![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| טוב, בסדר, אני משחק זה MMORPG והוא כולל הפלגים וכו ', ואני מנהיג אחד, לכן כדי לעזור דברים להישאר מאורגן, אני לשמירת נתונים סטטיסטיים של כולם וכו' ב מסמך Excel. אולם זה תנוחות הבעיה היא כי קשה עבור חברי סיעה אחרים בכדי לצפות בה (הודעה שהם צריכים אותי משחק המידע שהם זקוקים לו), כך חשבתי, כפי שאני לא באמצעות אתר האינטרנט שלי, אני יכול להשתמש בו כדי לארח את זה המסמך. אבל אני לא יודע שום דבר על קידוד האתר, אז אני צריך קצת עזרה.
אני חושב שזה כל מה שאני צריך, אבל אני אוסיף עוד אם אני חושבת על משהו. לגבי תוכניות אני יכול להשתמש בו, אני יכול להשתמש בכל תוכנית freeware, או כל תוכנית בעל ניסיון חינם להורדה, כל עוד הוא לא נדרש על מנת לשמור את אתר האינטרנט עובד. אני עלול גם להיות מסוגל להשתמש Frontpage (אבא שלי יש להעתיק אני עלול להיות מסוגל לשאול) ואולי Dreamweaver (לא בטוח אם אבא שלי יש עותק של זה או לא) תודה על כל העזרה שלך, אני יודעת שאני אקבל המון תגובות עם מערכת ניקוד חדשה המערכת שלי: OC ראשון
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| בערב לי - יש לי משהו שאתה עשוי לרצות לשמוע על מקבל dreamweaver.
| |||
| |||
| האם זה משפטית? |
|
| |||
| |||
| בערב לי. |
|
| |||
| |||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כן, לא תעשה את חוקי dreamweaver. זה די ברור לא חוקי. יוצר את מה שאתה רוצה זה הולך להיות קשה אם אין לך ניסיון קודם. לסמוך על בערך שנה של לימוד כדי ליצור את מה שאתה רוצה לעשות. יש לך שתי אפשרויות: קבל סקריפט, בעצם תוכנית כי מישהו כבר כתובה. אפשר גם להיות אחד שנכתב במיוחד עבור מה שאתה רוצה לעשות, שתוכננה את המשחק. השתמש שירותי אינטרנט, משהו כמו Google Docs. אבל זה עשוי להיות קשה יותר לשלוט בגישה וכו ' למעשה, את האפשרות הטובה ביותר תהיה להשתמש Wiki. זה יכול להיות מושלם. אתה צריך להתקין את התוכנה על כמה Wiki המארח שלכם, אולי מדיה ויקי. אז אולי להקים ציבורי, פתוח לכל אחד בדף הבית. לאחר מכן יש אפשרות שבה משתמשים יכולים להירשם, ואחרי שאתה מקבל אותם, ולאחר מכן יכול להציג את scoreboard וכו ' אם תבחר להעניק את חשבון המשתמש רשות, הם יכולים לערוך את המסמכים כנדרש. זה יהיה נהדר השימוש של Wiki.
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| אתר עזרה | cpustud | עיצוב אתרים, אירוח & SEO | 2 | 16th ינואר 2008 15:01 |
| הטוב ביותר עבור אתר האינטרנט ללא תשלום אירוח אתר? | mxmad32 | עיצוב אתרים, אירוח & SEO | 9 | -10 ינואר 2008 11:58 |
| יש לי לאחרונה להקים אתר בבקשה לעזור | simon1990 | עיצוב אתרים, אירוח & SEO | 15 | 9th דצמבר 2007 17:15 |
| האתר שלי ... L @ @ K | Cew27 | עיצוב אתרים, אירוח & SEO | 5 | 30 ספטמבר 2007 12:01 |
| שרשרת כלים | |
| |