![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Gerai, gerai galiu žaisti šioje MMORPG ir jis apima grupuotes ir tt, o aš esu vienas lyderis, todėl, siekiant padėti sustabdyti organizuotą dalykų, esu palaikymo kiekvieno žaidėjo ir tt į Excel dokumentą. Tačiau tai kelia problema, kad yra sunku kitiems frakcijos nariai mano, kad jis (jie turi žinutę man žaidime dėl informacijos jiems reikia) Ir aš pagalvojau, kaip aš naudoju savo svetainę, galėčiau ją naudoti surengti šią dokumentą. Bet aš nieko nežinau apie svetainę kodavimas, todėl reikia šiek tiek padėti.
Manau, kad tai viskas man reikia, bet aš įdėti daugiau, jei manau, nieko. Kalbant apie programas, galiu naudotis, galiu naudotis bet nemokama programa, ar programa turi nemokamą bandomąją versiją atsisiųsti, jei tai nebūtina laikyti svetainėje veikia. Aš taip pat gali būti suteikta galimybė naudotis FrontPage (mano tėtis turi kopiją man galėtų skolintis) ir galbūt Dreamweaver (nėra tikras, ar mano tėtis turi šio ar ne kopija); Ačiū visiems už pagalbą, aš žinau, bus Get apkrovų atsakymai nauja vertinimo sistema Mano sistema: Pirma OC
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PM mane - aš turiu kažką galite išgirsti apie tai, kaip Dreamweaver.
| |||
| |||
| Ar tai legalu? |
|
| |||
| |||
| PM me. |
|
| |||
| |||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yeah, don't do nelegalios Dreamweaver. Tai gana akivaizdžiai neteisėtas. Kūrimas, ką jūs norite, tai bus sunku, jei tu neturi jokios patirties. Paveikslas apie apie mokymosi sukurti ką norite daryti metus. Jūs turite dvi galimybes: Gauti scenarijų, iš esmės programą, kad kažkas jau parašė. Gali būti net vieno konkrečiai parašyti, ką nori padaryti, sukurti savo žaidimą. Naudoti interneto paslaugų, kažką panašaus į Google Docs. Bet kad gali būti sunkiau kontroliuoti prieigą ir tt Tiesą sakant, jūsų geriausias variantas bus naudoti Wiki. Tai gali būti tobula. Jums reikia įdiegti kai kurias wiki programinės įrangos savo šeimininką, galbūt Žiniasklaida Wiki. Tada gal steigti visuomenės, atviros visiems pagrindiniame puslapyje. Tada variantas, kai vartotojai gali užsiregistruoti ir po to, kai jūs priimate juos, tada galite peržiūrėti suvestinėje ir tt Jei jūs suteikiate savo vartotojo sąskaitą leidus, jie galėtų redaguoti dokumentus, kaip reikia. Tai būtų puiki naudoti Wiki.
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Saitas Pagalba | cpustud | Web Design, Hosting & SEO | 2 | 16 sausis 2008 15:01 |
| Best free website priegloba svetainėje? | mxmad32 | Web Design, Hosting & SEO | 9 | 10 sausis 2008 11:58 |
| Aš neseniai įsteigė svetainę, prašome padėti | simon1990 | Web Design, Hosting & SEO | 15 | 9 gruodis 2007 17:15 |
| Mano svetainės ... L @ @ K | Cew27 | Web Design, Hosting & SEO | 5 | 30 rugsėjis 2007 12:01 |
| Temos įrankiai | |
| |