google Docs. Αλλά αυτό μπορεί να είναι πιο δύσκολο για τον έλεγχο της πρόσβασης κλπ.

Στην πραγματικότητα, η καλύτερη επιλογή θα είναι να χρησιμοποιήσετε ένα Wiki. Θα μπορούσε να είναι τέλειο.

Θα πρέπει να εγκαταστήσετε κάποιο λογισμικό Wiki για σας φιλοξενήσει, ίσως Media Wiki.

Τότε ίσως δημιουργήσει ένα δημόσιο, ανοιχτό σε οποιονδήποτε αρχική σελίδα.

Στη συνέχεια έχει επιλογή, όπου οι χρήστες μπορούν να εγγραφούν, και μετά την αποδοχή τους, τότε να δείτε τον πίνακα αποτελεσμάτων, κλπ.

Αν έχετε λογαριασμό χρήστη τους χορηγήσει την άδεια, θα μπορούσαν να επεξεργαστείτε τα έγγραφα που απαιτούνται.

Αυτό θα ήταν μια μεγάλη χρήση ενός wiki.

Το σύστημά μου: Eclipse

Processor (s):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Motherboard:
Asus P5Q Pro
Μνήμες:
OCZ 8GB 800MHz
Κάρτα γραφικών (ες):
Saphire Radeon 4850
Κάρτα Ήχου:
Εποχούμενες
Hard Drive (s):
VAST
Optical Drive (s):
Sony al cheapo ένα.
Υπόθεση / PSU:
Antec τριακόσιες
Ψύξη:
Cooler Αρκτικής 7 Pro, 3 περίπτωση οπαδούς.
Network / Internet:
Τιτάν ADSL
Monitor (ες):
Dual 19 "LCD
Operating System (s):
XP SP3
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.