![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ok, jól játszani ezt az MMORPG, és magában foglalja frakciók, stb, és én vagyok a vezetője, így, hogy segítse a dolgokat szervezett üdülés, én hogy mindenki stats stb Excel dokumentumot. Ez azonban felveti azt a problémát, hogy nehéz a többi frakció tagjait, hogy meg (hogy milyen üzenetet nekem játék az információ szükséges) Szóval azt hittem, mivel én nem használ webhelyemen, tudtam használni, hogy ezt a fogadó dokumentumban. De nem tudom, valamit a weboldalon kódolására, úgyhogy egy kis segítség.
Úgy gondolom, hogy mindent tudok, de én még ha eszembe jut valami. Ami a programokat tudom alkalmazni, azt használja a freeware program, vagy program, amely ingyenes próbaverzió letölthető, amíg ez nem szükséges, hogy a honlap működését. Azt is tudja használni Frontpage (apám még talán egy-egy példányát is kölcsönözhetik) és lehetőleg Dreamweaver (nem biztos, ha az apám egy másolatát e vagy sem) Thanks for all your help, tudom, lesz egy csomó válasz, hogy az új pontozási rendszer My System: Először OC
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PM nekem - Van valami, amit meg akarod hallani getting Dreamweaver.
| |||
| |||
| Van-e jogi? |
|
| |||
| |||
| PM nekem. |
|
| |||
| |||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja, nem, nem illegális Dreamweaver. Ez egészen nyilvánvalóan törvénytelen. Létrehozása, amit akarsz lesz nehéz, ha nincs korábbi tapasztalat. Ábra az egy év tanulás, hogy mit akarok. Van két lehetőség közül választhat: Szerezz egy forgatókönyvet, alapvetően a program, hogy valaki már írt. Lehet, hogy még egy külön írva, hogy mit akar csinálni, melynek célja az Ön játékot. Használd a webes szolgáltatások, mint például a Google Docs valamit. De lehet, hogy nehéz ellenőrizni elérhetősége Igazából a legjobb megoldás az lesz, hogy egy Wiki. Ez lehet tökéletes. Be kell telepíteni néhány Wiki szoftvert a fogadó, talán Media Wiki. Akkor talán létrehozott egy nyilvános, bárki számára nyitva áll a főoldalra. Aztán van egy opció, ahol a felhasználók nyilvántartást, és után fogadja el, akkor láthatjuk, eredményjelző, stb Ha megadja a felhasználói engedélyt, ezek a dokumentumok szerkesztésére, ha szükséges. Ez lenne a nagy használatát a wiki.
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Weboldal Segítség | cpustud | Web Design, Hosting & SEO | 2 | 16. január 2008 15:01 |
| A legjobb ingyenes weboldalon a honlap? | mxmad32 | Web Design, Hosting & SEO | 9 | 10. január 2008 11:58 |
| Én nemrég létrehozott egy honlapot kérem, segítsen | simon1990 | Web Design, Hosting & SEO | 15 | 9. december 2007 17:15 |
| My website ... l @ @ k | Cew27 | Web Design, Hosting & SEO | 5 | 30. Szeptember 2007 12:01 |
| Téma eszközök | |
| |