![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ok, dobro sam igrati ovu MMORPG i ona uključuje frakcije itd, a ja sam vođa jedne, tako da pomogne stvari organizirani boravak, ja sam svačija vođenja statistike i sl. u Excel dokument. Međutim ovo predstavlja problem koji je teško za druga frakcija članovi kako biste ga vidjeli (poruke koje su potrebne kako bi mi u igri za informacije koje su potrebne) Pa sam mislio, kao što sam ne koristeći moj website, mogla sam ga koristiti za domaćina ovog dokument. Ali ja ne znam ništa o kodiranje web stranici, tako da mi treba neka pomoć.
Mislim da je sve što mi treba, ali ja ću još dodati ako mislim na nešto. Što se tiče programa mogu koristiti, mogu se koristiti bilo koji freeware program, ili bilo koji program koji ima besplatnu trial download, kao čeznuti kao svoj 'ne zahtijeva da rade website. Možda ću također biti u stanju koristiti Naslovnica (moj tata ima li primjerak mogli posuditi) i eventualno Dreamweaver (ne siguran ako je moj tata ima kopiju ove ili ne) Hvala svima na pomoći, znam ja ću se hrpe odgovora sa novim bodovni sustav My System: Prvo OC
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PM me - Imam nešto vam svibanj želite čuti o dobivanju Dreamweaver.
| |||
| |||
| Je li to pravno? |
|
| |||
| |||
| PM mene. |
|
| |||
| |||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da, ne nezakonito Dreamweaver. To je prilično očito nezakonita. Stvaranje što želite da će se teško ako nemate prethodnog iskustva. Slika na otprilike godinu učenja stvoriti što želite učiniti. Imate dvije mogućnosti: Nabavite skripte, u osnovi program koji je već netko napisao. Postoji čak i svibanj biti jedan pisani specifično za ono što želite učiniti, dizajnirana za svoju igru. Upotrijebite web-uslugom, nešto kao Google dokumentima. Ali da je svibanj biti teže za kontrolu pristupa, itd. Zapravo, vaša najbolja opcija će se koristiti Wiki. To bi mogao biti savršen. Morate instalirati neke Wiki softvera na vaš domaćin, možda Mediji Wiki. Zatim postaviti možda javno, otvoreno svima home page. Zatim imaju opciju gdje korisnici mogu registrirati, a nakon što ih prihvati, tada možete pogledati semafor itd. Ako se odobri njihov korisnički račun dozvole, da bi mogli urediti dokumente prema potrebi. To bi bilo veliko korištenje wiki.
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Web stranica Pomoć | cpustud | Web Dizajn, Hosting & SEO | 2 | 16 siječanj 2008 15:01 |
| Najbolji besplatni web hosting web lokaciju? | mxmad32 | Web Dizajn, Hosting & SEO | 9 | 10 siječanj 2008 11:58 |
| Ja sam nedavno postaviti website ugoditi pomoć | simon1990 | Web Dizajn, Hosting & SEO | 15 | 9. prosinac 2007 17:15 |
| Moja web stranicu ... l @ @ k | Cew27 | Web Dizajn, Hosting & SEO | 5 | 30. Ruj 2007 12:01 |
| Thread Tools | |
| |